Моля ви, помолете се за Йоан

• 8 568
  • 248
  •   1
Отговори
# 210
Стискам палци на Марги и Йоан!
Моля ви, ако някой знае дали са по-добре да каже. Дали има вече поставена диагноза  Praynig  
Йоан и моето детенце са в една група в яслата. Много ми е мъчно за малкия сладур  Sad

# 211
Стискам палци да се добре милото детенце! Praynig

# 212
  • Все на втория етаж
Дано къдрушко скоро се оправи и се гушкат спокойно с Маргарита вкъщи. От сърце го пожелавам.

# 213
  • София
Надявам се ,да се оправят и за празника да си бъдат вкъщи.

# 214
Скорошно оздравяване и само крепко здраве през Новата 2007 година! newsm17

# 215
Някой знае ли какво става с тях?

# 216
  • София
Йоанчо е малко по-добре, но лекарите доста объркват Марги , защото дават противоречива информация. От вчера са и на инхалации, защото кашля много лошо. Аз предложих на Марги да взема от приятелка инхалатор, ако ще им трябва за вкъщи. Марги се извинява, че не отговаря на смс-ите, но са в претъпкана стая и нон стоп е след Йо. Праща ви поздрави!

# 217
  • София
Еми, добре, че ти пускаш новините, защото няколко пъти и звънях на Ита и пращах смс без отговор. Предай и поздрави!

Hug

# 218
  • София

Непременно! Всеки ден и казвам колко хора мислят за нея и и  стискат палци. Миличката много и се изсипа на главата....Но съм сигурна, че ги чката мноооого щастливи дни оттук нататък! И аз чакам да ги изпишат-Йо има подарък от Кейси Simple Smile и нямам търпение да му го предам  Wink
Благодаря ви пак момичета!! Вие сте слънца!  bouquet  bouquet

# 219
Еми, не искам да я притеснявам, моля те ако не забравиш, й предай специални поздрави от мен и целувка на Йоан!
Ако има нужда от инхалатор, ще й изпратя моя, да не купува!

# 220
Много се радвам, че вече са по-добре  smile3521
Желая им да са си вкъщи за Нова година. Силно ги прегръщам и стискам палци    newsm51  newsm51  newsm51

# 221
Praynig бързичко да се оправя мъника и да се прибират вкъщи  Praynig Знам какво изживява и аз бях с малката в болница преди месец и половина  Tired и нещо ужасно

# 222
Пиша ви от вкъщи - прибрахме се! Дезинфекцирахме се в банята с Йоан Wink. Малкият отвори коледните си подаръци и се опитва да счупи от блъскане един ксилофон  Laughing.

Йоан е добре, сега трябва да се пази и да не контактува с много хора поне 10 дни. Блед и изпободен, но все пак се държа мъжки (особено при инхалациите, които явно много ги плашат). Има шунт на сърчицето, който трябва да следим. Чак след година сме на преглед, казаха че обикновено се израства и не прави проблеми. На 03.01 сме на контролн преглед, дано всичко е наред!

Изключително съм благодарна на всички Вас за моралната подкрепа, за смс-ите и телефонните обаждания, някои от които бяха от много далеч  Heart Eyes. Обичам ви и наистина никога няма да забравя това, което направихте за мен давайки ми толкова кураж и сили в тежък за нас момент!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Желая на всички ви най-вече здраве и любов. Ако тях ги има - всичко друго ще е наред!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Добре дошли отново при нас!

Нека оттук нататък само усмивки да има.

# 224
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Много се радвам, че сте си вкъщи.......Браво на малкото момченце........ Много здраве през новата 2007 и дано нямате никакви тревоги ......
........

Общи условия

Активация на акаунт