Отговори
# 255
# 256
Честит Великден!
Христос Воскресе! 🍀

Сестри 💕

Известната актриса Демет Акбаг за сериала, Серенай и Киво

„Гледам "Семейство", наясно съм с всичко. Обичам ги. Двамата си пасват много добре, много хубав проект.”

# 257

Честит Великден, прекрасни!
 Да ви е светло и топло в сърцата, да сте обградени от любими хора и да срещате по пътя си добри Човеци.
 Two Hearts

# 258
Добро утро! 🍀

Роклята в цял размер. Така и не пуснаха снимки с по хубаво качество 😎

💙

Известният кореспондент и журналист Ширин Пайзин на страницата си в Instagram:

Да... В живота не трябва да има само политика... За разнообразие гледам сериала „Семейство“. Домашни сериали след дълга пауза... Приятели, това за актьорската игра! Неджат Ислер е страхотен. Разговорите им със Серенай Сарикая в последния епизод... тези диалози.. Почти всички актьори... Нур Сюрер, Левент Улген играят много добре. Второстепенни роли също. И, разбира се, Kъванч Татлъту, който винаги вдига летвата.. Не знам, много харесвам сериала. Беше добър пример за начинаещите в Турция в този бизнес."

# 259

Hands Facepunch
 Сериалът "Семейство" със Серенай Саръкая и Къванч Татлъту ще бъде представен на филмовия фестивал MIPTV,  който ще  се проведе в Кан от 17 по 19 април!
Ranini TV ✍

Нашите в  ТОР50 по рейтинг на световната база данни IMDb за миналата седмица .

Серенай има две последователни представления на сцената вчера и днес.Снощи е била пресрещната от журналисти след представлението,но е отказала да тговаря на въпроси за Семейството.
Изглежда доста уморена,а и какво още да разказва след шоуто на Ибрахим С.   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1647719613638283264/pu/vid/ … sfvNi6.mp4?tag=12

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 14:15 от vikktory

# 260
Честита Светла Седмица,момичета!
Пожелания за здраве,благополучие и мир.
Мира Hug
Сватбената рокля беше много хубава и аз съм разочарована,че не я видяхме на качествена снимка.

Новината за МИПКОМ-а е страхотна. Семейството ще поеме по света със сигурност, и има шанс да го гледаме и у нас. Hug А Серенай,Къванч или някой друг от актьорите ще отиде ли в Кан?
Нямам търпение за следващата серия,искам да видя реакцията на Девин.Хю ще се подсмихне победоносно независимо от отговора. Мед и капна на сърцето когато Аслан притисна жена си пред всички.Тя е страшен манипулатор и Аслан е наследил от нея това качество.Полезно е за работата му,но за личните отношения е разрушително.Освен това подложи на съмнение професионализма на съпругата си пред всички.Ако сеансите на Джихан не бяха тайни той щеше да я подкрепи на масата.В момента отношенията на Девин с двамата братя се развиват паралелно в противоположни посоки .

Благодаря от сърце на преводачките.Flowers Hibiscus

Върнах се пак с този  фенски колаж  .Smirk

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 20:48 от zoyka

# 261
Откъс от 7 епизод.

Цитат
Новината за МИПКОМ-а е страхотна. Семейството ще поеме по света със сигурност, и има шанс да го гледаме и у нас. Hug А Серенай,Къванч или някой друг от актьорите ще отиде ли в Кан?
Къванч и Серенай ще се отправят в Кан ,за да представят лично сериала.Засега чакаме официално потвърждение.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:23 от vikktory

# 262
Ще е хубаво, ако отидат в Кан 💯

Превод на откъса

- Аслан, можеш ли да спреш? Аслан! Аслан Сойкан! Ти ли попречи на продажбата на къщата на майка ми!?
- Да аз. Още въпроси?
— Каза, че не си се намесил в това! Ти ме излъга.
— Така беше необходимо и така се оказа, да кажем. Но няма да се повтори, това е последният път.
- Какво означава?
— Нали каза, че така ще е по-добре за нас? Е, това е последното. Това искаше. Съгласен съм с каквото искаш.

# 263
Арабите го писаха в туитъра,а те обикновено са добре информирани.Но няма нищо официално засега.

Вокалната педагожка на актьорите от Алиса, Нилюфер Челик, е пуснала сторита от бекстейджа със Серенай.
Цитат

В супер настроение са,пеят и на сцената и преди нея... Stuck Out Tongue Winking Eye
  https://video.twimg.com/ext_tw_video/1648018221448962060/pu/vid/ … WzLAWL.mp4?tag=12

и празнуват  след нея   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1648061035402743818/pu/vid/ … fDI93Y.mp4?tag=12

Мира,четох  под публикацията от инста,която си цитирала .Видях само положителни оценки за Семейство,за играта на актьорите.Някои читатели на журналистката питаха кой е сериала,за да го погледнат; много суперлативи имаше за играта на Неджат Ишлер. Наистина това беше неговата серия.Сцените му със Серенай бяха брилянтни,с великолепни монолози и диалози.Разтърси ме.Серенай също ми се видя развълнувана...Джихан е  най-сложния образ в сериала,според мен.За разлика от Аслан той осъзнава ,че е в дупка ,от която трябва да излезе ,за да не завърши като баща си и е готов да го направи с помощта на Девин,иска да се хване за нещо,за някой,който ще му помогне да стъпи на крака.
Други знакови моменти бяха разговора между двамата братя при срещата им в гората с предаването на ключовете и разговора между Девин и Аслан вечерта в неговия апартамент над заведението.
В туитъра феновете почнаха да пишат на Хакан Бономо,че искат нормален мъж за Девин ,а не втори Джан Манай Trollface и да им върне готиния Аслан от първите серии.Joy
Направи ми впечатление  и препратката към Меджезира Sunglasses в сцената,когато Аслан влезе при Сехер с чинийка с кексче и включен телефон с песен за РД.Много сходна сцена имаше и в другия сериал когато Мира беше м болница в Америка и Оркун по същия начин  й честити рождения ден.

Еджето с двама от любимците си.

И като споменах Меджезира за финал едни сладури. Heart

# 264
Красиви черно бели снимки споделени от Ипек Чичек - Джейлян

Скрит текст:

Серенай е на снимки днес, приканя да се гледа серията

От Алиса

# 265
Мира,тенк ю! Много хубави младоженци и хубави снимки от сватбата,
ноо... какво прави певицата  в ателието на Аслан,аджеба!?Много  подозрително... Rage Joy

# 266
Мира,тенк ю! Много хубави младоженци и хубави снимки от сватбата,
ноо...
какво прави певицата  в ателието на Аслан,аджеба!?Много  подозрително... Rage Joy

Изнася му самостоятелен концерт,понеже Девин я прекъсна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много красива снимка.

# 267
АсДев

---------------

# 268
Фрагманът на 8 епизод

https://youtu.be/nLyxl8bk3WU

- Моля те, да тръгваме, всичко ще се оправи!
- Ямур, Ямур!
Пусни ме!
- Ще намерим този, който е направил това с нея.
Каквото и да правим, ще се разплатим за това, разбираш ли ?
- Трябва да изтриеш всички записи от камерите за наблюдение, които има там. Ако Аслан разбере, че това го е направил Серхат.
- Познаваш ли този мъж ?
- Ще започне война.
- А аз мислех, че си умна жена, кръв ще се пролее заради твоята сестра.
Ти ще загубиш мъжа си, ще поплачеш 2 дни, но ако аз загубя синът си, няма да мога да живея.
- Госпожо Хюлия, с никого нищо няма да се случи
- Давай да преминем към работата ?
- За теб има ли нещо по- важно от семейството ?
- Всеки ще си получи по заслугите и в нужния момент.
- Ти как мислиш, тези хора заслужават ли да живеят?

И рейтингът

# 269

Рейтинга на всички сериали във вторник.

Аслан се зарадва на подаръка.

Добре,че се сдобриха.Много хубаво се гушкат. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт