Моля ви, помолете се за Йоан

• 8 570
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дано се оправи бързо малкия Praynig

А на Маргарита много сили - че хич не е лесно да гледаш детето си болно Sad

# 181
Марго, моля се дечко да се оправи бързо !
Кураж и спокойно, ще отмине всичко Hug

# 182
  • UK/София
Момичета, чувала ли се е някоя от вас по телефона с Маргарита?имате ли някакви вести, дали Йоан е добре?

# 183
  • в гората
Сега виждам темата Sad.
Здраве и много сили на малкия човек и на Маргарита желая! Praynig

# 184
Бързо възстановяване на малкия юнак.

# 185
  • София
Чух се с Марги. Йо пак е с температура, тя се притеснява Cry Cry, сменяли са му абоката, повечето от вас сигурно знаят каква мъка е да гледаш детенцето ти да страда и да си безсилен , ужасно е Sad
Вече е и поизнервен от седенето в една стая, с още две дечица и мами са, играят, но си е затворено помещение Sad
Марги се държи, но е доста поизтерзана вече, миличката Cry Cry
Предадох и хубавите ви думи и подкрепа. Дано е спокойна нощта им и утре Йо е по-добре....Иска ли някой да и пусне смс Wink? (ще ви дам гсм на ЛС, вярвам, че няма да ми се разсърди, а ще се почувства обичана-точно каквато е Heart Eyes Simple Smile )

# 186
Направо не мога да си представя какво и е в момента Cry

# 187
На Коледа стават чудеса, дано едно от тях е за Йо и храброто момче скоро да е в къщи  Praynig

# 188
  • Враца
Дано се оправи бързо Йоан  Praynig

# 189
# 190
Моля се за бързо оздравяване на малкото детенце Praynig

# 191
  • най-шареното място
Милите, дано тази нощ е по-лека, а утре новините добри!
Вярвам, че за Коледа малкия юнак ще е по-добре и двамата ще видят Коледната светлина в усмивки на облекчение и радост от оздравяването!

# 192
  • БГ
стискам палци и ще се помоля за вас  bouquet

# 193
# 194
  • София
Искам да ви напиша смс-а, който Марги ми пусна:

"Мерси мила. Иса ми писа,няма да мисля за това, ще измислим нещо:-) (това по повод на един новоизникнал проблем Sad).
Искам да благодаря чрез теб на всички, които ни подкрепят в нета, с обаждания или смс-и.Много  съм щастлива, че в това изпитание не сме самички и съм благодарна на Господ, че ви има! Никога няма да забравя милите думи и пожелания! Обичам ви и с вас сме по-силни! Весела Коледа и бъдетет здрави, обичани и щастливи!"

Ами...това е..Знам, че вие знаете колко прекрасен и позитивен човек е Марги...Това просто е поредното потвърждение.
Ита Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт