Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
О, много са хубави и нежни. Да си ги носи със здраве!

# 646
Валюцке , много хубави бижута, нежни като Мими!
   Плами, много мило а така да те уважат колегите, нали?!
 Аз работя, а не ми се работи!

# 647
Вале, разкошни са!

# 648
Уф, вътрешноочното ми налагане не спада до необходимите стойности. Сега се сещам, че имам задебелена роговица и трябва да се корегират стойностите, ама лекарката дали го прави... Така се спекох, че забравих да я питам.

Вале, разкошни бижута! Нежни и деликатни като за Мими!

# 649
Смърфи, обади се. Питай я.

# 650
  • при късмета
Вале, страхотни са бижутата, Мими ще е изключително хубава. Ама не заради рокля, бижута, обувки и чанта
Смърфи, или се обади или мини още едно изследване, като го уточниш предварително. Тези капки, които ти изписват и сменят непрекъснато, това ли трябва да направят, да намалят налягането?
марулетка, дръж се, идва малко почивка.
Аз приключих със задачите за днес. Мъжа ми се обади, че се е сменил и утре ще тръгнем по-късно за вилата, че ще ходи на работа. Така ще почива другата седмица, а там ще има лазарки, конни надбягвания и някакво празненство за лазаров ден

# 651
  • София
Благодаря, момичета!

За съжаление днес новините са лоши. Свекърва ми наобяд е получила тежък инсулт. Много е зле. Дано оцелее.

# 652
След месец пак съм при нея. Записах си на телефона ремайндър да го коментирам. Так или иначе тези капки са до живот.

# 653
Благодаря, момичета!

За съжаление днес новините са лоши. Свекърва ми наобяд е получила тежък инсулт. Много е зле. Дано оцелее.

Вале, много съжалявам! Дано има добър изход!

# 654
  • при късмета
Вале, дано има добри новини и днес и жената да прескочи трапа, с възможно най-малко поражения

# 655
Ех, Вале... Писали сме едновременно и не съм видяла. Съжалявам, но дано се пооправи жената! Надежда винаги има!

# 656
Съжалявам за лошите новини. Да има още дни пред себе си и всичко да се размине бързо и леко.

# 657
  • София
Дано се оправи жената, но засега прогнозите са възможно най лоши.

# 658
Вале, пожелавам здраве на свекърва ти! Дано се оправи! А на теб сила!

# 659
  • при късмета
Добър ден!

Вале, продължавам да стискам палци
Шефа е заведен при майка, чакам мъжа ми да тръгваме. Искам да отида да видя има ли поражения по цветята.
Хубав уикенд на всички

Общи условия

Активация на акаунт