Мъж Телец - 20

• 23 556
  • 357
  •   1
Отговори
# 330
  • Тра-ла-ла
Телетата не са така.

# 331
  • Атина
Интересно ми стана като ви чета- те хем са виновни, хем се сърдят и изчезват ли?!
А вариант да си потънат кротко в небитието има ли?Hushed

# 332
  • Варна
А вариант да си потънат кротко в небитието има ли?Hushed
Ами моя така потъва кротко. Сега сваля която мърда във Фейсбук 🙉🙉🙉
Която му се върже много ще съжалява.

# 333
  • Атина
Чакайте, сега се установи, че освен наш Телюшин имам още едно Теле- мой колега.
Та, директно на въпроса - те съобразяват ли се, ако дамата е омъжена?! Наш Телюшкин не подбираше, освен по красота, ма колегата ме изненада с Жо Дасен тази вечер ( Ако ти не съществуваше.)
Познава добре и мен и Рибката ми, та ми стана странно.

# 334
Маркиза, ама разбира се, че се съобразяват!!! Омъжената дама да си я подсигурява финансово мъжът й (т.е. баламурникът), а телюшкинът само ще облизва кацата с медеца....без да се занимава с така досадните му отговорности.
Та, на въпроса - съобразява се и още кЪ! Wink

П.С. Сега ми е много комична цялата тази тема и откровенно си се забавлявам, но имаше период (преди сто лета Wink), когато изобщо не ми беше до смях.

# 335
  • Варна
Моят бивш Телец е като обезумял. Сменя жените през месец, в момента една му е на гости от друго населено място, а през деня чинно наредил сърца във ФБ наляво и надясно. Слага се на всяка, секс машина е станал и всяка му харесва.
Вършее здраво 😁
Аз вече не страдам за него, слава Богу и само го гледам отстрани и не мога да повярвам, че съм вярвала на този човек и съм го обичала.... Мотае няколко и дано не му се вързват 🙉🙉🙉

# 336
Ако си го преодоляла, както казваш, защо продължаваш да се интересуваш какво и с коя го прави?

# 337
  • Варна
Ако си го преодоляла, както казваш, защо продължаваш да се интересуваш какво и с коя го прави?
Аз споделям за мъжете от зодията, а съм обвинена, че още не съм го преодоляла ли? Няма да се оправдавам....

# 338
  • София
Я чакайте да ви питам, че това е вече не знам кой поред Телец със същата схема.
Той: "Много искам да се видим.
Ама ти искаш ли да се видим? Ама наистина ли? "- това около 20 пъти.
После отлага срещата.
Продължава да пише с телешка упоритост.
Обаче продължава да отлага реална среща.
Докато не ми писне и ударя Блок!

# 339
  • Варна
Много обичат игричките по моите наблюдения. Способни да бъдат и с дявола само и само да те наранят. Животът им е отдаден на игрички и нарани другарче. Моят бивш Телец толкова прекали с номерата, за да докаже че не му пука, че направи всички пътища назад невъзможни. Иди ми дойди ми до побъркване.

# 340
Rockstar, дай му червен картон и си спести бъдещи главоболия, защото е повече от очевидно, че те държи на резервната скамейка - с минимум усилия, максимум резултати.
Толкова телешко и толкова дъвкано и предъвкано в темата.

П.С. Пожелавам на всички, Весело посрещане на Коледа! ♥️

Той: "Много искам да се видим.
Ама ти искаш ли да се видим? Ама наистина ли? "- това около 20 пъти.
После отлага срещата.
Продължава да пише с телешка упоритост.
Обаче продължава да отлага реална среща.
Докато не ми писне и ударя Блок!

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 18:12 от BelaDelSiera

# 341
  • Атина
Весела Коледа, мили душици..
Господ здраве и сили да ни дава. Gift Heart
Наш Телюшкин ни изненадва с...добро поведение. Чак е съмнително. Не кръшка, не си крие телефона и даже не излиза  по мъжки с приятели. Викам си, че е време да проверим колежките му.
Колегата се извини, че е допуснал грешка, спазва дистанцията, както преди.
Риана, стана ми тъжно. Ако не греша- ти си бе изплакала очите веднъж, след известно време той се върна, та да стане.. пак същото..
Спокойно, Телюшкин, пет години след развода си вилня без боксерки, докато не се кротна до Везничката. Ама преди това две години я въртя на шиш, без заливка, дори без всякакъв сексуален намек. Еднократните не са страшни.
По- скоро ако млъкне е за съмнение, не е ли така?!

# 342
  • София
Между другото, аз толкова не се интересувам от бившия Телец, че дори не знам от колко време има гадже, коя зодия е, въобще почти нищо освен името й. Камо ли пък за други жени.
За сметка на това, той продължава с ревността, сгодява ме с някакви хора, дето нямам никакви отношения с тях и си върти филми от 2022.
Никога повече Теле! Ни варено, ни печено!

# 343
  • Атина
Ама Рокси, твоя бивш Телец, не е ли бившия съпруг?! Ти си в друга графа.
Приеми, че си вечната, злата и жената, за която никой друг освен негово Варено няма да е достоен...

# 344
  • Варна

Риана, стана ми тъжно. Ако не греша- ти си бе изплакала очите веднъж, след известно време той се върна, та да стане.. пак същото..
Да, много страдах за него, минах всякакви депресии и състояния, когато се върна му постлах червен килим, приех го като цар в живота си без да отдавам значение на цялата ми мъка, която изживях... само да сме заедно пренебрегнах болката си.
Но когато изчезна по същия начин втори път и хукна от жена на жена или по-скоро да се предлага на всяка (доста го отрязаха 😁)..... Та тогава вече наистина прогледнах и слава богу, любовта ми се замени с едно презрение, вече спрях и да го харесвам. Това си говорих с мои приятели на Коледа, че приключвам годината с велика мисия - забравата на този егоист..... Тръгва си, идва в живота на хората, не му пука какво причинява, консуматор, грубиян. Когато има нужда от мен е мил и заблуждава, когато му било писнало, но аз не знам - изчезва и ме оставя в нищото да мисля и премислям, да се чувствам виновна и не знам защо, да се комплексирам, че съм грозна, че всяка друга е по-добра от мен, изобщо...
Сега не ми се пише публично с каква жена се занимава! Както писах по-горе - направи всяко връщане обратно невъзможно!
Весели празници на всички и се ценете ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт