Мъж Телец - 20

• 23 559
  • 357
  •   1
Отговори
# 300
Мъжът Телец го е много яд, когато се влюби. Разбрах вече неговата психика - колкото повече му пука за теб, толкова повече номера прави и иска да те нарани!
Ако нищо не прави и не играе номера и циркове, значи му е все тая.
Дори с риск да те загуби, ще прави номерца.. Боже боже..

Не знам, аз си скъсах нервичките! Един ден си света за него, на другия си никой. Един ден те обича, на другия не те обича.
Това е психически мазохизъм. Дори да си психически устойчив, можеш да се сринеш от тези простотии. Аз нямам повече нерви и емоции за хабене. Който има, нека се занимава с тях. /преди да влезе в лудницата / 😂

Това аз го бях установила преди години, ама сякаш си затварях очите. Сега, по време на развода, направо свят ми се зави. Любов ли бе, какво чудо...

# 301
Телеца, и мъжкия и женския, го е много страх от чувства. Почва да бега, бате. За нас са еквивалент на слабост, нещо, което ни е трудно да преглътнем.

# 302
С моят тельо сме приятели сега, ама се опитва да ме прегръща нещо. Говори на "ние". Но си знам, че натисна ли го за повече, пак ще даде назад. Не го разбирам и това си е. Не разбирам репликата "допадаш ми като човек, ама не се връщам назад и не мисля, че ще се получи, щом веднъж не се е".

# 303
  • Атина
Преди няколко дни срещнах мноооого отдавнашно гадже от студентските години. За кратко, де. Излизахме няколко пъти, спахме веднъж, той спря да се обажда, после се гаджоса ей- така от нищото с негова колежка. Блокирах го, след известно време се омъжих и т.н и т.н..
Та, срещам го след 15 год, поздрави ме с половин уста и вместо банален разговор изтърси: " За това, че ме заряза не ти се сърдя, но за това, че ме блокира - не мога да ти простя.. Joy
Няма смисъл да гадаем зодията, нали?! Края на април помня, че празнувахме рожден ден.

# 304
  • София
Това е много характерно. 🤣🤣
Аз назад по темите разправях за едно Теле. Виждахме се няколко пъти, един път правихме нещо, после пак излизахме, ама той не ме е канил в тях повече, нито е искал да идва в нас. Тъй. По едно време спря с комуникацията. Викам си - ок.
След около 6 месеца излязохме отново, той пи 3 питиета и взе да ми вменява вина, че аз съм го зарязала, защото не знам какво искам, имала съм много мъже и прочие....
По някое време го зарязах наистина и си хванах такси.

# 305
  • Варна
Не са много наред с главата някои Телета, определено 🙄Чак да се чуди човек,как е възможно такова изкривяване на черното и бяло.И аз имам опит с такъв от края на април Head Band

# 306
След поредният грандиозен скандал с моя Телю, ме блокира навсякъде и не комуникирахме  3 седмици.
Познайте кой ми писа вчера, личеше си, че съжалява за скандала. И сега пак съм в тренда. Леко ме дразни това вече, иска нещата да са по неговият начин.

# 307
  • София
След поредният грандиозен скандал с моя Телю, ме блокира навсякъде и не комуникирахме  3 седмици.
Познайте кой ми писа вчера, личеше си, че съжалява за скандала. И сега пак съм в тренда. Леко ме дразни това вече, иска нещата да са по неговият начин.

Не съжалява за нищо. Пробвал е другаде и се е върнал при теб. Аз не мога да си обясня как мъжете ви изхвърлят от живота си като мръсни котета и после само е нужно едно "здр, кво пр?", за да ги приберете отново... И после се оплаквате във форума. Уникално!

# 308
След поредният грандиозен скандал с моя Телю, ме блокира навсякъде и не комуникирахме  3 седмици.

Моят развод с един такъв е по същия начин, хаха. Сега ми е смешно, ама....

# 309
  • София
О, Хевън, ама и ти ли се разправяш с Телец?
Хора, тия са като зомбита! Нямат умиране.
БМ пак се събуди, след три месеца затишие и ми пише през профила на дъщеря ни относно някакъв друг мой бивш.
Защо?
Нямам отговор. Теле-зомби!

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 10:01 от Rockstar

# 310
  • Тра-ла-ла
Явно напоследък нещо астрологично са се активирали Телците, защото и моят се "появи". 😂

Първо писа, после звънна. Но аз говорих в това време по телефона и не му вдигнах. И той се фръцна и изчезна обиден, че не съм примряла от радост и не съм зарязала всичко заради него. Дотук нищо изненадващо. 😂

# 311
  • София
Венера беше в Скорпион до скоро /17 октомври/. Това провокира дълбоката несигурност и отмъстителност на Телеца.
Ако е израстнал духовно, този период ще е като пречистване, но ако не е, Телецът ще вложи положителната енергия, която носи Венера в Стрелец /следващият знак, в който е в момента/, в лоши работи или чоплене в стара любов, вместо да намери нова, каквато възможност дава този знак.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:33 от Rockstar

# 312
  • Атина
Джулс, честна дума, искам да обявя твоя Телюшин за безсмъртен!!! Bowtie
Пълни ми душата тоя човек.
Апропо.. Всеобщото ни Теле се е мирнал. Изглежда, че си го е закопчал и в момента разиграва семейна идилия ( дай Боже- всекиму)

# 313
След поредният грандиозен скандал с моя Телю, ме блокира навсякъде и не комуникирахме  3 седмици.

Не съжалява за нищо. Пробвал е другаде и се е върнал при теб. Аз не мога да си обясня как мъжете ви изхвърлят от живота си като мръсни котета и после само е нужно едно "здр, кво пр?", за да ги приберете отново... И после се оплаквате във форума. Уникално!
Това, че ми е писал въобще не значи, че искам отново да имаме някакви сериозни отношения. Приятели сме и дотам.

# 314
  • Атина

Асен, аз пък не мога да си обясня как ще се опиташ да се връщаш на място, което собственоръчно си зачеркнал от картата. Честно. Ако ти е било добре- стой си там.
Прошката я разбирам, сценария със блудния син ми се губи.

Общи условия

Активация на акаунт