Октомврийски мами 2023

• 49 561
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Замък сред облаците
Ако на сонограмата има измерен CRL това е размерът на ембриона.

# 271
Здравейте! Лека и успешна бременност на всички!
На някоя от вас налагало ли и се е да пие антибиотик на този етап, когато "бабините илачи" не помагат? С какво настроение сте към това?

# 272
  • Замък сред облаците
Има подходящи антибиотици, които не преминават бариерата майка-бебе. Стига това да е съобразено от лекаря е по-важно за бременността майката да се лекува.

# 273
Здравейте, майчета! Записвам се и аз, като това ми е трета бременност, първа - успешна, втора - задържан аборт в 9та седмица и сега съм в 7ма седмица, като се надявам също да завърши успешно Simple Smile Аз искам да попитам майките,които пушат,как се справят с никотиновия глад? На моменти много ми се пуши и колкото се старая да не мисля за това,още повече го правя! С първата бременност нямах такъв проблем с отказването, с втората ми се гадеше от цигари също не мислих за тях,но сега...

# 274
Здравейте, майчета! Записвам се и аз, като това ми е трета бременност, първа - успешна, втора - задържан аборт в 9та седмица и сега съм в 7ма седмица, като се надявам също да завърши успешно Simple Smile Аз искам да попитам майките,които пушат,как се справят с никотиновия глад? На моменти много ми се пуши и колкото се старая да не мисля за това,още повече го правя! С първата бременност нямах такъв проблем с отказването, с втората ми се гадеше от цигари също не мислих за тях,но сега...
Аз като разбрах,че съм бременна припалвах по 1 на няколко дни и не я пушех цялата, това първите 1 -2 сесмици. После дойде гаденето, сега не си представям да запаля.
Не че е хубаво ама 1 -2 дърпания не мисля,че са фатални. Наложи си някакво ограничение - само с кафето 2 дърпания, 1 път седмично на кафе с приятелка 1 цигара, нещо такова. Знам,че е трудно, с 1та бременност така се ограничавах и ги спрях.

# 275
И аз имам същия проблем. След като разбрах, започнах да ги намалям до 3-4 на ден. Сега вече я запаля, я не 1 на 2 дни. Преди пушех по 2 кутии на ден, така че желанието си го има. Аз пия вода, когато много ми се припуши 😁 насилвам се да мисля, че помага. Ти айкос ли или обикновени пушиш?

# 276
Здравейте, но съм дошла с лоша новина. За съжаление днес бях на преглед и не се видя нищо чиста съм… Каза че не е и извънматочно, но за да съм спокойна ще отида на контролен преглед след седмица. Благодаря за съветите и подкрепата! Пожелавам успех и много здраве на всички 💐

# 277
Здравейте, но съм дошла с лоша новина. За съжаление днес бях на преглед и не се видя нищо чиста съм… Каза че не е и извънматочно, но за да съм спокойна ще отида на контролен преглед след седмица. Благодаря за съветите и подкрепата! Пожелавам успех и много здраве на всички 💐
Съжалявам, мило момиче ❤️ Главата горе и следващия път ще стане!

# 278
Съжалявам за лошите новини, надявам се бързо да успееш да се събереш и да не губиш надежда! Стискам силно палци, скоро да се запишеш с хубави новини.

Аз днес минах преглед, всичко е ок, видяхме ембрион с пулсации, два дни напред е по-размери, но не мисля, че има значение това.
Преди ми бяха казали, че имам киста, която явно расте. Случвало ли се е на някого? Лекарката каза, че за сега не я притеснява и ще наблюдаваме, вика ме чак на 29ти отново.

# 279
Здравейте дами Simple Smile
излязоха ми тестовете в 5 г.с съм,според вас трябва ли да пия нещо за повече прогестерон

# 280
Валентинче аз с 50.9 ng/ml започнах утрогестан 2*2 .Говори с Аг и започвай утрогестан/циклогест

Съжалявам ддррр прегръдки 🤗

# 281
За съжаление и аз съм с лоши новини . Sob Днес на прегледа се установи, че плодът няма сърдечен пулс, трябваше да съм в 8ма седмица, но той е спрял в 6та +1-2 дни Sob

# 282
  • Замък сред облаците
Съжалявам, момичета. Дайте си време, изследвайте витамини, тромбофилии или друго по ваша преценка, ако това ще ви помогне да се справите (на мен ми помогна да разбера причината).

# 283
Съжалявам, момичета ❤
Да питам, някоя мислила ли е за пренатални тестове, кои, кога... ? Аз не съм правила до сега и грам не разбирам. Записах час за ФМ в Пловдив при д-р Борис Стоилов за 27.03.

# 284
Съжалявам, момичета ❤
Да питам, някоя мислила ли е за пренатални тестове, кои, кога... ? Аз не съм правила до сега и грам не разбирам. Записах час за ФМ в Пловдив при д-р Борис Стоилов за 27.03.
Д-р Стоилов е уникален специалист,ходих при него няколко пъти с предната ми бременност! Мисля,че няма нужда да бързате да мислите за пренатален тест на този етап, щом сте запазили час за скрининг. Доктора прави обстоен и подробен преглед, ако има съмнение за евентуален проблем,тогава той ще ви насочи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт