Мъж Телец - 20

• 23 547
  • 357
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Знам за още 2 случая на Телета, които не оставят бившите си партньорки на мира. Висене пред домовете, дебнене, звънене.... умиране има, отърване няма.

# 346
  • София
Аз затова се преместих в другия край на София и пак смених работата.

# 347
  • Атина
За много години, прекрасни мои. Здраве и късмет.
Да са живи и здрави и Телетата, за предпочитане- с черен пипер и корен целина..

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:24 от Маркизата

# 348
Да побутна малко темата.
От личния ми опит и усилията си да имам връзка с такъв човек, мога да кажа, че това са тотални нарцисисти! Емоционално ампутирани особи, хранещи се от страданието на другите.
И понеже чета, че жени и мъже от тази зодия са емоционално дистанцирани, от страх да не бъдат наранени. Искам да ви кажа едно - ВСИЧКИ ни е страх... ВСИЧКИ  сме наранявани страшно много.... ВСИЧКИ ние водим вътрешни борби, но винаги остава надеждата. Надеждата, че някога ще се появи човек, който въпреки болките си, не спира да вярва в любовта. Щом сте наранени, затворете се в своя свят и лекувайте себе си - това е момент на ОСЪЗНАВАНЕ.... не на отмъщение! Човекът срещу вас не е виновен, за вашия живот! Той също води своите БОРБИ!
Преди да влезете в сърцето на някой, замислете се "какво е преживял този човек и какъв път е извървял? Колко пъти е падал и какво му е коствало да се изправи?". Запитайте се, би ли го ДОВЪРШИЛА БОЛКАТА която ще му причиноте. Защото повечето хора, са на ръба на тоталното пропадане! Но все пак, ги крепи частицата надежда.
Животът е прекалената кратък, да правиш хората нещастни и да не даваш шанс на щастието! Няма нужда от игри и манипулации, за да се чувствате значими! Вие не сте нищо повече, от всеки един човек на тази Земя! Накрая всичко свършваме, 2 метра под земята! Бъдете добри и стойностни хора!
Покажете на хората, че могат да върнат вярата си в доброто! Лошо, има навсякъде!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 16:31 от Pokahontas78

# 349
Напоследък имам интересни взаимоотношения с един представител на тази зодия. Хем имам син телец, но досега някак не съм се замисляла над техните качества. Май наистина са страшно нерешителни. С господина се познаваме малко по-малко от година, като му е отнело почти два месеца да ме заговори по негови думи и тя малко или много инициативата все пак от мен дойде. После голямо комуникиране, обича да говори, често направо монолози, мен не ми пречи, аз пък съм Водолей и обичам да слушам. Личеше си, че имаме взаимна симпатия, само че в един момент ми обясни, как му било много приятно, но не искал да се обвързва, като ми обясни разни причини. Въпреки това след време, все пак подходи за някакви отношения. Бих казала, че бяхме във връзка за кратко, като в един момент рязко се отдръпна и пак започна да обяснява, как не искал да се обвързва и че не знаел, какво иска.... и така до ден днешен. Сигурна съм, че има желание, но от нерешителност ли от страх ли, не знам и аз, но си седим в никакво положение. Като чета за чертите на телеца, почвам да го отдавам и на зодията, не че ще го оправдавам с това. Ама наистина са много трудни за разбиране тия пусти телци.... пък така да са ми симпатични.

# 350
Не отдавайте всичко на зодията. Аз съм във връзка с мъж телец и той е пълна противоположност на всичко описано от вас. Просто си е до човек.

# 351
  • София
Просто 90 процента от мъжете на днешно време започват отношения, пораждат емоции и после дават заден, че не искат да се обвързват. Зодията няма никакво значение.
А на мен тотално ми писна!

# 352
Момичета, никой не е длъжен да се грижи за чуждите емоции. Как един човек приема дадени събития е въпрос само и единствено на неговото духовно израстване.
Такива токсични връзки не се случват без причина - те идват, за да учат, но се изисква много личностна работа, за да може човек да преработи собствените си травми от детството, които ги има почти всяко едно човешко същество.
Когато човек се научи да съхранява сам личните си граници и сам да се грижи за собственото си емоционално състояние, вече не привлича такъв тип нарцистични "партньори". Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 19:48 от BelaDelSiera

# 353
Момичета, никой не е длъжен да се грижи за чуждите емоции.

Никой не се "грижи" за чуждите емоции, НО умишлено се "грижи" да манипулира, лъже, тъпче, унижава! Това не е ли оневиняване на душевно осакатените хора, които са избрали да живеят чрез омразата?!
Не знам дали сте си имали работа, с прикрит нарцисист. Ако явния нарцисист го надушваш отдалече, този не го виждаш, докато не минат години!
Като човек, който живот е преминал само покрай нарцисисти, мога да кажа, че това е зависимост. Израснах с баща нарцисист, съпруг нарцисист и партньори нарцисисти. Колкото и да работиш върху себе си, това е 40 годишен изграден модел. Мозъкът търси адреналинът! Ти искаш "нормални" отношения, но не знаеш какво означават те! И когато попаднеш в "нормална" връзка, ти ставаш токсичният партньор, защото търсиш адреналин.
Това с "работата върху себе си", е толкова травиално и невъзможно, че някоя женица, ще изгуби 10 години от живота си, да подобрява себе си, докато накрая пак не попадне на същият типаж! Подсъзнанието не се изтрива.!
Сега е модерното, да се говори, че мъжът ако те обича, трябва да се грижи за емоциите ти. Ако двама души се обичат, трябва да се случва именно това. Само, че само на книги. Женската и мъжката любов, са много различни.
Ние жените сме изтъкани от емоции, а мъжката "любов" е токсична!

# 354
Съгласна съм, така е. Но, нарцисизмът, било той грандиозен или скрит, възниква още в детска възраст. При тези хора, дял от мозъка, който отговаря за дълбоките емоции - емпатия, любов, чувство на вина, спира да фукционира още в зародиш и те просто не са способни да изпитват такива "човешки" емоции.  
Респективно "грам не им дреме" кой нараняват и "грам не им дреме" за чуждите емоции.
Това са фактите. И да се опитва човек да "поправя" непоправимото е кауза пердута.
Единственото, което може да се опита да направи е да работи върху собствените си емоции. И аз не казвам, че е лесно - особенно когато си израстнал при нарцистични родители, но друг път и друго решение няма. Просто няма.
Медитативните практики и постепенното излизане от ролята на жертва, са много полезни при такова "trauma bond" ментално състояние, но пътят е доста труден, никак не е лек и е ежедневна борба със самият себе си.

Успех на всички, които минават през такива трудности и пожелавам преди всичко дълбока вяра, в собствените си безгранични възможности. ♥️

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:28 от BelaDelSiera

# 355
  • Варна
Аз се отказах от този гъз. Стига толкова иди дойди и размотаване. Обикаля 100 жени, мота ме, зарязва, връща се, обичал ме, не ме обичал. Сега е в сайт за запознанства 😆😆😆
Сега се влюбих в един Водолей ☺️
След 4 годишни мъчения, сега ми се струва, че летя...

# 356
  • София
Аз се отказах от този гъз. Стига толкова иди дойди и размотаване. Обикаля 100 жени, мота ме, зарязва, връща се, обичал ме, не ме обичал. Сега е в сайт за запознанства 😆😆😆
Водолей мъж - може само приятелство, в никакви връзки не си го представям с господин "ела ми го подлей", имала съм няколко неуспешни опита за връзки с представители на тази зодия и не са моята. Пожелавам цялото щастие и много любов!

По отношение на мъжете и жените телец, попаднах на един материал, който мисля, че отговаря и за двата пола.

Какво да не правите във връзка с Телец: 4 грешки

Телците и мъже и жени като цяло сме спокойни натури, с които лесно може да се разбере човек. Има страст при нас, има уют, има и амбиция.

И все пак не всичко зависи само от зодията, а от среда, от възпитание, от житейски опит.

# 357
  • Варна
Водолей мъж - може само приятелство, в никакви връзки не си го представям с господин "ела ми го подлей"

Точно той ми предлага всичко на света и говори за мега сериозни отношения.... Ще видим колко е сериозно всичко това ☺️
Не иска приятелства, а всичко друго. То аз вече не знам какво искам...

Общи условия

Активация на акаунт