Отговори
# 615
  • au bout du monde
Аз започвам да се дразня леко на Девин. Не знае какво иска. Иска раздяла, ами да се маха. Човекът това й каза - върви си.
Взима децата и напуска онази къща. Спира да ходи след Аслан. Той да се оправя.
Е да, ама го обича и не може да го остави, ами тогава да бъде с него.
Точно защото го обича, трябва заедно да минат през това. Той няма как да се откъсне от фамилията. Пътят ще е дълъг и труден. Или ще вървят ръка за ръка или всеки по пътя си.
В другия епизод вече усещам, че тя или трябва да си тръгне окончателно или да остане Rolling Eyes Някакси сякаш този момент дойде.

# 616
Прекрасна и красива Серенай за Булгари.

# 617
Новия и стария рейтинг.

Туги и бухтичката бяха много сладки,ще има искри между тях. 

Девин как да си тръгне,нали пое ангажимент към Лейля да бъде настойник на Зейно и Кая.
Цитат
В другия епизод вече усещам, че тя или трябва да си тръгне окончателно или да остане Rolling Eyes Някакси сякаш този момент дойде.
Няма да ми омръзне да я гледам.Blush

Юбилейна корица за 10 годишнината си на Сп. BeStyle Magazine.

# 618
От новата колекция на Мави.

Красива Серенай  Heart Eyes  в официалния акаунт на Булгари  Heart Eyes  https://www.instagram.com/bulgari/?hl=bg

# 619

Нетфликс ще пусне за своите абонати през декември  втория сезон на Шахмаран Hands Plus1 и/или  този с Бирдже А.,освен филма с Ч.Улусой.

Още малко от Булгари.Красивия амбасадор на бранда за Турция през погледа на ген-директор на бранда Жан Кристоф Бабин.

Цитат
Аз започвам да се дразня леко на Девин. Не знае какво иска. Иска раздяла, ами да се маха. Човекът това й каза - върви си.
Цитат
не ги отписвай още АсДев.
Ще си тръгне,според мен.Само че не е събрала достатъчно сили за тази стъпка.Не е лесно когато обичаш толкова много някого да го откъснеш от живота си.   Но нали трябва да се поддържа интригата?! SatisfiedИзвестно време ще бъдат разделени.А като чета тук-там, даже съм оптимист...,защото видях и анкета какво ще стане с Аслан и Девин, и преобладаващото мнение е ,че на финала един от двамата ще умре.
Липсват ми и терапевтичните сеанси на Девин,иска ми се  да се върне към професията си, да остави личните дела на Сойканови, дори да поднови и терапията с Джихан,този път да опита да намали натрупания гняв и омраза,колкото и трудно да е. Двамата водеха много смислени разговори ,каквито  сега водят с Аслан.
Героя на Неджат не ми харесва този сезон, слаб и неубедителен  е. Люшка се ту насам,ту натам...,но е някак недоизграден и бледнее.И враг номер 1-Илияс също е безинтересен.Добре,че се появи Недрет със сина си ,за да вкарат малко цвят и съспенс .

АсДев имаха красиви моменти в тази серия.

https://www.vbox7.com/play:fb7f418fce

# 620
Прекрасна

# 621
Серенай сподели нови снимки в профила си в Instagram с надпис „Hop ordayım hop burda dump🧿”. Никой не казва ново мероприятие  ли е или са отпреди ?

Понякога е гореща,

а понякога сладка.

# 622
Фрагманът

# 623
  • au bout du monde
Като гледам май Девин е взела децата и се е изнесла.

# 624
Дано се изнесе, ако не заради себе си, то заради децата. Да ги спаси от тази отровна среда и помия, в която растат. На Хюля трябва със закон да й забранят да се доближава до тях.

# 625
- Ти знаеше, че чичо ти е заложил този капан на Лейла и  сякаш нищо не се е случило, ти  седна начело на масата, яде си сладко и гледа как чичо ти умира.
- Да, така реших. Първо говорех и предупреждавах, но видях, че семейството ми ще пострада и реших да го направя. Да, гледах как чичо ми умира.
- Няма да ти позволя да изпиташ майчинските чувства, които искаше чрез внуците ми.
- Намерих това в стаята на Недрет.
- Недрет!
- Сестра ни Лейла беше важна за нас. Сега ще видим колко е важна! Ще избереш ли нея или тази луда адвокатка?
- Влюби ли си се в тази жена?
- И двамата направихме ли едно и също нещо,докторе? Сред толкова много хора намерихме най-болните. Стъпихме на едно и също гребло, докторе, признайте си.

Вики,Джихан отново тръгна на сеанси при Девин,а тя се изнесе от къщата на Аслан.Ти май си гледала фрагмана предварително. Grinning

# 626
Поредните мръсотийки на Хю 🤬

Аслан да решава вече с кого иска да бъде.
В случая най важни обаче са децата.
Джихан е прав...не избираме в кого да се влюбим.

# 627
Поредните мръсотийки на Хю 🤬

Аслан да решава вече с кого иска да бъде.
В случая най важни обаче са децата.
Джихан е прав...не избираме в кого да се влюбим.
Тази гад няма равна на себе си. Не само  ще отрови децата .Удари и Девин по болното място.А тя милата постоянно понася удари  точно по най-чувствителната тема и преглъща мълчаливо ,само сълзите и текат .Не се спряха ей,то не беше Нешето,то не беше Хюлия.. Scream

# 628
  • au bout du monde
Искам децата и Девин да си останат отделно, дори и да се съберат заедно, искам да са отделно. Просто нямат място при Х. И Аслан трябва да го е разбрал. Той може да ги посещава Laughing или да се изнесе и той най-добре.

# 629
И аз не очаквах Девин да си тръгне,но каквото такова.
Дано след няколко серии АсДев да се съберат и този път  да започнат начисто заедно.
Сега поне децата изглеждат по-щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт