Мъж Телец - 20

• 23 581
  • 357
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Това е преписано от Линда Гудман!!!
И аз потвърждавам, че не е вярно и всички Телци, които познавам са доста, ама доста нестабилни психически, особено при житейски бури.

# 256
Нестабилни сме, вярно е. И аз постоянно съм в дупки, влизам излизам и така. Егоцентрични сме много, вярно е. Изглеждаме стабилни само външно.

# 257
Аз пък абсолютно съм съгласна с Виденова! Това вековно дъ'рво, стабилно и уверено си гони целите до дупка - буквално и преносно!
А освен "дупките", като виден хедонист, активно се изживява и в ролята на маратонец,....само че на масата!
Някой смее ли да отрече? 😂😂😂
Ох,смея се с глас..Simple SmileОт Ванеса Виденова..ново и актуално..Прилагам цитата специално за Джулая и другите "фенки" на Телеца..

"Архетип, който се свързва с Венера, но има силно тяло и опасни рога. Знак, който е стабилен и спокоен, но разярен е по-страшен от всички останали животни в зодиака. Единственият, който устоява на прогарящия поглед на Скорпион. Единственият, който не се страхува от него. Няма да бъде разклатен от дори най-силните житейски или емоционални бури. Увереност, която няма импулс да се доказва. Вътрешна сила, здрава като корените на вековно дърво. Телец ще ви остави да го подцените, защото грешката ви ще е в негова полза. Няма обаче да ви остави да победите. Отдавна има план и последната дума ще е неговата. Ще спечелите спринта, но не и маратона"

# 258
Как биха се спогодили с жена Овен? 😂

# 259
Никак 😆

# 260
Бившата на моя Телец е била овенка, каза, че много го била обсебвала и задушавала.

# 261
  • Тра-ла-ла
Навярно го е командорила и юркала да действа с нейното темпо, вместо да го остави по телешки да се помайва

# 262
Не знам много за мъжете от тази зодия, но той определено не се помайва. Много е динамичен и работи доста.
Доколкото знам той не е бил особено влюбен и е искал по-неангажиращи отношения, а тя постоянно му е пишела, звъняла, държала сметка.
Това донякъде продължи и малко след като започна да се вижда с мен.

# 263
При мен в обратното в момента, след случайно запознанство 1 седмица ми звъни и пише и кани на среща.. Но аз нещо не ми се занимава най най 😁

# 264
Мъжът Телец в любовта и връзките

В търсенето на идеалната половинка този мъж се стреми към бавното и постоянното. Той не се стреми лесно да намери нещо сериозно, а предпочита да подходи внимателно. Мъжете Телец обмислят ситуацията от всеки ъгъл, преди да решат дали искат да действат според чувствата си. А когато веднъж преследват обекта на чувствата си, това става след дълъг и продължителен аналитичен процес. Срещите с мъж Телец означават романтични срещи, тъй като той ще направи всичко възможно, за да обсипе с обич потенциалната си половинка. Но той не държи на екстравагантността, по-скоро перфектната среща за него е да ви сготви вкъщи или да прекарате една неангажираща вечер с напитки. За него той иска цялото преживяване да е приятно - от цветята, до обстановката и дори външния му вид. След като намери партньор след доста време на чакане и обсъждане, влюбеният мъж Телец е човек, който е напълно отдаден. Тъй като той толкова много обича комфорта, не очаквайте мъжът Телец да ви изненада със спонтанни идеи. Вместо това връзката ви ще бъде изпълнена със скромни вечери, гушкане у дома на дивана и никога няма да се налага да се притеснявате за импулсивни действия. Но половинката му трябва да е наясно и с това, че ако възникнат спорове, той има проблеми с изразяването на емоциите си - това означава, че се нуждае от известно време, за да се климатизира към промените, и изисква партньор, който е търпелив.

По отношение на съвместимостта на Телеца, мъжът Телец е най-съвместим със земния знак Дева и водните знаци Рак и Риби. Девата и Телецът си дават възможност взаимно да излязат от съответната си зона на комфорт и наистина да се отворят един за друг,а освен това Девата е надеждна и отговорна, също като Бика. Ракът може да е интуитивен и емоционален, но връзката им е нежна и Ракът се радва на защитата, която Телецът му осигурява. Рибите вдъхновяват Телеца да мисли нестандартно, а връзката им се основава на романтика и любов.

# 265
  • Тра-ла-ла
E, на теория - звучи добре. На практика - 20та тема 😁

# 266
  • Атина
Joy
Така, така.. а дефакто, тъкмо тельонака вземе ,та събере малко романтика, тъкмо я изповяда пред любимата..и...вземе, та се измори. Седне малко да си отпочине, да анализира с нещо странично.. и да събере сили наново..и после с подновена плам- сначале.. И ей така, са минали 1-2-3 годинки..Кой ли се занимава да брои, когато е намерил Идеалната?!?!

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 00:15 от Маркизата

# 267
Бе, познавам и телци, които успешно се задържат в брачна връзка повече от 20 години. Не са всичките такива непостоянни.

# 268
  • София
И аз съм съгласна, че не са непостоянни. Заседнали, да. Способни са с години да не излязат от рутината, колкото и да е кофти.

# 269
  • Атина
Ама аз това за една и съща жена пиша.. Идеалната ще си е идеална, докато седи и търпи, че даже и след това. Заместничките са само за.. самочувствие..

Общи условия

Активация на акаунт