Отговори
# 195
Бл@гуна,моя любим сериал със Серенай е Фи с Мехмет Гюнсюр и Озан Гювен.
 Също " Вместо нас двамата" с Неджат Ишлер , Меджезир с Чаатай Улусой.
От първите й проекти Аданали с Октай Кайнарджа и Мехмет Акиф Алакутр,Лимоново дърво с Каан Урганджъоулу.
Слагам и няколко жокера Sunglasses
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 23:16 от vikktory

# 196
Вики, благодаря! Hug
 Всичките ще ги изгледам. Жокерите много ми помогнаха Simple Smile Брех, че талантливо това момиче.

# 197
  • Дубай

Много й отиват такива роли. Как се казваше героинята й в Шахмаран не мога да се сетя в момента.
Ще потърся още нейни филми. Някой любим неин имате ли?
Благи,Шахсу се казваше Сероша в ШахМаран.И там беше дива,отива и  да е такава лудичка-може би и в живота е голяма лудетина , непринудена.
Сериалите,които съм гледала с нея и са ми харесали са:Medcezir-мисля, че идеята е  от американския ОК,Lale Devri-там героинята ѝ беше от губещата страна ,но Серенай просто беше като тигрица,Fi и Adanali

Привет, момичета 😍

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 23:32 от I.V

# 198
О, да! Шахсу! Как си отиваха с Бурак. И двамата едни такива мрачни, но пък излъчваха толкова огън и страст. Дано има втори сезон. И сега с Къванч много ми харесва. И там гори и взривява с присъствие. Много нетипично излъчване има. Абе фен съм й, то си личи Grinning

# 199
Аз с Бурак не я харесах.По рядката причина че и него не харесах и не ми въздейства даже. С Мерт ми въздейства тройно повече.
Дизито го изгледах и толкова чакам втори сезон по ми са интересни други неща.
С Киво и се получава много и това ме радва ,че е достатъчно успешна.

Искам да повтори с Метин нека ме стрелят всички Медчезирци знаеш ме Вики това си ми е желание...
Харесвам Девин и жени които знаят какво искат.

# 200
  • Дубай
Диди,с Метин ще си паснат,и двамата имат нетипична красота.И аз съм за ✌️Иначе и с Каан ми харесва по клиповете.

# 201
Диди,с Метин ще си паснат,и двамата имат нетипична красота.И аз съм за ✌️Иначе и с Каан ми харесва по клиповете.

Каанджъм и Серенай си партнират два пъти първо в Лимоново дърво като изясня това е първия ни екранен партньор а в филм първи ни е Сарп Апак.
Но и снимаха нещо като късометражен филм навремето отново заедно,но асъл сега с този си талант не на бебета от забавачката мисля,че биха избили рибата заедно,но с Мето много я искам защото много харесвах Оркун и Мира сцените както казваше Надето.Оркун си е Оркун...

Девин 4 еп

Упсс лек архив...

# 202
Диди Hug и аз нямам против да си партнира с Метин. Hands Ok Hand Онзи висок левент от Меджезира/Инанч Парс/ също е приемлив партньор. Но и с Бурак много ми хареса.Чаках да ги видя като двойка още откакто обявиха проекта.Ти също доколкото помня ги чакаше с желание ,но после се случиха онези неприятности с Бурак и тогава ти секна мерака,греша ли?Плюс това Турагай е отличен режисьор.Но Мерт Байкал за мен е висша лига в режисьорската гилдия и ще се радвам ако работи по новия проект с него.Дори повече ме радва мисълта,че  ще работи с него,отколкото с Едже Й.
Иначе нямам никакви претенции за партньора й,на нея винаги й се получават партньорствата на макс.Бяха прекрасна двойка с Мехмет,сега с Къванч също много добре си партнират./ първоначално имах резерви към него по конкретни причини/. По-скоро бих отхвърлила няколко актьори,с които не искам да я гледам.

# 203
Ох, защо ми трябваше да се заглеждам по клипове, сега цяла нощ ще прехвърлям Шахмаран.
https://www.youtube.com/watch?v=y9T9ZQ2gPUQ

# 204
Вики факт е,че изстинах ,но е факт,че се е случило каквото и да прави го е направил,но това не ми пречи Озан Гювен примерно е животно в реала ама е звяр като Джан Манай а това не усетих в играта на Бурак сори не ми въздейства никак беше ми безличен и мигащ прекалено.
Оооо Чаалар супер защо не...Ози Долунай също няма да откажа трябва да помисля по темата,но искам МЕТО - точка.

# 205
Ако е вярно инфото за нов проект с режисьор Мерт Байкал ,ядрото на актьорския състав,а вероятно й партньора й отсега е набелязан.Мерт Байкал работи с определен кръг актьори в повечето си проекти.
За Метин знам,говорили сме и преди.Обачеее,има един, за който съм сигурна,че ако има шанс да ги съберат ти ще си още по- щастлива Smirk Grinning Grinning Жокер- има  физическа прилика с Метин.

# 206
Ако е вярно инфото за нов проект с режисьор Мерт Байкал ,ядрото на актьорския състав,а вероятно й партньора й отсега е набелязан.Мерт Байкал работи с определен кръг актьори в повечето си проекти.
За Метин знам,говорили сме и преди.Обачеее,има един, за който съм сигурна,че ако има шанс да ги съберат ти ще си още по- щастлива Smirk Grinning Grinning Жокер- има  физическа прилика с Метин.

Ако говориш за баш бившия преди да бяха бивши и да станат такива исках даже и филм щеше да има сега не искам мерси няма нужда вече ми е друго мнението и за него миличка нищо,че си го обичам още.

https://twitter.com/mycapella01/status/1643716980241776640

Рецитал дъ Саръкая...

# 207
Добро утро! 🍀

С - Сойкан

Е, значи ще чакаме инфо за нов проект. Серена е във вихъра си 💥

Благуна, има 2 сезон на Шахмаран, заснет е и трябва да бъде пуснат до края на годината... За съжаление обаче съм забелязала, че Нетфликс са много бавни.

Покрай Девин забравихме за Шахсу

От старите проекти на мен най ми хареса Фи, прекрасната балерина Дуру Дурулай 💕 Майка ми също много го харесва. Иначе Серенай си я знаех като Мира 😀

# 208
Серенай

Дево

# 209
"Therapy day! "са си направили вчера с приятелката и. Heart Eyes

Сватбените снимки ,макар и с лошо качество. Satisfied

Heart Eyes С фотографа на сериала Шинаси Серче .От него зависи дали ще видим снимките от сватбата и други с хубаво качество.

Общи условия

Активация на акаунт