Моля ви, помолете се за Йоан

• 8 575
  • 248
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Emi р моля те, ако имаш връзка с нея, подсети я, че живея близо до болницата, когато и да има нужда от нещо, дори и през нощта - веднага ще отида, веднага.
Ще ти пусна телефона си на лични.

# 196
На Коледа стават чудеса, дано едно от тях е за Йо и храброто момче скоро да е в къщи  Praynig

Дано! Дай Боже!  Praynig

# 197
  • sofia
Марги, стискам палци всичко да бъде наред с малкия душко и скоро да сте си заедно у дома! Кураж, мила Hug

# 198
  • Къде ли не...
Стискам палци за малкия Йоан Praynig Praynig Praynig
Марги,дано по-скоро сте заедно с твоето момченце вкъщи  Hug

# 199
  • в мъжки прегръдки
Къде съм бляла чак сега виждам темата.
Стискам палци на Йоан да се оправи бързо и на Марги да е силна за да му дава сили и на него.

# 200
# 201
Бързо оздравяване на Йоан   Praynig

# 202
  • Букурещ
Преди няколко часа изпратих смс на Ита.
Нямам отговор все още.
Дано всичко е наред при тях Praynig

# 203
  • София
Момичета, днес са включили още един антибиотик на Йо, не се повлиява от Клацида, една от лекарките смята, 4е не е нормално и явно има съпътстваща инфекция, искат изследвания за мононуклеоза , но нямало дежурни лаборатории #Cussing out
Досега говорих с него Simple Smile Миличкия Къдушко. Изписали са другите деца от стаята и сега му е скучно.
Марги се държи, няколко пъти ми повтори колко е благодарна на всички за подкрепата и колко е важно това за нея, извинява се, 4е не може да отговори на всики смс-и, но Йо ревнува от телефона Grinning
Няма нужда от нищо- исках да и занеса разни различни играчки (педполагам неговите не са му толкова интересни), разни неща за хапване, но Марги ми отказа-каза, 4е подкрепата и стига Simple Smile
Свиждания няма, исках да и дам лаптоп, за да му пуска филм4ета (много обича), но Марги я е страх- пълно било с цигани, тя като ходи до тоалетна и пртмонето си взима. Каза ми, че има дечица от домове и ме разплака Sad Sad Защото от лятото знам като ходих да прибирам 5 дечковци от инфекциозна болница (домът няма кола и пари за таксита) за какво става дума- тях няма кой да ги гушне, няма кой да ги успокои.. Cry Cry А сигурно има от "моите" дечица, които съм гушкала и познавам. Обеща ми, че ще пита "някоя благоразположена сестра", което ми говори, че сигурно персоналът е доста изнаервен от пълните отделения и многото работа по празниците Sad
Казах на Маргото, че според мен мноооооого хубави мигове я чаката, щом сега и се изсипаха такива неща на главата...
ДАНО!!! Praynig Praynig Praynig
Момичета благодаря ви от нейно и от свое име, че ви има!!!!  bouquet  bouquet
Желая на всички ви весели праници и много здраве!!!
Ще мога да пиша чак на 26-ти, така, че- пишете и на сладурката Simple Smile

# 204
Сигурна съм, че Къдрушко скоро ще гушка мама!Марги, много сили ти пожелавам!Съвсем скоро това ще е един неприятен спомен! Praynig

# 205
дано в Коледната нощ има чудеса за това мило дете !

# 206
Да, аэ вярвам. че на Коледа стават чудеса и искренно ги пожелавам на Йоан и на всички вас Peace

# 207
На малкото, хубаво къдрокосче, пожелавам с цялото си сърце бързо да оздравее и чаровната му усмивка да стопли сърчицето на мама  Heart Eyes

# 208
  • Букурещ
Благодаря Еми.
Марги ми писа, наистина съм имала стар номер.
Утре пак ще и пиша на спокойствие.

Дано всичко свърши по-скоро.

извинявам се за невежеството си, но какво е мононуклеоза, нали не е нещо страшно. Tired

# 209
Благодаря Еми.
Марги ми писа, наистина съм имала стар номер.
Утре пак ще и пиша на спокойствие.

Дано всичко свърши по-скоро.

извинявам се за невежеството си, но какво е мононуклеоза, нали не е нещо страшно. Tired
Не,това е инфекция,която протича като ангина и може да засегне черния дроб.При децата протича леко и не се лекува с антибиотик,а с диета и имуностимулатори.При възрастните може да се има повече проблеми,но те рядко боледуват.

Инфекциозната мононуклеоза е остро вирусно заболяване причинявано от вируса на Ебщайн- Бар. По правило прогнозата е добра т.е., ако протече без усложнения, нямате основания за притеснение за каквито и да било последици

Общи условия

Активация на акаунт