Отговори
# 225
Ех какво сладко излеме

Серенай без да пее не е дизи... Как хубаво затапи Аслан с гласът си. Много сме хубави ама Хюлия дебне като хрътка.

# 226
Дидко,сега може да ми се ядосаш...,сори,обаче аз ще си  измърморя недоволно.
Тойгар не можа ли да избере някоя по-романтична,мелодична ,ритмична песен за Серенай,че да ни погали приятно ухото?Аман от стила му!Хич не ми е любим още от Меджезира.Все са му такива "витиевати" изборите. Scream

Поне за радост на очите хубави АсДев.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 20:14 от vikktory

# 227
Вай деее, какъв глас извади... 😳
Ама певачката го дава много свойски с Асланчо 😁😎

- Благодаря ви много! Нека ръцете ви, които аплодират, не виждат проблем! Между другото, ще изпеем ли "Между нас всичко да остане"?
- А сега ти! Искаш ли да пеем?
- Не, няма! Продължавай все така, пееш прекрасно!
- Чудесно. Девин?
— Девин не може да пее, но сестра й има много красив глас.

Песента
"Не казвай на никого, нека си остане между нас. Не се вписвахме в градовете, бягахме оттам. Пак не забравих. Аз самият ще бъда мъдър. Ах, съдба, ах! Днес тя ти се ядоса"

# 228

Цитат
Вай деее, какъв глас извади... 😳
Ама певачката го дава много свойски с Асланчо 😁😎
Имали са нещо с Аслан в миналото.
Девин веднага засече вибрациите...Joy Само да мръдне лъвчо  ще трещят гръмотевици и светкавици.

Много са готини Сероша и Киво в този фраг.Hands Ok Hand
Ласкавите  отзиви не закъсняха.
Иззет Чапа е във възторг от нашето момиче.

Текста си го чопнах от мамашите,всеки да си го превежда както може. Sunglasses
Цитат
Да, Всевышний сотворил ее с большой заботой…
И актерское мастерство тоже, машаллах…
Можно ли так сказать, друг?..
Как это звучит красиво…
Ты прекрасна, Серенай.…
Ты действительно великолепна.…
Меня уже тошнило от политики…
Клянусь, это было похоже на ледяной домашний лимонад…
Мы освежились благодаря тебе…

Мерве Озбей поздравява Сероша за изпълнението на песента й. People Dancer

Цитат
Бирсен Алтунташ:  Так же, как и Аслан, мы смотрим на неё с восхищением... #SerenaySarıkaya ...

# 229
Добро утро!

Благуна, наистина предстоят тежки времена за Девин в този змиярник. На този етап единствено подкрепа може да намери от Лейла. Аслан нещо ми притъмня пред очите 😎 Серка и Керем... дааа, те са една необичайна история по действителен случай 😁 но както и да е минали неща, нета е пълен с техни снимки заедно. Общите им реклами за Мави са интересни, там се и запознават.

Вики, хвалят я Серенай, ами заслужава. Плодородна година се очертава за нея откъм проекти. А как пее това момиче.👏

# 230
  • София
Привет!
Не мога да се стърпя след този фраг -
- брутално естествени са и двамата...

# 231
Здравейте!

Нахлувам малко в темата ви, защото я чета с интерес от започването на сериала " Семейство" и не само.
Серенай много ми харесва и чрез вашата тема следя донякъде нейното артистично и лично развитие.
Харесах я още като малката София в сериала Аданалеца. После с голямо удоволствие изгледах Прилива.
Почти си мислех, че с Чаатай ще продължат и в реала, но видях, че е с Керем. Бях изненадана, но и зарадвана
понеже заради нея прочетох почти всичко за Керем, за да разбера защо е с него. Обясних си защо е заедно с него.
Просто тя е широко скроена и близостта с човек учил и живял доста години в Америка, винаги може да й даде нещо повече, което тя търси. Харесах момчето Керем Бюрсин. После бях разочарована, когато разбрах, че се е разделила с него и живее с онзи нисък дебелак, който успя да превърти доста достойни актриси. Много й се ядосах и спрях да следя развитието й в личен план, а и в професионален, но пък винаги някак я пазех в сърцето си. И ето, че сърцето ми отново затуптя за нея.
Стана ми странно, че мислите ми отидоха отново към Керем Бюрсин, свързани с това, че се търси партньор на Серенай за новия сериал на Нетфликс, в който ще участва и веднага ми се прииска да играе с Керем. Мисля, че ще им се получи.
Но вихърът, в който сме завихрени е сега сериалът "Семейство", където с Къванч са възпламеняваща двойка.
Благодаря ви за информациите за нея, които публикувате! Лека вечер и до утре с новата серия.

# 232
Привет момичета 🍀

Димана, интересни мисли 💕 Желанието ти за партньор на Серенай в новия проект е бомба 💥 но едва ли ще се получи, а иначе би било хубаво 😀

Вчера запис за предаването на Ибрахим Селим

Изглежда 💥

# 233
Димана ,добре дошла!
Аз също  посочих преди няколко дни като вариант за нов партньор на Серенай Керем,но и аз ,като Мира, не съм убедена,че ще им се получи.Навремето бяха идеален тандем, когато застанеха един до друг грееха, но се случиха се много неща, много промени със самите тях . И не съм убедена,че биха се съгласили,че Серенай би се съгласила. А що се отнася до Джем Йълмаз,не си единствената разочарована.Серенай загуби много фенове когато започна връзка с него.Моето мнение е по-различно в случая.Sunglasses

Няколко откъса от участието й. Предния път беше с партньора си от Шахмаран при Ибрахим,но сега е сама.Relieved
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1645501787481284617/pu/vid/ … OhToPl.mp4?tag=12
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1645513297083465736/pu/vid/ … qgdGph.mp4?tag=12
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1645520463324479505/pu/vid/ … Q95DGv.mp4?tag=12

Този път и песен изпя. Blush   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1645538417705377793/pu/vid/ … KEG2q1.mp4?tag=12
Цялото предаване в ютуб днес-утре.

В турската преса след последния фраг ня Семейството е пълно с ласкави отзиви за нейното изпълнение.
https://asayisgazetesi.com.tr/haber/14633193/aile-dizisinde-sere … i-ortalik-yikildi

Много харесвам черно-бели снимки. Още от инстаграма на Серенай и Ондер Т. Blush

И след Шоуто на Ибрахим обратно на снимачната площадка.

И Къванч на сета. https://twitter.com/kadermyyy/status/1645668900216995840
В туитъра има теории,че момичето, при което отива Аслан е Айсел/?/,а Девин е тръгнала след него. Thinking Снимките са снощни,значи ще гледаме тази сцена по-късно.

# 234
От предната серия

# 235
Серията беше добра,а фрага е огън. Nature Fire

# 236
Само Девин може да им намести чакрите в това семейство, но я очакват тежки битки. Само голямата сестра би я подкрепила по някакъв начин. А Джихан какъв е псих, не знам в каква беля може да я вкара.
Толкова хубаво пее Серенай, много се радвам, че го включиха в сериала.

# 237
Рейтингът има спад, но пак е на 1 място в най важната група

Серията беше бомба! А от новият фрагман става ясно, че нищо не е ясно 😳

В това семейство няма един нормален, но само Джихан преживява смъртта на баща си. Даже малката Зейно е пълно копие на баба си.  Може да я задмине един ден. Другите са изградили свой паралелен свят, в който място за смъртта на Юсуф няма или все едно това не се е случило.
Какъв баща трябва да си, за да си пръснеш мозъка в стаята където сина ти спи. Нищо чудно, че Джихан си мисли, че и той ще свърши по този начин. А накрая Девин излезе виновна, че се опита да открие раните им, за да се опитат да намерят път към лечението им. Но лечение за Сойкан няма. Това във фрага сън на Джихан ли е?

Хилъри е кралицата на манипулацията. Винаги жертва, за да я съжаляват. Използва всички възползвайки се от слабостите им... Неше е голяма излагация, излага не просто себе си, излага дъщеря си ... за някакви парцалки . Ямур се оказа момиче на повикване... С този дето я разпозна ще си има бая проблеми, не е просто бившия й... Еко е добро момче, не заслужава това, но си мисля, че няма да я остави дори и да разбере.

Аслане, Аслане, това не се прощава. Как можа да унижиш жена си пред всички.😡 Хубаво прави Девин, че си събира багажа, дано не се е извинила. Прав е Ибо, че ако остане там ще я побъркат.

Аха, Ибо е влюбен в Хилка, а тя се е облажила с девера си 😂😂😂 Хилче, Хилче лицемерие от класа. Сигурно и тя е била назначена на длъжност снаха. А зетят Толга е отврат, подлога на тъща си.

Изпълнението на Девин - е това е нещо прекрасно 💯

Хубавите моменти между Девин и Аслан просто бяха зачеркнати с една дума.

За този сериал важи максимата, че нищо не е такова каквото изглежда... И все пак

# 238
В този епизод все едно бяха вече двама непознати, от близоста и привличането, което имаше между тях докато бяха в заведението не остана нищо, когато бяха на масата. Аслан каза, че няма да направи и една крачка, за да я потърси, но все си мисля, че ще направи пътека. Хилка обаче смятам, че ще хвърля дърва в огъня, за да изгори напълно тази връзка.
Чудя се дали изобщо на този свят е родена жена достойна за Аслан и която Хю би приела за снаха. Май не.

# 239
Благуна, едва ли има жена, която ще бъде приета от Хю за жена на Аслан, освен ако не е женския вариант на онзи мухлю Толга, някоя която да бъде нейна подлога.
Трябва да има видов ден за Хюля и неговото име да е Девин

Предаването ще бъде качено днес

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 15:15 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт