Мъж Телец - 20

• 23 587
  • 357
  •   1
Отговори
# 285
Мъжът Телец го е много яд, когато се влюби. Разбрах вече неговата психика - колкото повече му пука за теб, толкова повече номера прави и иска да те нарани!
Ако нищо не прави и не играе номера и циркове, значи му е все тая.
Дори с риск да те загуби, ще прави номерца.. Боже боже..

Не знам, аз си скъсах нервичките! Един ден си света за него, на другия си никой. Един ден те обича, на другия не те обича.
Това е психически мазохизъм. Дори да си психически устойчив, можеш да се сринеш от тези простотии. Аз нямам повече нерви и емоции за хабене. Който има, нека се занимава с тях. /преди да влезе в лудницата / 😂

# 286
  • на последния етаж
Имам чувството, че мъжът ми не е телец по това, което описвате. Постоянен, търпелив, понякога сприхав, всеотдаен. Такъв е той. Heart

# 287
  • Варна
Мъжът Телец го е много яд, когато се влюби. Разбрах вече неговата психика - колкото повече му пука за теб, толкова повече номера прави и иска да те нарани!
Ако нищо не прави и не играе номера и циркове, значи му е все тая.
Дори с риск да те загуби, ще прави номерца.. Боже боже..

Не знам, аз си скъсах нервичките! Един ден си света за него, на другия си никой. Един ден те обича, на другия не те обича.
Това е психически мазохизъм. Дори да си психически устойчив, можеш да се сринеш от тези простотии. Аз нямам повече нерви и емоции за хабене. Който има, нека се занимава с тях. /преди да влезе в лудницата / 😂
Абсолютно! Ние сме така на топло студено вече 4 години. Голяма любов, чудо невиждано, къде ще живеем, какво що... изчезна без думи 🙂
Флиртове, флиртове... Върна се след 100 години, пак същата песен, но вече не му вярвах. Искаше ми се да е истина, нооо..... все бях на тръни. Пак изчезна!
И сега вече 1 година си мълчим не знам защо, ей така от нищото. И пак ха тая, ха оная и всички изчезват, обикаля ми работата като излизам, уж случайно се мярка, аз се правя че не го виждам... Просто е смешно вече. Не ме боли. Преди щях да умра от мъка. Сега не чувствам нищо.
Мисля че когато сме заедно и дори да е много хубаво, само да му подсвирне друга жена и веднага ще хукне да я пробва.... Така е. И после се връща към мен, защото явно се е чувствал обичан от мен.
Обаче вече претръпнах, убиха ми се и чувства и всичко, дори не го харесвам визуално вече 🤷🏻‍♀️
Откачен!!!

# 288
Момичета, аз съм теле и се държа по този начин. Не е нарочно и знам, че е адски токсично. Просто всеки ден чувствата ми са различни 😂 За приятел съм топ, но за гадже съм отврат. Знам го, знам къде ме стяга чепика и скоро започвам стъпки да поправя тава нещо.

# 289
  • Тра-ла-ла
Телето не би ли трябвало като земна зодия да е по-устойчиво и здраво стъпило?! А не да е с въздушно колебливо-несериозно поведение?! Или чувствата им разклащат земята под краката и ги удря шубето?!

*JustMamma*, ако ти се пише - обясни през твоя поглед защо Телците се държите така?!

# 290
Джули, мога да говоря от моя гледна точка. Аз лично имам доста травми, които мислех, че съм излекувала, но се усещам, че не. От там ми идва несигурността и колебанието. Страх ме е да не ме наранят отново и затова бягам от чувства като дявол от тамян. Мнаго егоцентрична съм, много ревнива, пълна с комплекси. Всичко това ме кара да се държа като пълно куку. Като ме погледнеш, изглеждам толкова студена и надменна, всичко е от страх.

# 291
  • София
По принцип са устойчиви. Но някак точно любовта ги побърква. От една страна, са супер емоционални, веднага показват чувства, даже се обясняват, от друга страна не могат да канализират тези чувства и гледат да ги натъпчат някъде, та да не се виждат. Обаче те пак избиват къде в агресия/ревност, къде във валидация чрез много партньори.
Бившият се беше закрепил няколко години след началото на брака ни - примерно към 2007-8. До към 2017-18, когато баща му се разболя и почина, смени работа. И излезе от център!

# 292
Момичета, наистина не знам къде ги намирате тези мъже. Или се занимавате все с някакви недорасли момченца. Моят опит с телец е точно обратното на всичко, което казвате  - изключително търпелив, разбиращ и най-най-вече грижовен. Толкова загриженост не съм усещала от някой мъж, все аз ги обгрижвам и улеснявам живота.

# 293
Това, че сме устойчиви, е мит. Ние сме едни от депресарите на зодиака. За приятели сме супер, за гаджета-не. Не знам приятелят ми как ме търпи, може би защото много ме обича. Но той е овен и не си слага моята лудост много много. А е и много силен психически.

# 294
  • София
Ейй, имам една приятелка Телец, мъжът й е точно Овен и е точно така - тя е луда, той е който я успокоява.

# 295
Момичета, наистина не знам къде ги намирате тези мъже. Или се занимавате все с някакви недорасли момченца. Моят опит с телец е точно обратното на всичко, което казвате  - изключително търпелив, разбиращ и най-най-вече грижовен. Толкова загриженост не съм усещала от някой мъж, все аз ги обгрижвам и улеснявам живота.
Една година, имах мъжът, който описваш. Уважение, грижа, спокойствие... Докато не му казах, че го обичам. 3 месеца вече, имам чувството, че съм започнала връзка с друг човек - неуважение, емоционален терор, безразличие...
Аз също съм земен знак и съм здраво стъпила на земята. Аз също съм наранявана и е разбивал стени, за да стигне до мен. Но въпреки моята несигурност, не съм си позволила да тормозя някой емоционално!
Ейй, имам една приятелка Телец, мъжът й е точно Овен и е точно така - тя е луда, той е който я успокоява.

Божеее, как живеят 😁
Аз съм Козирог и бях в брак с Овен 16 години. Това е самоубийство! Изобщо земен и огнен знак, при мен не върви

# 296
  • Варна
И аз така. Казах му, че съм се влюбила е него и хайдееее започна отлив. То се чувстваше, питах го какво става, той отричаше НИЩО НЕ СТАВАЛО.
Значи все трябва да се държи на тръни тоя. Защото като почна да ме сваля, въобще не го исках и дори бях груба с него понякога. Тогава беше като агънце и ми лазеше, през половин час ми звънеше, пращаше ми любовни песни, а на приказки беше голям поет.
Влюбих се и избяга 😆😆😆
Колко тъпо, нали?

# 297
  • София-Лагера
Чета Ви с интерес,синът ми е телец и много труден характер.
Вече не е дете ,а младеж 19 годишен.Направо се чудя как го търпят жените.

# 298
Здравейте
В момента мъжът до мен е телец.
За сега е адски мил, всеодаен, обгрижващ,работлив.. Твърди,че е голям романтик ноо не съм видяла много романтични действия 😀
След 3 месеца ще правим година, а от 2 дни живеем заедно. За учудващо той предложи да живеем заедно. Доста комплименти ми прави,глези ме от време на време 😀 не влиза в конфликт поне за сега.. Много търпелив!!
Аз съм везничка

# 299
  • Варна
Здравейте
В момента мъжът до мен е телец.
За сега е адски мил, всеодаен, обгрижващ,работлив.. Твърди,че е голям романтик ноо не съм видяла много романтични действия 😀
След 3 месеца ще правим година, а от 2 дни живеем заедно. За учудващо той предложи да живеем заедно. Доста комплименти ми прави,глези ме от време на време 😀 не влиза в конфликт поне за сега.. Много търпелив!!
Аз съм везничка
Честито! Може пък този да е от тези, дето ги хвалят 🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт