Отговори
# 120
Иде втори фрагман

# 121
Ето го новия фрагман

За по малко от 24 часа 1 епизод има над 1млн.гледания

Позабравихме за Шахмаран, но вече 7 седмица е в топ 10 на Нетфликс Турция

# 122
  • Дубай
Ето го новия фрагман

За по малко от 24 часа 1 епизод има над 1млн.гледания

- Ти си много специална  за мен. Така че не искам да се разстройваш.
- Кой си ти, че да ме разстройваш?
- Девин.
- Отдавна ли търсите това момиче?
- Не,запознахме се в самолета.
- Успокой се, седни.
- Спри! Вижте, той ще ме разстрои!
- Много праволинейно момиче, нали?
- Да
- Но между прямотата и нетактичността има тънка граница, нали го знаете?
- Благодаря ви за предупреждението, г-жо Хюля. Не ме разбирайте погрешно, но ако някой друг ми беше казал това...
- Мамо, мракът за мен нараства . Сам съм,сам!
- Прави каквото искаш,но стой далеч от Аслан. Сега е много щастлив. Той си има Девин в живота . Страхотно момиче, което получи одобрението ми.
- Родили сте се  нещастни, живяли сте нещасти и  ще умрете нещастни!
- Можем да бъдем щастливи, можем  и да не бъдем, можем да стигнем на дъното на ада, не знам. Но единственото, което знам е, че ще бъда с дъщеря ви , докато тя иска да ме има в живота си.

Страхотно начало,ще кажа само,че с такива роднини,врагове не ти трябват.

# 123
# 124
  • Дубай
Ммм,ама много хубав подарък за осми март... Благодаря,обожавам да гледам с бг субтитри...Няма по-хубаво от това, да се насладиш на любим сериал с превод.

# 125
Ева, благодаря много за превода. На Фенчето, Алинка и Айрето също 🌼🍀💯

Хубав ден, момичета!

# 126
Ева, благодаря много за превода. На Фенчето, Алинка и Айрето също 🌼🍀💯

Хубав ден, момичета!

И на Галка KissFlowers Hibiscus

# 127
Серенай преди два дни заловена в Нишанташъ

Пчеличките... 👏🌺

# 128
На Галка също 🌼🍀

Серенай са я изловили на излизане от лекар. Дано всичко е наред .

"Семейството е мястото където всяко зло се извършва с добри намерения"

# 129
Привет на всички момичета от темата!🍀
Сигурно често ще надзъртам, защото гледах току-що първа серия на "Семейство" и съм 👍👍👍👍. Много харесвам Серенай, винаги блестяща във всичко, което прави. Къванч също много ми хареса като нейн партньор. Благодарности на момичетата за превода! 💐 Записвам се в темата!❤️✨

# 130
# 131
Добро утро! 🍀

Ели, добре дошла в темата 🌼

От днес "Алиса" ще бъде качена на Дисни +

# 132
Днес ще се опитам да сваля Алиса и да я кача някъде за гледане ,че много исках да гледам тогава.

АсДев 1 епизод

Още АсДев

# 133
Какво ще се случи в епизод 2 на Семейството?

Появата на Девин на масата е достатъчна за Хюля да го види като заплаха. Хюля решава да използва тактиката, която знае най-добре: да държи приятелите си близо, а враговете си по-близо… Като първа стъпка тя кани Девин на събитие на сдружението, на което е основател.

Фокусът на Аслан е да измъкне семейството си от незаконния бизнес. Една от най-важните стъпки на тази операция е; е да стане съдружник във фирмата на младия бизнесмен Atilla Özyılmaz.
Джихан протяга ръка към Айсел, претърпяла инцидент. Хюля пък трябва да седне на една маса с Джихан, за да сложи край на връзката на Аслан и Девин още в началото на пътя.

Девин взема решение след случилото се на събитието, на което присъства с Хюля. Но
през първата нощ, която прекарва с Аслан,
тя е изправена пред хода, който Аслан никога не е очаквал, докато се поддава на привличането помежду им. Между двамата въжетата стигат до точката на скъсване. Но това, което се случва на изненадваща вечеря, където те се събират, кара Девин да вземе важно решение за живота си. Това решение ще бъде най-важната преломна точка в пътуванията на Аслан и Девин.

https://t.co/alKf3uV8zC

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3572762-aile-nin-2-bolumunde-neler-olacak

# 134

Благодаря на целия екип за превода! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Не съм гледала още преведената серия,ще го направя тези дни.

Мира ,Диди, мерси за озета и за гифчетата! Flowers Tulip

Влизам набързо да метна няколко кадъра от следващия епизод.И стига толкова материал от втора серия,хубаво би било да си сложат вече спирачки. ,за да остане нещо за гледане...все пак.Smiley

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 15:46 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт