Отговори
# 300
Публикация на Емел Гьоксум,бабка Сехер,ретуитната от Сероша и пак от Емел ,украсени със сърчица,наздравици и корони.. Heart Eyes

Цитат
Heart Eyes И новината от последния час ,която излезе от интервюто на  Б.Дизер.От следващия месец започват снимките на новия сериал на Серенай за Нетфликс по сценарий на Едже Йоренч,а те с Дениз Маршан ще бъдат стилистите.. . Значи и партньора е избран.

https://twitter.com/flawlessSerenay/status/1654832327082614788
Hands ClapHands Clap
Чакаме да видим следващия партньор. Blush Но както пишат в туитъра,Бирсен не го е обявила, защото все още се водят преговори и не е потвърден.

Цитат
Вики, съдейки по спойлерите, които се появиха мафиотската линия ще се задълбочи
Мира, тенк ю за спойлерите!
За съжаление натам вървят нещата .Освен това Ямур  ,която ми е супер дразнител ,започва да превзема центъра ,избутвайки по- интересните герои като Лейля и Джихан.А сега като се появи и майката на Девин в имението ,младоженците изобщо няма да имат време и място да се усамотяват в толкова претъпкана с народ  къща. Joy

Много ми хареса как е представена трансформацията на Девин в новата серия.Серенай се справя блестящо с пресъздаването на етапите през които преминава героинята й.Лута се между своите принципи и реалността,в която я въвлича битието на Аслан,мъчително , неуверено, отчаяно на моменти прави крачка към него,осъзнава че това не е начина на живот,който иска за себе си...колебае се,терзае се,противи се,но както каза нейния приятел психолог, тя е много влюбена  и не осъзнава,че това което прави е огромна грешка,която може да я унищожи. Няма го онова безгрижно,наперено,усмихнато момиче,което видяхме в началото.Девин постоянно е напрегната,притеснена,объркана.Тя вече не е щастлива... Мисля,че е много вероятно точно тя да бъде жертвата накрая,която ще плати цената на отмъщението.А точно тя е най-малко виновна,защото вярваше в справедливостта и само искаше убиецът да  получи наказанието ,което заслужава по законен път...

И не,не мисля,че има вероятност да заприлича на Хюлия дори и да стане Девин Сойкан,защото двете са много различни по природа.Хюлия не обича близките си,не се интересува от тяхните проблеми,погълната е от амбицията да държи властта  в семейството в ръцете си,докато Девин е с добро сърце ,състрадателна е  и е загрижена за всеки член на фамилията.Тя не се стреми да се налага и властва в дома на Сойкан.Тя е обикновено момиче,което обича да слиза в кухнята , сама да  си прави кафе и да разговаря с домашните помощници...

Много сладък момент ..Blue Heart Blue Heart Такива сцени трябва да има по-често.

С любопитство чакам какво ще се случи след като Хюлия взриви бомбата със сеансите на Джихан.Като видях  как подскочи Аслан само при споменаването на името на жена му  ,мога да си представя каква буря ще се разрази когато разбере,че тя оказва професионална помощ на Джихан. Joy

Като няма достатъчно романтика и любов Wink , феновете творят,за да компенсират.

Цитат
📍 Джанан Эргюдер о Серенай:

- Поскольку я сразу же почувствовала эту энергетику от Серенай… Я знала, что мы отлично сработаемся вместе. Так и получилось.
Голос за кадром: “Она тоже в восторге от Сарыкая. Особенно от ее песен”.
Девушка - настоящая энциклопедия песен! Можем и так сказать. Я узнала от нее много замечательных, прекрасных песен, которые бывают слышны из ее каравана. Бывало и такое, что я думала: “Ой, минутку, мне надо найти это через Shazam”.
Серенай рак. Я тоже рак. Раки всегда очень хорошие люди. И у Серенай нет отрицательных качеств. Я очень ценю ее, она очень талантливая.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 00:02 от vikktory

# 301
Красавица.
Цитат
Вчера Серенай е отговорила на няколко въпроса на журналисти когато е идвала на среща по повод на своя нов  цифровов проект  https://twitter.com/dizianaIiz/status/1654969675971719174
 Ж: Да питаме за сериала "Фамилия". Как върви всичко?
С: Всичко върви добре, благодаря. Всичко върви чудесно. Щастливи сме, настроението е добро. Има и други проекти, опитваме се да ги хванем.
Ж: Какви проекти? Дигитална платформа или нещо друго?
С: Да, имам изненада. Но сега не мога да кажа. Все още е рано да се говори за това.
Ж: Тогава един малък въпрос преди да си тръгнете. Говори се, че г-н Къванч е взел парите предварително за първите 20 епизода наведнъж. Има ли такова нещо?
С: Това са много грозни разговори. Няма нищо подобно. В нашия сектор няма такъв ред. Благодаря ти.
Ж: Благодаря ти.

Цитат
Много ми хареса как е представена трансформацията на Девин в новата серия.Серенай се справя блестящо с пресъздаването на етапите през които преминава героинята й.Лута се между своите принципи и реалността,в която я въвлича битието на Аслан,мъчително , неуверено, отчаяно на моменти прави крачка към него,осъзнава че това не е начина на живот,който иска за себе си...колебае се,терзае се,противи се,но както каза нейния приятел психолог, тя е много влюбена  и не осъзнава,че това което прави е огромна грешка,която може да я унищожи. Няма го онова безгрижно,наперено,усмихнато момиче,което видяхме в началото.Девин постоянно е напрегната,притеснена,объркана.Тя вече не е щастлива... Мисля,че е много вероятно точно тя да бъде жертвата накрая,която ще плати цената на отмъщението.А точно тя е най-малко виновна,защото вярваше в справедливостта и само искаше убиецът да  получи наказанието ,което заслужава по законен път...

И не,не мисля,че има вероятност да заприлича на Хюлия дори и да стане Девин Сойкан,защото двете са много различни по природа.Хюлия не обича близките си,не се интересува от тяхните проблеми,погълната е от амбицията да държи властта  в семейството в ръцете си,докато Девин е с добро сърце ,състрадателна е  и е загрижена за всеки член на фамилията.Тя не се стреми да се налага и властва в дома на Сойкан.Тя е обикновено момиче,което обича да слиза в кухнята , сама да  си прави кафе и да разговаря с домашните помощници...
Вики Hands Plus1
Девин е много различна от Хюлия и няма да влезе в нейния образ . Ролята пасна отлично на Серенай,справя се много убедително с всички емоционални върхове и спадове на Девин.

# 302
Зойче, Вики 👍

Девин е един светъл лъч в това отровено семейство. Различна е и затова мисля, че няма да се поддаде и ще запази доброто в себе си.
А така идеални хора няма както е известно...

И тук група хора седнали на една маса, но маса без душа...

Вече нямам търпение за повече инфо около новия проект 😉

# 303
В очакване на новата серия...

Нов фрагман
https://youtu.be/GJ4TLy9Iyro

- Говорете, г-жо Хюлия. Каквото искате, кажете го открито. Отдавна сме преминали тази граница.
- Искам да си тръгнеш. Искам да си отидеш от живота на сина ми и семейството ми.
- Знаете ли какво означава това ? След това е просто пропаст. Не го правете! Не го правете, по дяволите, мен,  Аслан, не ме вадете от клетката!
- Какво иначе, Аслан... какво иначе ?
- Да, ядосана съм, ядосана съм! Ядосвам се, защото не ме забелязвате, ядосвам се, защото вие не бяхте до мен !
- Иляс ще унищожи семейството с тази тайна, която знае.

И нов откъс . Неше ще се нанесе в имението 😁
Аслан е зет като мед.
https://youtu.be/Ybo757svHaY

- Ергюн отново направи каквото искаше.
- За добро ли е, какво стана?
- Мамо, разкажи накратко, не разтегляй.
- Той се възползва още повече от специалното ми състояние, дойде и ми даде да подпиша някаква молба относно изгонването. Разбира се, аз не помня какво се е случило. Дойдоха днес и изнесоха всичките ми вещи пред вратата. И слава Богу, Девин ме доведе, иначе аз в живота си не бих искала да създавам неудобства.
- Не, какво говорите. Моля ви, този дом се счита и за ваш дом. Вие веднага отидете и се разположете в стаята си, ако искате и си починете добре преди вечеря, става ли?
- Скъпият ми син, ето какво означава правилният брак, ето.
-  Аслан.
- Да не ви е уроки, да не ви е уроки. Сложи го тук, дъще.
 - Девин, ти … има ли нещо, за което не знам ?
- Не, мога да се справя. Дори имам нужда от Тургут. Той тук ли е ? Свободен ли е ?
- Свободен е, тук е.
- Добре.
 - Виж, миналата нощ ти ми каза нещо.
  Да бъдеш Сойкан, това е нещо такова. Ако веднъж влезе във вената, покрива те от всички страни.
 - Ще застрелям баща си, Аслан. Няма друг начин... Не ставай глупав, просто ще помоля за малко помощ, не се притеснявай, ще се оправя.

# 304

Много интересен кадър.На снимката позицията на ръцете издава вътрешното състояние на всеки от тримата. Гледах  днешния фрагман и ми стана тъжно за Девин.Тръгна с надежда към връзката с Аслан ,а стигна до кръстопът,по който всеки път води до никъде.Отптук нататък,каквото и да отговори на последния въпрос,и да го предаде,и да го прикрие с тяхната история е свършено.В първия случай той ще се откаже от нея,във втория тя ще натрупа негативизъм към него и ще охладнее. Девин трябваше да си отвори очите и да се разделят още при първото освирепяване на Аслан и да си даде сметка какъв е той и какъв живот ще живее с него.

# 305
Какво ще се случи в 11 епизод на Семейството?

Сред Сойканови има лъв, който сега се е превърнал в баща си. Знаейки, че след това нищо няма да е същото, Аслан дава опция на Девин да напусне, за да я защити от себе си. Сега Девин или ще напусне това семейство, без да поглежда назад, или ще остане с Аслан и ще стане част от това семейство. Девин трябва да вземе решение. От друга страна, Хюля разбира, че синът й е сляп и предприема действия, за да предотврати войната, в която ще влязат с Иляс.

Аслан, който се изправи срещу Иляс и му каза цялата истина, започна войната между двете семейства; Иляс се заклева да превърне живота на Сойкан в ад. Първи в неговата мрежа ще попаднат Хюля и Девин.

Хюля, която иска да защити семейството си, чука на вратата на Иляс. Иляс, който знае голяма тайна за миналото на семейство Сойкан, принуждава Хюля да направи най-трудния избор в живота си в замяна на това да не докосва семейството си.

След смъртта на Ати започва полицейско разследване. Докато цялото семейство, особено Девин, трябваше да даде неверни показания за нощта на инцидента; Девин продължава да се изправя пред суровата реалност на Сойкан. Дали Девин ще остане със семейството и ще даде лъжливи показания след всичко, което преживя? Или ще изгори мостовете и ще постави цялото семейство срещу себе си?

Изправена пред избора, който Иляс я накара, Хюля взема решение, което ще засегне съдбата на всички; Иляс предприема действия, за да направи основния ход на това решение. Голямо събитие, което ще се състои на годишнината от смъртта на Юсуф Сойкан, ще изправи Сойкан лице в лице със смъртта.

Снимки
https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503538-aile-11-bolum-fotograflari/7

https://youtu.be/xzkFsayjq00

Зойче 👍 така е , и да излъже, и да каже истината няма удачен изход за нея. Един омагьосан кръг.

Фрагман 1
https://youtu.be/mIWuQ-1CjUA
Скрит текст:
- Планът на Атила работи чудесно
И сега какво?
- Какво може да бъде? Аслан Сойкан се превърна в Юсуф Сойкан.
- Хулия, този Аслан си е полудял, полудял е! Сто пъти ти казах, пази сина си!
- Ако Иляс дойде при нас с оръжие, ще се бием, но тайната, която държи в ръцете си, е по-силна от оръжието.
- Няма да ви губя времето, само ще задам няколко въпроса за деня на смъртта на Атила Йозълмаз.
- Разбира се!
- Ще ни предадеш ли утре на полицията?
- Излез!
- Ти полудя ли ?
- Да! Ти ме подлуди!
- Погледни ме!
- Ще ставам баща. Баща .. Мамо, може би няма да приемеш, защото детето е от Айсел.
- Преди два дни къде бяхте?
- Аз бях тук.
- Цялото ли семейство бяхте заедно? Или някой не е бил тук ?
- Не беше.
- Кой ?
Фрагман 2/откъс
https://youtu.be/N71iTGTkV30
Скрит текст:
- Аслан, какво направи?
- Не спазих нито една дума, която ти дадох. Казах ти, че ще те защитя от теб самия, но много късно, от сега нататък, много късно.
- Аслан, какво говориш?
- Девин, от сега нататък няма човек, за когото си се омъжила. Човекът, за когото сте се оженили, го няма. Той просто умря. Той не е. Умолявам те, умолявам те, махни се, остави ме, защото не мога, не мога, разбираш ли? Тръгвай
Рейтинг 10 епизод

Епизод 10 превод
https://m.vk.com/wall-113691288_212873

# 306
Мира Hug
От страницата на сериала и инстаграма на Серенай часове преди серията.Много са хубави. Heart Eyes

Тази вечер преводачката  на онлайна на Семейството ще е друга,Аина..

Статия от Ранини тв.  http://www.ranini.tv/dizi/aile

# 307
Девин е женският вариант на кръстникът тук

Да, този откъс... Хюля все едно казва в началото е трудно, но после се свиква и с кръвта, и с насилието... И лека полека се губиш.

https://youtu.be/BAaWFsuy16Q

„С мен беше същото, както беше с теб, когато за първи път видях убийството. Сега те гледам, Девин... И си спомням онази Девин, която дойде тук преди три месеца. Девин, която няма да направи компромис с принципите си.
Девин Акън... Ако тази Девин беше жива, нямаше ли да се обади в полицията, когато видя престъплението? Днес наредих някой да бъде убит. Девин... за това семейство. Хайде, ако искаш, предай ме сега."

И Девин излъга. Както се казва и в болест и в здраве, и добро и в лошо и т.н. И накрая бум...

"Как да те оставя и да си отида"

Зойче, май останахме двете 😀
Вики нещо се загуби, дано всичко е наред.🍀

Зад кадър

И рейтингът

# 308

И аз ще ги сложа тези двамата, макар да се повтарям❣️ Серенайка тук е направо убиец❣️🤩

# 309
Хубава Девин. Heart Eyes

Фрагмана към 12 епизод.

„Имам едно желание от живота и то е да не бъда майка като теб.“

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 20:37 от zoyka

# 310
Какво ще се случи в Епизод 12 на Семейството?

След взрива в гробището състоянието на Айсел и бебето й е критично. Продължавайки войната си оттам, откъдето е спрял, Иляс притиска Хюля да направи избор между нейните синове.

Докато Хюля и Ибо търсят нов начин да спрат Иляс, Аслан изготвя план, за да накара семейството му да плати цената. Освен това Аслан ще бъде заедно с Джихан в този план. От друга страна целта на Иляс е Девин.
Хюля, която трябва да отговори на Иляс, за да защити семейството си , в крайна сметка прави избор между синовете си.

Илия, сега той е готов да нанесе последния удар, за да сложи край на войната си със Сойкан. Той се изправя лице в лице с името, което му е дала Хюля. Чудя се на кой син даде Хюля? Джихан ли е? Аслан ли е? Собственото дете ли? Или осиновения й син?

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3593286-aile-nin-12-bolumunde-neler-olacak

Снимки
https://youtu.be/sZLF6uNBv1I

https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503593-aile-12-bolum-fotograflari

„Ти си не само майката на четирите си деца, но и майката на цялото зло в тази къща.“ 

Фрагман 2
https://youtu.be/PuLFFwd5kuM
Скрит текст:
- Аслан, трябва ли любовта да причинява толкова болка? Тоест, невъзможно ли е тя да е поне малко по - малко болезнена ?
- Авраам счупи писалката на Сойкан, Ибрахим. Дойдох да ти дам последен шанс, това е последната спасителна лодка, или ще се качиш в нея или ще потънеш.
- Тогава остави този човек, Девин!
- Не мога да си тръгна, не разбираш ли? Остави ме!
- Трябваше да ставам баща! Баща! Трябваше да се разхождам с детето в парка, трябваше да съм обикновен човек. Защо не им дадохте да ги има?
- Омъжи се за мен!
- Какво?
- Тази нощ ще бъде такава, че ти плачейки ще назовеш едно име.
- Е, братко, въртяхме, сукахме, отново станахме синове на баща си.
- Аслан, ние с теб трябва да вземем едно решение.
Интервю от деня на изборите

https://twitter.com/SrnySrkyssFan/status/1659865913489776642

Накратко Серенай казва, че снимките на сериала вървят добре, остават още 2 серии до края на сезона и че няма да почива през лятото, а ще работи по новите проекти.

И от Мави 💙

Благодарности за превода 11 епизод
https://m.vk.com/wall-113691288_212991

# 311
Мира Hug,благодаря за снимките и за озета.

И аз ще ги сложа тези двамата, въпреки че се повтарят Heart Exl Голяма красота са АсДев на тази снимка. Heart Exl🤩

След всичко видяно и прочетено имам няколко въпроса.Защо Девин е с превързана ръка,покрай инцидента с колата ли е пострадала или е нещо друго?Кой е този,който падна от покрива,дали не е нейния приятел психолога,предвид че Иляс се е прицелил в нея..Какво са му плановете за Девин,да я убие,да я отвлече за назидание или да я принуди с по-меки или твърди мерки да остави Аслан? Девин какво решение иска да вземат заедно с Аслан,дали не е бременна , както предполагат всички? И защо Аслан се е хванал на празната маса точно за нейния стол?

И накрая кого  ще посочи Хюлия за изкупителна жертва?
Досега проявявах емпатия само към Девин заради отчаянието и безизходицата, в която попадна в семейство на мафиоти, но сега си представих жестокия избор,който е принудена да прави Хюлия и сърцето ми се сви. Сигурно и тя е била млада, наивна,пълна с мечти..И сигурно натиска на обстоятелствата я е накарал да стигне до тук.

# 312
Привет ,прекрасни!
 От инстаграма на Серенай. Heart Eyes

Трябва да са снимките за рекламата на Акбанк.

Мира,Зойче,избягах за малко в Италия... Wink Малка почивка от историята на "Семейството" ,защото стана твърде брутална.Вече съм на линия и ще ви настигна с епизодите,но го правя най-вече заради участието на Серенай.

Много добра работа на арабките . Hands Clap  Hands Clap И те харесват най-много щастливите АсДев, Stuck Out Tongue Winking Eyeкато мен.  

# 313
Вики 🌼 на хубаво място си избягала.

Нов откъс 12 епизод. Забравихме я романтиката 💕

https://youtu.be/rXr6sA_P62c

- Добро утро, красавице на всички красоти.
- Добро утро.
— Госпожо, обикновено планирахме да закусим до закрития басейн. Но днес е малко ветровито, за съжаление. Заради вихъра на хълма времето се развали.
- Какво си говорите рано сутрин? Пил ли си нещо?
- Не, не пия нищо в работно време. Освен това, за да направя закуска за най-красивата жена на света, не е нужно да пия нищо. Сега в страната има милиони хора, които са готови да дадат много години от живота си, за да преживеят този момент.
- Аслан, какво говориш? За Бога. Сякаш снощи Иляс Корузаде не ни хвърли мъртъв наркодилър върху главите ни.
— Скъпа, да, имаше такава неприятна ситуация.
- Какво можем да направим сега? Животът продължава.
- Има моя тост с доматено пюре, много съм добър в този бизнес, невъзможно е да се сдържа. Мисля, че трябва да опитате това.
— Какво ще стане сега, Аслан?
- Любов.
— Аслан.
- Виж, не знам за теб. Но бих искал да прекарам остатъка от живота си, влюбвайки се в теб все повече всеки ден. Мечтая да умра така в мир и тишина. Няма значение дали са 70 години или 7 дни. Ето защо се опитвам да се насладя на всеки момент с теб, става ли?

# 314
Мира,тенк ю! Hug
Някоя добра душа днес се е смилила над нас. Heart Хубав откъс,отдавна не сме имали самостоятелна сцена на АсДев. Забравихме щастливите им лица...

Heart Eyes  И много хубави на тази снимка от сета.

Общи условия

Активация на акаунт