Моля ви, помолете се за Йоан

• 8 580
  • 248
  •   1
Отговори
# 225
Искрено се радвам, че Йоан ще посрещне Новата година у дома. Радвам се, че и мама най - после ще отдъхне.
Пожелавам ви много здраве през следващата година и всичко лошо да остане в настоящата!

# 226
Цун бандитчето  Heart Eyes
И той теб.   bouquet

# 227
  • Варна
Уха! Много се радвам, че Къдрушкото ти е добре вече! Весело посрещане на Новата година и дано през 2007 (а и по-нататък) да нямате никакви срещи с доктори и болници! Hug

# 228
  • Варна
Много, много се радвам, че вече сте си в къщи и че Йоан е по-добре.
Да оздравява по-скоро малкият сладурчо.
Весело посрещане на Новата година. Hug Hug Hug

# 229
 Hug Heart Eyes Много целувки на храброто момче.

# 230
Браво Марги  Grinning
Много се радвам за вас  Grinning

# 231
  • Букурещ
Марги, супер е, че вече сте вкъщи.
Нека всички неприятности и болести останат в старата година и през Новата година само положителни нещаи много, много да сте здрави.

целувки от нас с Ади Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
Страхотно е, че вече сте си у дома и Йоан е добре Hug! Весело посрещане на Новата година Peace

# 233
Честито завръщане у дома!  Hug И се пазете!  bouquet

# 234
Браво на малкия герой! И на мама! Желая ви светли празници и да няма болести занапред.
Маргарита, за инхалациите, аз казвах на Митака, че пуши като коминче и му беше забавно. Измисляхме си цели истории, правехме състезание кога ще издуха най-много дим и така нямаше проблем.

# 235
Марги,поздравления и от мен!А следващата година да започнете на чисто и без болести!   bouquet

# 236
Марги, радвам се, че вече сте си у дома и малкият сладур е добре. И аз ви пожелавам най-вече здраве през новата година  Hug.

# 237
  Супер !!! Бързо възстановяване и много, много здраве оттук  нататък  Heart Eyes

# 238
Радвам се, че вече сте си в къщи. Дано лошото остане зад гърба ви Blush Hug.

# 239
Весели празници ви желая и мнооого здраве! Hug

Общи условия

Активация на акаунт