Отговори
# 180

И сега какво?! Романтиката свърши,почва дълбока драма и екшън. Head Band
Бунтарка. Heart

# 181
Така е, бунтарка си е...
Е, няма да му е лесно на Аслан с лъвицата му 💥
Но и така трябва да бъде. Преди да обещаеш нещо трябва да си сигурен, че ще го изпълниш.

Един красив арт 💕

От друга страна Хюля и бащата на Девин трябва да се запознаят, нали вече са сватове, може да се конкурират по злоба.😏

Отношенията между Девин, майка й и Ямур не приличат много на семейни, но все пак не са се изоставили една друга и се подкрепят доколкото могат 🙂

Вики, мерси за Алиса 🌼

# 182
Мира,навсякъде е пълно с фенско творчество с нашите герои.Значи са вълнуващи.
А много от фенартовете  отразяват реалистично общата картина.

Вик,мерси за Алиса. Flowers Hibiscus

# 183
Hug
Зойче,наистина романтиката сякаш свърши.Много хубав колаж.

Още на сватбата си Аслан беше по-сдържан с Девин,не знам по-каква причина.Липсваше му живеца/огънчето от началото на запознанството им. Даже ми се струва,че оттук нататък ще гледаме/аз поне/ историята/драмата на едно обикновено момиче влязло като младоженка,влюбена и пълна с надежди, в мафиотска фамилия, с всичките й екстри-ограничения,забрани,скрити истини,заплахи,убийства. Аслан -близнак,човек с две лица...Девин-лъв,горд,лидер,човек който не приема да му се налагат.

Ето едно фенско клипче,сбит преразказ на живота на Аслан и фамилията.
https://www.vbox7.com/play:95be626384

Синтезирано от  новата серия,  подсказки към неясното минало или като ключ към бъдещето,които си набелязах.
От разговора на Неше с Девин :"Като дете ти харесваха  погребенията,а не рождените дни....Щастлива си,че стана психолог,защото помагаш на хората?Или защото ти харесва да виждаш ,че тяхната ситуация е по-лоша от твоята?
От сцената на масата между Лейля , Хюлия и Аслан:"Единия застрелва човек пред децата,другия пребива баща им до неузнаваемост. И още в отговора на Лейля към Аслан:"Син на майка си...Колко сте еднакви!" Лейля добре познава семейството си...,та сигурно има основание за подобно изказване.А Джанан беше великолепна в тази сцена. Hands Ok Hand
От разговора между Девин и Аслан :"Защо усложняваш нещата?...-Така са ме учили...Или ще забравиш всичко,на което са те учили ,или мен."

От сеанса на Дев с Джихан ,в който той беше готов да се откаже от терапията,след като разбра за сватбата :"След като ти разказах успях да спя за първи път от много години.Въпреки всичко,някой ме изслуша.Малка светлинка...-Джихан,съгласен си да умреш само майка ти да те обича."
Точно същото Аслан сподели в първия си разговор с Девин за себе си и баща си.
И обещанието на Дев да не изостави Джихан по средата на пътя. Trollface 100% гаранция ,че тук ще има проблем между нея и Аслан,защото нито тя ще се откаже да лекува брат му,нито Аслан ще се примири жена му да е близо до него.Ако бях оптимист,щях да се надявам,че Девин ще успее да изясни/изчисти разногласията между двата и да ги сбижи. Чудя се защо Хюлия пренебрегва останалите си деца за сметка на Аслан.И най-вече защо е толкова безпардонна и безмилостна към първородия си син.Thinking
Монолога на Хюлия пред Сехер:"Ти много ме нарани,но от теб научих как да бъда добра майка и съпруга.Сега ще имам снаха...И вече разбирам,че няма нищо,което човек не може да направи за семейството си."
Запечатаха ми се още сцената между Девин и Хюлия ,докато последната я замеряше със зърната от торбичката.Ама че традиция! Scream Joy
И как се промени изражението на Дев докато гледаше през прозореца как Аслан взе пистолета от чичо си.
Упоритите опити на колегата й психолог да й отвори очите за реалността в семейството, в което иска да влезе и да я откаже от решението й.Струва ми се,че той не е безразличен към нея.
Разминаването между думи и дела при Аслан,и то не за първи път.Първо се закле,че никога не си служи и няма да си служи с пистолет,после се юрна да се бие и да стреля...Грешките почнаха още от първия ден.
Девин първа подаде/предложи ръка когато тръгнаха към олтара ,Аслан просто  сложи своята върху нейната. Много интересен детайл.
Погледът на Джихан докато поднасяше поздравления беше насочен към Девин. И премълчаването пред Аслан за сеансите.

И накрая,кръвта по роклята на Девин. Което ме кара да не вярвам в добрия край.Моите очаквания за финала-Девин ще го напусне накрая,без да успее да го измъкне от токсичната му среда-освен на думи,не го виждам да полага усилия за това;Девин ще умре или ще се превърне във вълчица,лъвица или друг някакъв звяр-подобие на Хулия.По 30% за всеки вариант .И 10% за хепи енд.Close

Sunglasses
Тази вечер 86 по ред представление на Алиса в Зорлу PSM.

# 184
Алиса!
Със сигурност ако гледаш представлението на живо, емоциите ще са много по естествени и реалистични. Иначе всички пеят прекрасно. Дори и нищо да не разбираш 😉

След представлението

# 185
Вики Hug
Мира Hug
Отношенията между Девин,Ямур и майка им са напрегнати и нестабилни.Ямур и Девин са близки,загрижени са една за друга особено Девин.Ямур е самотно и несигурно дете.Видя човек,който я е забелязал и се интересува от нея-Еко и се втурна към него с широко отворени обятия.Мисля,че ако намери сигурност и подкрепа в някого тя ще израсне в положителна посока.

Представлението е минало много добре. Напълнили са мрежите със снимки и видеа с фенове. Two Hearts

https://twitter.com/i/status/1642615300624457729

https://twitter.com/i/status/1642639944442101769

# 186
Ето и дози гифки от мен за тази седмица.

# 187
Диди, Мира, Зойче Hug
Едно момиче ни кани на ...торта Grinning с много любов.
   https://twitter.com/i/status/1642898972673990657

Две сладурки заедно Heart Eyes , от снощи.

За финал един красив арт.

И дано не им убият ентусиазма с жълтината,която въртят по всички СМИ в момента.

# 188
Нов откъс от предстоящия епизод

https://youtu.be/nou274ecApU

- Снахо, моля те, не ни забърквай в проблеми. Вчера си го получих от Аслан, от теб някак се страхувам, ето, че оставам между двамата.
- Направих ли нещо ? Нещо грешно ли съм ти казала ?
- Е, снахо, извини ме, но си малко нервна. Мисля си, ще поговоря със снаха ми, аз съм много общителен, но по отношение на теб съм предпазлив.
- Съжалявам!
- Не, какво говориш, казах го, защото ти ме попита, иначе не бих казал това.
- Добре, от кой отбор си ?
- Не мога да говоря за това, забранено е.
- Защо?
- Лекарят забрани. Изпадам в стрес заради това. А когато и сърбежът започне отново, захарта ми се вдига много.
- Добре ..  Любима народна песен?
- Песен? Снахо, не разбирам, ти защо попита за песен ? Това са предразсъдъци. Аз какво, трябва ли непременно да слушам народни песни?
- Е, извинявай. Какво тогава слушаш най-много от всичко ?
- Повече от всичко ? Ами ... Народни песни.

С хаштаг #кой стреля

Вики, жълтината просто си остана една от многото 😎

# 189
Рейтинга продължава да е супер!
И в трите групи е номер 1

# 190
Стабилност е рейтингът 💥

Фрагман на 6 епизод и превод

https://youtu.be/gDx6Qr0BmiE
Скрит текст:
- Плака ли, когато баща ти почина?
 - Извини ме? Да плача? Първата забрана на Юсуф Сойкан беше да не се плаче. Мъжете не плачат.
 - Девин, скъпа, можеш да спазваш дистанция между работниците. Ти си снаха на тази къща. Дръжте се съответно, така че и те да се държат по същия начин. Нека всеки си знае мястото.
- Не се безпокой. Имам голямо уважение към вашите ценности, но ако вашите правила ограничават свободата ми, аз няма да живея според тези правила.
- Не можете да влезете без уговорка.
 - Една снаха трябва да си знае границите!
- Какво има, госпожо Хюлия? За дъщеря ми ли говориш?
 - Ще ти кажа какво е. Вече бях зле, бях сломен. Ти ме разби още повече!

Властта е нещо, което се харесва и опиянява, но така властта може да доведе до самозабрава.
Девин - властта, която името, което не иска да носи й хареса. В крайна сметка трябва да се възползваме от всичко положително, което животът ни поднася. А в случая за нея беше положително. Майка й запази жилището, а баща й беше поставен на място.

Девин - Хюля, много тънка граница. Всяка иска да е на нейното. Хареса ми, че Дев прави нещата както си иска и не се дава на Хю. Табелка с Девин без С. Избра да седне на масата, но по нейния начин.😉

Девин - Аслан, лошо начало на един брак. Лъжи и от двете страни. Тайни. Аслан подмина жена си сякаш не съществува. Няма нужда от оправдания, а от действия. Дали ще удържи на думата си, че за малко отиват в чифлика? Трудно може да му се повярва в този момент.

"Семейството ми има нужда от мен, а аз имам нужда от теб"
А Девин от какво има нужда? 😏

"Аслан убивал ли е някога"
"Не задавай въпрос на който знаеш отговора"

Джихан - един човек, много личности

Ямур - Еко. Дано момчето не се откаже от нея въпреки всички нейни глупости. Винаги има надежда за промяна.

Тургут е голям образ 😎

Красива Девин 🌼

# 191

Току що свърших гледането на новата серия.Много ми хареса,а 2та часа отлетяха без да ги усетя. Тъкмо се зарадвах,че Аслан се сдобри с Девин и оттук нататък заедно ще продължат да се борят за своето щастие, и в следващия момент той ме изненада неприятно.И пак ще се върнат в старото положение.

Хубавия момент на Аслан и Девин от новата серия,която трябваше да завърши поне с една целувка.

Вики,Мира ,относно клюката свързана с Башак ,ако все така продължи без нито една истинска целувка и сцена между младоженци в леглото и при тази химия ,която видяхме между Къванч и Серенай в началото ,и аз ще почна да   си задавам въпроса коя и  е причината. 

Едже Йоренч публикува в инстаграма си снимки със Серенай .Blush

# 192
Едже Йоренч публикува в инстаграма си снимки със Серенай .Blush

Зойче Hug
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/serenay-sarikayadan-yeni/19340/?amp=1
📍Едже Йоренч, която прекрати сценарната си кариера в Турция, реши да се завърне с нов проект. Стана известно, че сценаристката пише нов проект за платформата Netflix, сериалът ще се казва Code. Мерт Байкал ще заеме режисьорския стол. Днес Eдже Йоренч и Серенай  се срещнаха, за да обсъдят подробностите по проекта.Тя ще бъде главният герой на сериала. Останалата част от актьорския състав на сериала все още не е известна. Последният път, когато двете работиха заедно, беше в проекта Меджезир.

Много се радвам,че Серенай ще работи отново с Мерт Байкал. People Dancer Ако може да повтори и партньорството с Мехмет Гюнсюр.Sunglasses

Лайкчета и коментари
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 23:22 от vikktory

# 193
Колко е реално всичко не знам но съм доволна.

# 194
Тези не мога да спра да ги гледам! Много ме кефят.

Диде, имаш ли гиф от епизода, когато му удари една глава в колата. Мноооого се смях.

Голям фен съм й на Серенай. Гледах я за първи път в Шахмаран. После четох интервю, как се е подготвяла за ролята и още повече ме впечатли, но това, с което ме спечели тотално е как на премиерата отнези лешояди журналистите налазиха Мерт с въпроси и тя буквално го спаси.

Много й отиват такива роли. Как се казваше героинята й в Шахмаран не мога да се сетя в момента.
Ще потърся още нейни филми. Някой любим неин имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт