Отговори
# 135
Девин Акън и Хюлия Сойкан

Скрит текст:
Цитат
Х - Не ме разбирай неправилно.
Ти не се нуждаеш от моите съвети, но все пак бъди внимателна, дъще.
С някои мъже се запознаваш два пъти. Аслан е от тези мъже.
В началото всичко е прекрасно. Ти си на седмото небе от щастие. Струва ти се, че се намираш сред звездите.
А после отваряш очи, а звездите са се изгубили. И оставаш съвсем сама в тъмнината.
Толкова близка те почуствах до себе си. Ти определено не приличаш на другите жени, които бяха в живота на Аслан, затова знай, че аз винаги ще съм готова да те изслушам и да бъда до теб.
Д - Много благодаря, госпожо Хюлия. Вие казахте прекрасни неща. Ако всички мъжки майки бяха толкова съвестни като вас. Няма да повярвате с какви неща се сблъсквам понякога в моята професия ... Има такива майки, които боготворят синовете си. Някои обстойно разузнават всичко за жените в живота на синовете си. Дори има такива, които се боят да заспят, защото някоя може да им ги отнеме.
Х- Наистина ли ?
Д - Ние живеем в такава страна, където е пълно с нездрави отношения между майка и синове.
Х - Определено.
Д - Но, слава богу, че вие не сте такава майка. Благодаря за предупреждението, госпожо Хюлия.
Но, и вие не ме разбирайте неправилно. Ако това ми го беше казал някой друг, то аз бих му отговорила: " Какво общо има това с мен, между другото ? Аз не приличам на никого и върша всичко по своему. "
Но вие не сте такава. За това аз ще помисля над вашите съвети и ще се възползвам от тях. Запомних всичко.
Много ви благодаря! Беше един възхитителен ден.
Х - Пази се, дъще!
Д - И вие, до скоро!

Началото на студената война между две жени

Но когато притежаваш класа

И когато любовта е близо до теб

Можеш да се изправиш срещу всичко и всеки

# 136
Малко отклонение от Семейството и Девин с Дисни +  и приказния свят на Алиса.Красивия глас на Серенай и малката и партньорка. Heart Eyes

# 137
Много хубаво пее 🍀

Промото на Алиса по Дисни

# 138
Девинджъм

# 139
Привет в очакване на епизод 2

И една Шахсу

# 140

Тия двамата... 🔥

# 141

В тренда сме.Цяла вечер.Aile,AsDev, Серенай,Къванч...Hands Ok Hand

Гледах серията без началото.Сериалът наистина се очертава като психологическа драма.Интрига,напрежение,динамика пестеливо,да не кажа,че почти липсват.Акцентът е върху разплитане на човешки взаимоотношения,анализ на приоритети,емоционална и психологическа дисекция на индивиди.Някои неща не ми станаха ясни и ще чакам превод на серията,за да гледам пак.
От първа серия ,освен невероятната химия между Сероша и Къванч,ме впечатли семейната атмосфера в дома на Сойкан.Човек обикновено използва семейството си като пристан за спокойствие,подкрепа,отмора и т.н.,а когато  Девин пристъпи в тяхната гостна изпитах чувството,че влиза в минирано поле и през цялото време трябва да стои нащрек да не стъпи върху някое острие .Цялата фамилия на Аслан е от осакатени емоционално хора,всеки със своите странности,демони,тайни,бръмбари...Очаквам с нетърпение Неджат да излезе на предна линия,той е актьор с много силно присъствие.Малко екранно време  отделиха на него и на Джанан дотук.

Hands Ok Hand
Разкош.
Heart Eyes

# 142
Рейтинга и тази седмица е супер!

# 143
Да си споделя мислите 😀

С такива семейства врагове не са ти нужни

Хюля е манипулатор по природа, явно си го е носила със себе си винаги. Тя се страхува. Властта и е застрашена и усеща, че вече не е всесилна. Появи се човек, който ще й се противопостави. Малката Джейлян е бунтарка и ще си живее на бързи обороти. Лейла е все още в ъгъла за мен. Бих искала развитие на образа й и повечко екранно време. Харесвам Джанан.

АсДев - пътят, който са поели не е изпълнен с добри намерения. Зеленото на светофара означава, че пътят е свободен и открит, но дали ще открит за тях. .. Ще видим и друг образ на Аслан.
Бащата демонстрира, че много щастлив в семейството си и явна ненавист към дъщерите си. Противно ми е. Аслан обаче го постави на мястото. Това, че си създал и родил дете не те прави родител.
Отношенията между братята са ми мътна и дълбока.

Рейтингът е добре и се задържа в определени граници

Зад кадър

# 144

Червената рокля на Серенай беше разпродадена за една нощ.
 Ефектът Къванч и Серенай 🔥

# 145
Епизод 2 с бг субтитри, благодарение на прекрасните преводачки 🍀

https://m.vk.com/wall-113691288_211885

Алиса е на първо място в Дисни за седмицата

# 146
Днес Сероша е в Рим с Ондер Териаки,Гюлбахар Каракуш и Ясемин Онаран за снимки ,според едни,на Bulgari или за Harper's Bazaar, според други.

Втора серия достигна 5 млн гледания за два дни. People Dancer People Dancer

Неджат и Серенай отново заедно на снимки. Blush

Ето така,лекувайки раните си ,ще се опознаят и ще създадат връзка помежду си.

Озета  за следващата серия.

Фрага за новата серия с руски сб. ,чопнах си го от вк.Stuck Out Tongue

Ще има раздвижване,супер! People Dancer Колкото и да са чаровни и пленителни Сероша и Киво ,няма как да задържат интереса на публиката ако няма интересна и динамичка история за разказване.

# 147
Здр,всички стари и нови мами в темата.
Диде Hug,Вики Hug
Отдавна не съм влизала тук,но днес видях Серенайка с Къванч Т. във фб и се разрових из нета.Мислех,че са направили заедно реклама за Мави,а то било даже по-хубаво. 
Ще следя темата.

Певецът Ибрахим Татлъсес е дал отлична оценка на сериала Семейство:
"— Включих  канала и реших  просто да погледна първа серия ,но така и не превключих другаде.Сам не разбрах как изгледах и първа,и втора серия.Серенай Саръкая и Къванч Татлъту не играят,а сякаш изживяват  своите герои.За работата на режисьора няма какво да говоря...Всичо е толкова естествено,толкова истинско,Пожелавам успех на проекта  в бъдеще.

# 148
Какво ще се случи в Епизод 3 на Семейството?

Хюля, която е наясно с предложението за брак, има съставен брачен договор за Аслан и Девин, за да защити семейството си. Докато този договор го изправя лице в лице с Аслан; От друга страна, той ще накара Аслан да вземе свои предпазни мерки за този брак.

След предложението на Девин, Аслан и Девин решават да се опознаят по-добре. Криза във фермата довежда Аслан до потенциала на Девин; Неприятно събитие, което се случва на следващата вечер, запознава Девин с тъмната страна на Аслан. Въпреки че събитията карат Аслан и Девин да поставят под въпрос връзката си, нито един от тях не може да устои един на друг.

Когато Аслан научава, че Ати се е съгласил с Ибо за документален проект, тази ситуация разпалва война, тъй като той предприема действия, за да развали партньорството на дуото.

С тайните напътствия на Хюля, Девин посреща неочакван посетител в клиниката си: Джихан. Причината за това посещение поставя Девин на прага на голямо решение. Джихан има нужда от психолог.

Хюля, която е наясно с предложението за брак, има съставен брачен договор за Аслан и Девин, за да защити семейството си. Докато този договор го изправя лице в лице с Аслан; От друга страна, той ще накара Аслан да вземе свои предпазни мерки за този брак. Тази мярка, която ще унищожи всички ценности на Девин обаче, ще постави връзката им на голямо изпитание.

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3574428-aile-nin-3-bolumunde-neler-olacak

# 149
Дисни + публикува в туитър .

Цитат
Хюля, която е наясно с предложението за брак, има съставен брачен договор за Аслан и Девин, за да защити семейството си. Докато този договор го изправя лице в лице с Аслан; От друга страна, той ще накара Аслан да вземе свои предпазни мерки за този брак. Тази мярка, която ще унищожи всички ценности на Девин обаче, ще постави връзката им на голямо изпитание.
Thinking Като гледах как му просветна лицето когато Девин му предложи не мога да си представя, че ще рискува да я изгуби.Страшно ме заинтригува какво ли толкова ще направи ,аджеба,че да преобърне ценностите й?
Моментът на светофара беше много готин.Девин с това леко закачливо изражение направо му казваше" да те видим сега какво ще направиш , Аслан Сойкан",а той като че ли първоначално не повярва ,че е сериозна/че се случва ,чак повдигна вежди. .Joy Много сладки бяха.

Серенай от бекстейджа на #Aile.Празнуват рождения ден на едно от момчетата от отбора 🥰
 https://video.twimg.com/ext_tw_video/1637384624107077632/pu/vid/ … wT8kZQ.mp4?tag=12
https://twitter.com/SerenaysLatam/status/1637460890399256576

Зойче ,добре дошла! Hug
Много отзиви има за сериала/ повечето  положителни/ още от деня на стартирането, сред които не малко от известни личности.

Тарък Тунджай, доктор по философия аплодира идеята за сериала и най-вече работата на сценариста Хаканом Бономо.
❝Токсичная семейная динамика в "Aile"
""Семья" реалистично и смело описывает токсичную семейную динамику, сложную психологическую жизнь в ней. Сериал мастерски иллюстрирует то, что мы, многие годы работающие в программах консультирования по вопросам семьи и брака, защиты детей, пытаемся донести до общества.
События сериала помогают всем понять, что семья - это не неприкасаемый и священный миф, и что родители могут действительно сильно навредить своим детям из-за различных форм жестокого обращения и пренебрежения. Они посылают месседж нашему коллективному сознанию."

И едни усмихнати влюбени Blush за разкош https://video.twimg.com/ext_tw_video/1637411894565691397/pu/vid/ … 03AE2E.mp4?tag=12
Скрит текст:

Фенски колаж

Общи условия

Активация на акаунт