Отговори
# 285
Мира ,тенк ю!

Оууу,не очаквах това!...Озета и фрага предвещават тъмни облаци над Девин и Аслан ,и фамилия... Smirk Не ми харесва завоя,който прави историята и посоката,в която тръгва Девин.Нищо добро не ги чака ,ако вместо тя да го издигне на светло, той я потопи в мрак.

Дев и мама Хюлия отново на  ринга.Trollface

Братята постепенно стоплят отношенията. Innocent

Сериалът върви в посока психологически трилър " а ла Хичкок",поне за разведряване - усмихнати и щастливи АсДев.      Hug   https://www.youtube.com/embed/7biiBk0S6Hg

Two Hearts      https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=3c690c9f4d

# 286

Да започнем деня с хубава новина. Blush

Цитат
В скором времени планируется совместная рекламная съемка Серенай и Кыванча для бренда MAVİ.

По предварительной информации речь идёт и съемке для журнала, рекламном ролике для ТВ и фото для социальных сетей.
Ожидается, что съемки пройдут уже на этой неделе.
Ако източника е истински ще имаме реклама и фотосесия с Къванч и Серенай.

Известно шоу прави шарж на сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye
  https://twitter.com/Guldur_Guldur/status/1652400967642497025

Мира,Вики Hug
Малко трудно ми върви сериала заради трудно смилаемия сюжет,но днес най-после ще наваксам.

# 287
Зойче, супер новина, аз отдавна чакам тази фотосесия и обща реклама Мави 💙

Вики, направо си е психологически трилър откъдето и да го погледнеш 😉

Девин - от трън та на глок. Но въпреки, че е привлечена от тъмната страна мисля, че вътрешната й борба ще е много силна.

По принцип търсим отмъщение когато няма правосъдие, когато сме излъгани от системата. Серхат е боклук, изверг и всеки би потрил доволно ръце, ако светът се отърве от такива като него. В първия момент може и да почувстваме удовлетворение, но бихме ли могли да продължим да живеем с мисълта, че сме отнели живот просто ей така. Ами зависи от човека 😏

Хареса ми, че Лейла събра братята си. Някой трябва да го направи. Израснали са заедно и въпреки, че по големите са били отхвърлени от майка си за сметка на Аслан, те не питаят омраза към него. С такава "майка" толкова 😏

Ямур е нарицателно за всички онези момичета оставени на произвола на съдбата в ранна възраст. Момиче тръгнало по лош път. Естествено това не я оправдава. Обаче при липсата на родителски контрол, човек много лесно може да тръгне надолу. И когато е по лабилен. При Девин не се е случило, защото тя е със силен характер.
Скрит текст:
Ученички в 8 клас и не само се държат като ули....и, и то уж от стабилни семейства
Още малко и ще и целунат ръката на наша Дева тук, кръстникът 😁

Разклаща ли се властта на Хюхю мюхю 😂

"Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему"

Гледаш външността красива, а отвътре душата гнила 😒

# 288
От страницата на сериала са пуснали съобщение да очакване нова сцена от серията.

Цитат
По принцип търсим отмъщение когато няма правосъдие, когато сме излъгани от системата. Серхат е боклук, изверг и всеки би потрил доволно ръце, ако светът се отърве от такива като него. В първия момент може и да почувстваме удовлетворение, но бихме ли могли да продължим да живеем с мисълта, че сме отнели живот просто ей така. Ами зависи от човека 😏
Най-накрая успях да гледам последните две серии.
Мира Hug
Светът наистина би бил по-хубав ако няма  престъпници и убийци като него.Но ако убиеш, дори и такъв боклук, какъв си ти самия?! И освен това или съм пропуснала нещо ,или Девин не изпита угризения на съвестта.Много лесно премина червената линия.  Аслан се влюби в нея точно ,защото беше чиста и невинна и макар че той я подведе и манипулира ,за да я наведе на това решение, какво ще стане с любовта му ако тя изгуби тази качества?  
  https://twitter.com/LeyLeyM24/status/1652771748989788169

Допълвам се с новата сцена.

Цитат
„Знаеш ли какво наистина те прави член на това семейство?“
- Какво?
- Престъплението. Най-големите съюзи са изградени върху престъпността. Всъщност на нашата семейна маса седят партньори в престъплението.
- Не съм извършила никакво престъпление, г-жо Хюлия. Някакъв мъж преби сестра ми до смърт и аз се доверих на правосъдието. След това се случи всичко останало.
- Все още нищо не се е случило. Едва започва. Но не се страхувай. Просто помисли. Никой ли друг не знае, че Аслан, тоест ние, сме убили Серхат? Разбира се, че знае. Например неговият адвокат. Например съпругата на адвоката. Тя е млада, точно като теб.
- И? Какво искаш да кажеш?
- Когато Иляс Корузаде разбере всичко, съпругът ти може да умре, а може би и сестра ти. Или адвоката и жена му, които знаят всичко.
- Възможни ли са подобни глупости? Що за логика е това, за Бога?
- Това не е логика, а опит. Ще ти кажа какво ще стане. Ето възможност да ме опознаеш по-добре. Направих всичко, за да защитя семейството си и продължавам да го правя. А ти можеш ли да го направиш?

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 15:47 от zoyka

# 289
Зойче, съгласна съм с теб. Аз за себе си също не одобрявам това, което направи Девин, но се опитвам да разбера и нейната гледна точка или по скоро гледната точка на всички онези, които се чувстват онеправдани. Защо човек толкова лесно може да премине червената линия? Допусна да бъде изманипулирана от Аслан. Не случайно са измислени законите иначе животът щеше да е една вечна саморазправа.

Новият откъс
https://youtu.be/QTcMweyHDgc

"Най силните партньорства се изграждат върху престъпността"

- Знаеш ли какво наистина те прави член на това семейство?
- Какво?
- Престъпността. Най-големите съюзи са изградени върху престъпността. Всъщност на нашата семейна маса седят партньори в престъплението.
- Не съм извършила никакво престъпление, г-жо Хюлия. Някакъв мъж преби сестра ми на пух и прах и аз се доверих на правосъдието. След това се случи всичко останало.
- Все още нищо не се е случило. Едва започва. Но не се страхувай. Просто помисли. Никой ли друг не знае, че Аслан, тоест ние, сме убили Серхат? Разбира се, че знае. Например неговият адвокат. Например съпругата на адвоката. Тя е млада, точно като теб.
- И? Какво искате да кажете?
- Когато Иляс Корузаде разбере всичко, съпругът ти може да умре, а може би и сестра ти. Или адвоката и жена му, които знаят всичко.
- Има ли такива глупости? Каква логика е това, за Бога?
- Това не е логика, а опит. Ще ти кажа какво ще стане. Ето възможност да ме опознаеш по-добре. Направих всичко, за да защитя семейството си и продължавам да го правя. Можеш ли да го направиш?

Малко фенско творчество

# 290
# 291
Нов откъс

https://youtu.be/Mg_Qp53y2T4

- Какво става? Какво прави тя тук
- Г-жо Джулия, вие говорите за сестра ми! И тя има име, Ямур.
- Какво стана? Уплашихте ли се, защото Серхат беше освободен? Защото нещо може да се случи на сестра ти? Не се страхувайте и ми благодарете! Аз имам! Иначе Серхат не е от хората, които могат да оставят работата си недовършена.
- Серхат беше принуден да остави всичките си дела недовършени, г-жо Хуля. Ще получите новини малко по-късно. Хайде, Ямур.
— Аслан! Какво казва тя!
- Виж, не повишавай тон на мен, става ли? Аз не повишавам тон на теб.
- Какво стана със Серхат?
- Отново ви казвам, че говоря с вас спокойно.
- Не искам нищо, спокойно, говорете нормално! Серхат жив ли е?
- Мъртъв! Серхат е мъртъв, разбираш ли? Сега се яде от риби на дъното на морето. Разбра ли какво имам предвид?
- Какво направи?
- Нищо не съм направил.
- Какво направи?
- Нищо не съм направил. Дойде и наби снахата на Сойканов, а аз нищо няма да правя? Нищо подобно, разбираш ли? Ако днес замълчиш за това, утре ще се съберат пред вратата ти! И тогава "Бягай, Аслан"! Нищо подобно!
– Войната ще започне. Казвам ви, че ще има война. Мислиш ли, че Иляс няма да направи нищо? Може би някой от нас ще умре! Може би ще умреш! И в чест на какво?

# 292

Серенай е поздравила  най-близката си приятелка от детските години. Blush
" Да пътувам с теб (мечти, които създадохме в морето, молитви, които изрекохме), да пеем , (вероятно сте само ти и Мустафа Кесер , с репертоар толкова богат като моя),да се смеем с теб, да плачем, да ядем,да пием (на тази, която ще бъде много нещастна, ако не се храни добре. Това момиче е Телец), да се притеснявам за теб,да  бъда мотивирана от теб,да бъда свидетел на успехите ти,да израстваме заедно с всеки възход и падение, скъпа моя приятелко... всичко би било по-трудно без теб... Честит рожден ден, добре че те има, красавице моя .Пожелавам ти още много красиви неща ,които да изживеем заедно... Обичам те толкова много ❤"

Скрит текст:
Поздрави и от приятели -колеги на Сероша за Буржум.Никога не би ми дошло на ум,че Бурак е Бракула.Joy Joy Joy

Буржум да е жива и здрава,и все така неотлъчно до Сероша, а ние да се порадваме /поядосваме с нова доза мистър и мисис С/ойкан. Blush Kissing Heart

# 293
Минавам да оставя рейтингът и новия фрагман

Фрагманът 10 епизод

https://youtu.be/RB-rbmkPN1A

- Когато този човек пристигна, трябваше да се изплаша като обикновените хора, нали?
- И?
- Не се уплаших.
- Какво усети?
- Сила.
- Аслан, все още ни липсваше кръвна вражда! Сега нека се заемем с това, става ли?
- Лейла, спри да говориш глупости!
- Пак станахме мафия, добре ли се получи?
- Достатъчно! Достатъчно! Подлудяваш ме!
- Защо Иляс Корузаде дойде тук днес?
Защото сте направили грешен брак. Трябва незабавно да се разведеш с тази жена.
- Ти направи така, че Екрем и Ягмур да се разделят след урок по морал и сега е ред на нас с Аслан?
- Вие сте най-голямото нещастие, сполетяло моя син и семейството!
- Добре ли е, Аслан? Подредил си всички. Става ли нещо?
- Имаме приятели, но има още повече врагове.
- Знаете ли какво означава? Следва бездната.

Нахвърлям мислите си... ще гледам задълбочено с превод.

Девин е зрял човек, няма как да повярвам, че  не е знаела какво ще последва. Нейното ми е все едно ни лук яла, ни лук мирисала. Въобще не ми изглежда наивна. Гледам в новия фрагман се прави на много силна. Това е лош свят момиче, трябва и на гърба си да имаш очи. Хюля преподава уроци за мафията, вряла и кипяла е тя и е наясно с всичко, но властта и се разклаща. Кеф е да гледаш как Аслан и се репчи 😁 Че и морал ще ми чете. Точно най големите моралисти са и най големите лицемери. Хубаво е че Джихан и Аслан действат заедно. И че Джейлян и Ямур се сприятелиха. И двете не са усетили родителска любов и загриженост.
Харесва ми, когато се набляга на братско-сестринските отношения.

Сестри 💕

Сладурани 😍

# 294
Четирите грации. Heart Eyes

Мира Hug

Падането на рейтинга е предвидимо ...Не само липсват романтични сцени между младоженците! Аслан и Девин .Анонсът беше за трудния живот на двама души , осакатени от липсата на родителско внимание и грижи ,между които избухва страстна любов ,а вместо това гледаме 100% мафиотски сериал-агресия,убийства,вендети.Не това очаквахме.

Сериалът стана прекалено мрачен.До вчера имаше все пак светъл лъч,който ни караше да гледаме с надежда ,че все още има шанс това семейство да "оздравее" ,че поне някои от порасналите деца ще тръгнат по правилния път,по добър път.Но тази надежда снощи почти напълно умря.Тази,която очаквахме да излекува раните им ,вместо това стана следващата изгубена/объркана душа.Стана част от семейството.

Все пак, реакциите на Девин на разговора с Джихан дават малка  надежда,че може да спре преди да е станала копие на диктаторшата Хюлия,но кой знае...Ще видим.

Ако действието продължи в същата посока сериалът ще загуби още зрители,онази част ,която иска да гледа нормална семейна сага ,драматична , психо,но все пак смесена с доза любов ,романтика,хумор.

Дев вече дори не се забавлява безгрижно,както преди...постоянно е угрижена и притеснена.

Серенай и Юсра се забавляват докато снимат кървава сцена ,а ние  преживяваме Satisfied
   https://twitter.com/i/status/1653496978150510600

От снощи,Сероша на РД на Буржум   https://twitter.com/MaraRos54191392/status/1653550365093109765

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 23:48 от vikktory

# 295
# 296
Девин Акън

9 епизод с превод
https://m.vk.com/wall-113691288_212751

Диди мислих че си ни забравила вече 😉 липсваха гифките ти
Оставям една хубава статия за сериала Серенай/ Девин

https://seriesturkish.com/serenay-sarikaya-wore-the-role-like-a- … tm_medium=twitter

Много успешно преминаха първите 9 епизода от незаменимия във вторник вечер сериал Aile (Семейство). В историята на сериала продължават да се дават много важни послания. Трябва също да се каже, че това е продукция, която разкрива какво означава отравяне с власт чрез обикновен герой.

Трансформацията на персонажа на Девин, която е психолог и съпричастна повече с хора, с които никога не би могла да си представи, отколкото със семейство, е много впечатляваща. Серенай Сарикая се справя много добре с ролята и нейната актьорска игра показва, че почти е прегърнала ролята, са сред детайлите, които правят сериала Aile открояващ се. Защото персонажът на Девин най-добре разкрива какво означава отравяне с власт.

Докато живее живот, който не може да навреди на човешко същество, Девин се е превърнал в напълно различен човек. Трансформацията на Девин, която приема, че мъжът, когото обича, е мафията, преследва любовта й и дори одобрява да участва в престъпленията на семейство Сойкан, е примерна история.

Девин демонстрира пример за отравяне с власт с отношение на избягване, когато става дума за собственото й семейство, без да се интересува от нараняването на другите и след това да обвинява други хора, вместо да плати за това, което е направила.

Серенай Саръкая умело отразява духа и емоцията на героя на екрана и заслужава да бъде един от основните елементи, които увличат историята.

Играта на Серенай Саръкая в ролята на Девин е добър пример за публиката да разбере какво може да причини концепцията за „отравяне на властта“ дори на обикновен човек.

Това, което сте гледали досега в семейния сериал е трейлъра, истинските събития тепърва започват! Защото характерът на Иляс Корузаде дойде в историята. С други думи, Серхат, когото Девин прие да умре, за да не навреди повече на сестра си Ягмур, беше син на мафиотския бос Иляс. Семейство Сойкан уби Серхат и сега Иляс идва, за да разреши събитията и да потърси отговорност за убийците на сина си. Муса Узунлар също много пасна на ролята.

В този момент Девин се превръща в човек, който ще направи всичко, за да защити семейството си. Също като майката на Аслан Хюля, която тя критикува. Нур Сюрер също трябва да бъде оценена. Първо с героите на Фериде в телевизионния сериал Camdaki Kız (Момиче в чашата), а сега и Хюля в телевизионния сериал Aile, тя записва името си в сърцата на всички със страхотната си игра.

Вики, съдейки по спойлерите, които се появиха мафиотската линия ще се задълбочи
Скрит текст:
🎈Сериалът ще стане по-мафиотски, семейните дела ще останат малко встрани.

🎈Хуля и Девин ще имат още сблъсъци, ще разгледаме техните спорове и съперничество. Девин ще предприеме стъпки, които ще разклатят трона на Хюля.

🎈Някъде в епизод 11 ще има интимна сцена, която може да бъде показана на екраните.

🎈Сестрата Джемре ще бъде повратна точка в живота на Сойкан. Лейла никога повече няма да бъде същата. Тя ще има нещо общо с Девин.

🎈Ще покажат на жените, които Толга води у дома. Ще има сблъсък между Аслан, Лейла и Толга

На Девин може да й се наложи доста често да сънува тези кошмари 🤐

Интересни са и сеансите с Джихан как ще се развият и кой е вече пациента и кой психотерапевта... разменени роли

# 297
Нова снимка от Серенайка .

От малкия Али Бугра,който е написал за снимките с нея: Семейство...Принцът и кралицата.

MBC Persia започва излъчването на Семейство.Innocent
https://twitter.com/MBCPERSIA/status/1654486106094673924

Мира ,благодаря за статията. Hands Plus1
Цитат
"Серенай Саръкая умело отразява духа и емоцията на героя на екрана и заслужава да бъде един от основните елементи, които увличат историята.

Аз пак изоставам със сериала,но ще наваксам тези дни.Шоу тв ще пуснат нов фрагман тази вечер.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 21:18 от zoyka

# 298
Какво ще се случи в епизод 10 на Семейството?

След внезапното пристигане на Иляс, Сойкан били изправени пред голяма опасност; Иляс започва да разследва причината за внезапното изчезване на сина му. Въпрос на време е истината да излезе наяве.

Аслан се опитва да защити семейството си от Иляс.  Подозирайки, че съпругата на адвоката не е мъртва, Хюля предприема действия, за да разреши този случай от корен.

Девин идва на помощ на майка си, която е изгонена от дома си от баща й. Неше, която сега е без дом, започва да живее във фермата за известно време; Девин ще се разбере с баща си, като играе играта по правилата на Сойкан.

Спорът, който ще възникне, след като Лейла казва на цялото семейство за решението си за развод на семейната вечеря, предизвиква големи конфронтации. От друга страна, Джихан, който смята, че няма какво да губи, научава, че Айсел е бременна.

Следвайки стрелите на съмнението в смъртта на сина си, Иляс най-накрая намира следа. От друга страна, Хюля, чието господство над семейството й е разклатено, дава на Девин страхотен урок; Аслан, който научава тъмните амбиции на Ати за Джейлан, сега ще му помрачи очите. Чудя се дали духът на Юсуф Сойкан, от когото той бяга от години, сега ще плени Аслан?

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3589433-aile-nin-10-bolumunde-neler-olacak

И още снимки
https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503514-aile-10-bolum-fotograflari

https://youtu.be/9e6LMpv6yZM

Джанан за Серенай
„Тъй като получих тази енергия от Серенай, работихме добре с нея и знам, че ще работим с нея… Момичето е енциклопедия от песни. Чух страхотни, красиви песни от нея"

Новият фрагман
https://youtu.be/_0-gKWt454g

- Аслан.
- Девин, добре, стига вече, казвам ти, това е моя работа и не искам да чувам името на Иляс повече в тази къща.
- Мислиш ли, че станах Сойкан?
- Виждала ли си как ме гледа? Сякаш знае всичко?
- Нека Господ не даде да забравиш тази болка, намери този, който го е направил.
- Остави момичето на мира, Хюлия.
- Г-жо Сехер, аз съм вашата снаха Девин.
- Какво искаш от мен? Каква е твоята цел? Не скъса ли с мен? Ние сме хора от различни светове! Ти ме напусна!
- Как вървят сеансите ви със Садък Хидает, г-жо Девин? Или трябваше да кажа Джихан Сойкан?
- Каква е темата?
- Темата е много дълбока, Аслан. Темата е моят син.

# 299
Мира Hug
Снимките са хубави,но от озета изглежда сякаш серията ще бъде още по- голяма драма.
Излязоха още снимки.

Heart Eyes И новината от последния час ,която излезе от интервюто на  Б.Дизер.От следващия месец започват снимките на новия сериал на Серенай за Нетфликс по сценарий на Едже Йоренч,а те с Дениз Маршан ще бъдат стилистите.. . Значи и партньора е избран.

https://twitter.com/flawlessSerenay/status/1654832327082614788

Общи условия

Активация на акаунт