Мъж Телец - 20

• 23 569
  • 357
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не е блуден син, а някакво зомби его. След като една жена е била негова някога си, според него, тя трябва да е негова завинаги и да го обича вечно, независими колко се е насрал.
Обаче жените сме всякакви зодии и характери, плачем до някакъв момент и после продължаваме напред и миналото си е минало. Далечно минало, вече.

# 316
  • Атина
Рокс, то това ясно.
И аз имам собственически чувства към детските си дрехи, гледам си ги със умиление, ама не се опитвам да се вмъквам в тях.

# 317
Ей това и аз не разбирам. Не се е получило, ок. Ама да ми обяснява постоянно колко държи на мен и как му допадам като човек, и да го показва също, и накрая "ама аз не искам да сме заедно, защото не се връщам назад". След последният скандал наистина ми даде да разбера, че повече няма да ме потърси. И за пореден път обаче го прави. Това какво е? Постоянно ми намеква да съм си хванела тоя или оня за гадже, но предполагам, ако наистина се случи ще избеснее от ревност.
Определено не му разбирам филма, който се опитва да ми прожектира...

# 318
  • Тра-ла-ла
Не сме длъжни да разбираме и приемаме чуждите девиации. Нито да ги лекуваме. Но понеже сме хора, често добри и емпатични, и се връзваме на глупостите и търсим логика там, където и авторът на тъпотиите не може да я намери 😂 Общо взето поведението на описваните Телци си е като по учебник за манипулации.

# 319
Не сме длъжни да разбираме и приемаме чуждите девиации. Нито да ги лекуваме. Но понеже сме хора, често добри и емпатични, и се връзваме на глупостите и търсим логика там, където и авторът на тъпотиите не може да я намери 😂 Общо взето поведението на описваните Телци си е като по учебник за манипулации.
Да, абсолютно.
Но то май има такива манипулатори и от другите зодии.Head Band

# 320
  • София
Тц, аз такова чудо не съм срещала. Признавам си, че си падам по Его зодиите - Козирог, Овен, Лъв. Ама толкова зле, да не отстъпва, да се връща и да тормози, го няма при другите. Все имат някаква граница, отвъд която се оттеглят в собствения си живот.

# 321
Телецът идва отново, за да се валидира. Нали съм ви писала за безкрайните телешки комплекси и легени 😁

# 322
  • Тра-ла-ла
От всяка зодия има комплексари. Но само при Телеца има най-много такива изпълнения....гледайки как върви темата с истории направо като копи/пейст.

Такива манипулации, игрички на иде ми - дойде ми, топло-студено, извъртане на реалността, вменяване на вина, очерняне и т.н. ...Нито Овен, нито Близнаци, нито Козирог са се държали така. Дори Ракът не ми е прилагал тези номера.

# 323
О, Хевън, ама и ти ли се разправяш с Телец?
Хора, тия са като зомбита! Нямат умиране.
БМ пак се събуди, след три месеца затишие и ми пише през профила на дъщеря ни относно някакъв друг мой бивш.
Защо?
Нямам отговор. Теле-зомби!

Хаха, май трябваше с това да започна в другата тема:)
Душичката ще ми изкара, още не можем да се разведем!

А това да минава така комуникацияа през децата.... да си замълча.

Аз съм Овен, между другото. Само си представете комбинацията и то толкова години....
Не знам въобще сега дори да му изиграя всичко по свирката дали ще миряса.
Това отношение "ако си с мен ще съм мил и добър, ако не - ела да видиш какво те чака" адски ме дразни.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:16 от InHeaven

# 324
  • София
Аз ти казах какво да правиш, някой ден ще речеш "права беше, Роки".

Има и Телета, които не са толкова тежки случаи. Рядко, но се намират. Много рядко.

# 325
Каза ми, каза.... Сега последен опит за преговор между адвокатите, макар че той уникален номер ми прави - на срещите не се договаряме нищо, ама после ме засипва с писания по всички канали Simple Smile
Отиваме към искова молба, колкото и да не ми се искаше, ама... телешка му работа, а Simple Smile

Мъж телец наистина ще се окаже голям бич. Не обичам да генерализирам, още повече по зодии, ама такова чудо не бях виждала.

# 326
  • София
Що се отнася до писането - вчера успях да спра и последния канал. Блокиран е наистина отвсякъде!

# 327
  • Атина
Кураж, момичета!!! Умиране има- оттърване не..
А м/у другото една приятелка беше писала на бившия си в Мобиле, така че всичко е възможно.
Джулс, чела съм историите на почти всички ви, но при теб ми се губи- отколко години не сте заедно и защо? Вече е пример за упоритост и постоянство.

# 328
  • Тра-ла-ла
Пример за упоритост и постоянство...в нездравото му поведение 😆 Но все пак има подобрение - цяла година устиска тъмната си душичка и само пишеше стандартни смс за празници.

# 329
  • Атина
Аз си имам една такава странна история с Лъв( абсурд, знам).
Не сме се виждали доста време( години ),женени сме и двамата, но когато и каквото да ни се случи- звъним си, да споделим.
Та и Телетата може така.

Общи условия

Активация на акаунт