Отговори
# 240
Песента Telefonun Başında,която Мерве Озбей изпя най-напред в сериала я пее и Серенай .
Тя гостува на Беяз ,когато Шоуто се излъчваше от Германия, заедно с Хакан Алтун ,чиято всъщност  е песента и получи комплименти от него и много аплодисменти на публиката.
Сероша пее великолепно тази песен. Сигурна съм,че и на вас ще ви хареса. Wink

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 19:48 от vikktory

# 241
Рейтинг на сериала е паднал леко,но е най- обсъждан в социалните медии .

📍 От Ранини:
▪Какъв  ще бъде новият проект на Eже Йоеренч?
- Единственото, което знам, е, че сериала ще бъде завладяващ. На партито на Netflix Пелин Диштас каза по време на речта си: „Ние като целия екип с нетърпение чакаме Eже да ни изпрати сценария за новия сериал, за да го прочетем.“
▪Смятате ли, че сериалът Семейство оправда очакванията?
В момента не мога да следя проекта. Например, последният епизод, който гледах, беше 4. Нямам отговор, когато става въпрос за драматичната страна на проекта. Въпреки това нивата на гледане са добри. Проектът е с висок бюджет. Дори не знам колко печелившо ще бъде поставянето на продукти в поредицата в бъдеще. Трябва да постигне много добри продажби с висок рейтинг в чужбина.

Вики,благодаря за песента на Серенай.винаги я слушам с удоволствие.
Къванч как  я стисна за брадичката като малко момиченце.Grinning

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:49 от zoyka

# 242
Вики, мерси. Талант си е, хареса ми 💯

Предаването с Ибрахим Селим. Пак е пяла

https://youtu.be/2HW-62SCBEg

„Много обичам работата си, но имаше фаза, в която си казах хей, може би няма толкова голямо значение, защото по това време, ако ми беше казано (от този човек) да отидем да живеем навсякъде по света заедно, щях да отида“ 😳

Кой е този човек бе момиче? 😂😂😂

"Много се възхищавам на Джанан Ергюдер, обожавам я, тя е много специална жена.“

Дано излезе превод на всичко.
Хубав и усмихнат ден! 🐣🌼🥚

# 243
Мире като сърдечна криза ни е ясно кой е... Нали беше ПР и тн това е отговор след години....
Нека, нека ама добре че не е станало раците сме много властни на емоции и сърцето ни бързо се отключва. Астралната систър е права в това което е казала така го е усетила.
Любовта си личеше от 300 км толкова беше алфа всичко че очите им се смеха. Даже усмивката и че е говорила със севгилито за въпрос на кого е писала последното съобщение... Много чисто и красиво беше но мисля че точно сега стана ясно защо е свършило.

Не съм гледала програмата още но ще и метна око непременно.... Имам осем гифки от предния еп на Дево но ще ги пусна довечера няма как сега

# 244
Тургут 😉 за Серенай

"Серенай Сарикая е по-красива, отколкото преувеличена, жена с по-великолепно сърце, отколкото преувеличена. Серенай Сарикая е по-забавна жена, отколкото преувеличена... Нищо не ми се случва, нали? "

Алиска

# 245

Подсказки за следващата серия. Wink
На една от фен страниците на сериала в Instagram беше публикувана информация относно събитията от епизод 8 (вероятно администраторът на страницата е бил на снимачната площадка, снимките са били в болницата.):
Докараният в болницата е Ямур. Тя е цялата в кръв и наранена. Не става въпрос за стрелба, нито за самоубийство, но е ранена, в съзнание е, не е в тежко състояние. Девин и Аслан също идват. Девин плаче, иска да влезе вътре, но не я пускат. Еко дойде при Ягмур. Него го пуснаха  при нея.
След като Ямур и другите си тръгват, на входа на болницата е заснета сцена между Хюлия и Aслан. Джихан също присъства там. Те дойдоха, защото Ямур е в болница.

А Аслан бързо свали брачната халка...

# 246
# 247
Явно е, че Ямур ще си има проблеми с това минало. Кой знае на какво е била свидетел...

Още някои извадки от предаването

"Имам много последователи. Има много хора, които не ме харесват, както и такива, които ме обичат. Искам да кажа, понякога получавам такива съобщения, че дори се самосъжалявам."

"Много съм щастлива точно такава каквато съм"

Светли празници! 🍀

# 248
Дано не забъркат Дев в любовна авантюра с Джихан! Hands Pray.Вече сме ги гледали като любовна двойка ,достатъчно беше.Пък и той е видимо остарял. Ако ще ги разделят с Аслан напълно,поне да не е той.

Шесто място в тренда за Бу гечето със Серенай.Wink

Цитат
"Много се възхищавам на Джанан Ергюдер, обожавам я, тя е много специална жена.“
Блиц интервютата за любимите им личности са част от програмата на Ибрахим С.
Накрая измежду толкова популярни лица ,които Ибрахим  предложи- Тимоти Шаламе,Белла Хадид,Таркан,Бурак Дениз,Къванч и др окончателен фаворит и беше... Джейкъб Елорди. Flushed Много дипломатично от нейна страна...Grinning

Още един откъс от Шоуто ,в който говори за Семейство-то ,ролята си и работата в тв сериали ,с руски сб.
https://vk.com/aile_ds?z=video-218430483_456239546%2F55b7dac4a53 … l_wall_-218430483

Шоуто на Ибрахим се опитва  да копира Джими Фалън.Но се получава подобие на бурлеска.И гостите му все са хиперемоционални...Серенай участва за четвърти път и само предното й участие с Бурак ми хареса,идва ми в повече екзалтираното и поведение.
Wink

В туитъра след серията онзи ден имаше много протести за неизпятата докрай песен от Серенай.Всички "чуруликаха" на сценариста,режисьора и продуцента да пуснат пълния вариант на песента изпълнена от Девин и ако може да пее пак. Grinning

Blue Heart

# 249
Днес снимките са били в Бейоглу и морето.

Вики,мерси за откъса от интервюто! Как само се радва,че е имала възможност да удари  главичка на Къванч.Joy
Не вярвам да измислят любовен триъгълник с братята.С малко търпение и усилия Девин и Аслан ще се нагодят един към друг,ще се научат да си говорят и да се изслушват .

Мира,някъде беше написано за Ямур ,че е била момиче на повикване,а този който я откри в заведението е бил неин сутеньор.Но не знам колко е вярно.

Аслан изгуби контрол.

# 250
Превод на фрагмана

- Твоите теми с терапия ме докараха до такова състояние! Побърка ме, виж! Изпуснах нервите си! „Успокой се“, „изправи се срещу страха си“, „не се страхувай“, „не отричай“! Не, момиче, не! Не ми върши работа, не разбираш ли? Не съм човек за терапия!
- Унижи ме, сега по-добре ли се чувстваш? Охлади ли се, Аслан?
 - Не крещи!
 - Аз ли крещя или ти?
 - Не крещи!
- Ти крещиш!
 - Не крещи! Защо дойде тук?
- Защото те обичам! Имаш ли какво да кажеш?
- Сестро... Ще бъдеш ли до мен, каквото и да разбереш за мен?
— Тогава ние ще изпълним нашата част.
- Ягмур. Обичам те.
 - Ела с мен за малко.
- Аслан. Какво се случва? Ягмур ли беше?
- Да, това е Ягмур. Девин, знаеш ли, че сестра ти е ескорт?

И превод на 5 и 6 епизод
5
https://m.vk.com/wall-113691288_212253
6
https://m.vk.com/wall-113691288_212384

Че Аслан не става за терапия, не става. С този гняв. Но това не му дава право да унижава жена си пред всички.

# 251
Flushed Голямо викане,голямо чудо. Thinking Thinking И двамата са за психолог не е само Аслан.
Мира,Зойче,благодаря за новия фраг и преведените серии!

Лейля и Девин Simple Smile или Серенай и Джанан.

Един дълбоко замислен Аслан на чаша чай.

И полуоблечена Девин с нечия риза...Stuck Out Tongue Winking Eye

или нейна ,с тези огромни дрехи,с които ги обличат Money нищо чудно.

Какви са ухилени Sunglasses

Joy Joy Голямо оживление на вратата.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 17:04 от vikktory

# 252
Вики, прекрасни снимки. Тази с Лейла и Девин ми е най 💯😍 Супер е че ще ги видим двете заедно 🌼

Какво ще се случи в Епизод 7 на Семейството?

След спор на масата, бракът на Аслан и Девин попада в задънена улица. Двойката стига до точката на развод, когато Девин събира нещата си и напуска къщата.

Аслан, който се отдава на работа в този процес, предприема действия за продажба на казината в чужбина. Това обаче го изправя лице в лице с неговия бизнес партньор Серхат Корузаде.

От друга страна Хюля не подкрепя това решение на Аслан. Той сътрудничи на Ибо, за да не се влошат отношенията му с Корузаде. Хюля също ще научи за връзката на Ягмур със Серхат.
През този период Девин си почива от клиниката. Докато тази ситуация засяга Джихан най-много; Джихан, който иска да продължи сесиите си от там, където е спрял, ще опита по всякакъв начин.

Въпреки че Аслан и Девин се срещат седмици по-късно поради неочаквано събитие, те не предприемат никакви стъпки за помирение. Но тази нощ връзката им отново ще бъде подложена на изпитание, благодарение на чувствата им един към друг.

Серхат започва да следи Ягмур, който е единственият очевидец на убийството, извършено от него в Измир. С помощта на Ати той намира домашния адрес на Ягмур. Сега Ямур очаква голяма битка. От друга страна, Хюля, която достига до доказателствата, които Ямур иска за ескорт миналото си, ще разкрие истината и това ще постави цялото семейство, особено Аслан и Девин, в нова опасност.

https://m.showtv.com.tr/dizi/haber/3583146-aile-nin-7-bolumunde-neler-olacak

Предполагах, че Ямур е била свидетел на нещо лошо...

https://m.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/503453-aile-7-bolum-fotograflari

# 253
Прекрасна

# 254

Общи условия

Активация на акаунт