Отговори
# 105
Конкуренцията е сериозна.

# 106
От Серенай

"За всички погрешно обичани самотни деца"

Още едно промо

От Бирсен

Сериалът #Family , който ще излезе на екран с първия си епизод тази вечер и с участието на Серенай Сарикая и Киванч Татлътуг, е планиран да продължи 30 епизода.

Успех на "Семейството" Днес е денят на завръщането на Серенай на тв екран 💯

# 107
Мире данке
Мале да почва бързо със сеансите на Аслан че положението не е ОК
Егати и хладнокръвие то разби си ръката и я пита дали е гладна в кървища... 😂😂😂

На хаир да ни е дизито...

# 108
Изгледах първа серия на Семейство. Много, много ми хареса. За мен много си подхождат двамата. Никак не си губиха времето и целуването отментаха и майка-психопат с огромни възможности имаме. Във фрага за втора серия и секса май ще отметнат. Много ми е нестандартна като външност Серенай, не е класическа красавица, но съм й фенка. Ще го гледам определено. Има динамика, красиви къщи, тоалети, интрига.

# 109
Да се разпиша и аз 😄

Хареса ми, освен това бяха на чужда сватба 💃

Действието се развива бързо, няма пет шест. Запознаха се, харесаха се и започнаха. Майката е отврат, ще създава проблеми и то много. Но връзката ще е зряла и затова ще оцелее, надявам се. Целуфанът беше класен 😀💯

Фрагманът на 2 епизод е обещаващ

# 110
От Серенай

"За всички погрешно обичани самотни деца"

Лейкчета от приятели и бивши партньори.Stuck Out Tongue Winking Eye

Интересна беше първата серия.На мен ми дойде малко хаотична като представяне на герои и история, и тюрлюгювеч от емоции-щипка романтика,щипка драма,малко екшън,комедия...Но ще я гледам пак в следващите дни със субтитри.Сероша и Къванч много бързо и лесно са се сработили,още от първа серия им се получават  общите сцени, добър тандем са.Очаквах времето да бъде разпределено поравно между всички герои.Не ми беше достатъчно присъствието на Неджат и неговата история,на Джанан и съпруга й...Властната майка пък е такова клише!има я във всеки втори сериал.

Мира,мерси!Бързо действат нашите герои Heart Eyes,в първа серия целувка,като гледам фрага във втора може да минат втора база Joy ,ако продължат така към пета ще се оженят.Или ще се разделят,за да има драма и после сдобряване. Grinning
Бл@гуна, Hands Plus1 за Серенай.Тя е добра актриса ,много естествена и винаги дава всичко от себе си когато е в роля.

Serenay Sarıkaya ve Vedat Esendere-стилист от екипа

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 23:26 от vikktory

# 111
  • Дубай

Фрагманът на 2 епизод е обещаващ

-Аслан, твърде бързо се движим .Не тук , а по принцип!В отношенията ни
 - Не те чувам!
 - Казвам, че двама луди като нас, един до друг, не могат да бъдат щастливи.  Това е невъзможно.
 -  Йенге(Снаха),заповядай
 - Синко, така ли се поддава?
 - Какво е това ?  Как така  ми купуваш рокля?Ти дубайския принц ли си?
- Караш ме  да правя големи грешки.
 -Нека грешим заедно тогава.

Утре ще гледам аз и ще дам мнение,но съм приятно настроена.И Серенай,и Киво за доказани артисти и съм сигурна ,че ще пленят  зрителите във вторник вечер.

# 112
Чок доволна съм и все пак успех да имаме утре,че той е най-важен нищо,че сме имали 30 еп гаранте.

# 113
Два култови момента от първа серия.Joy Joy 

Нашата двойка няма да е от кротките. Misc Gun Kiss

# 114
# 115
  • Дубай
    Супер,другата седмица и още в тотала...
    Вики,аз такива двойки обичам...Луди и нестандартни

Здравейте,честит празник!

# 116
    Браво, браво, супер рейтинг 💥

Танци, манци 💃

Все така да е. Сериалът ще е 2 сезона предполагам по 15 епизода всеки. Първи сезон ще приключи през юни, а втори в края на годината. На хаир да е.🍀

# 117
    Краля и кралицата са онлайн

# 118
    Честит празник, момичета 🤗

# 119
    Девин Акън

И нещо фенско

💥

Общи условия

Активация на акаунт