Октомврийски мами 2023

• 46 844
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
АА, много съжалявам! Heart Пожелавам ти сили и успех за напред!

Много момичета напуснаха темата Disappointed
Да видим ние с теб какво ще направим, Алинка! 🙏🏻😩

# 556
АА много съжалявам! Стискам палци всичко да се получи най-добре за теб и скоро пак да се похвалиш!

# 557
АА прегръдки и от мен.
Ако 2023 не е вашата година ви пожелавам 2024 по това време да се радваш на следващата бременност или на следващото здраво бебче!
В коя седмица си? До сега не видяха ли, че е кухо яйце?

# 558
Момичета... Сега като се прибрах видях на бельото си светло кафяво петно, обаче... Не е като предния път, сякаш няма кръв, а както когато съм настинала става тъмно жълт секрет. Не е много, повече не е имало. АГ не вдига. Увеличих Дуфастон отново на 3 пъти и взех едно но-шпа. Сега се притеснявам.... А имаме ангажимент тази вечер, който не мога да отложа. Днес не прецених температурата и тръгнах леко облечена, възможно ли е да е от това?!

# 559
  • Замък сред облаците
Ла фойе, 9+6 съм, сакът по размер отговаря на 7гс сега. Ние още 7+6 се усъмнихме с АГ, защото не растеше правилно, но тя настоя да дадем шанс защото имаше жълто тяло. Вече и него го няма.

Мир, ако е такъв тъмно жълт е някакъв дребен остатък от стара кръв. Не го мисли.

# 560
АА, съжалявам. Надявам се пак да се засечем в някоя тема вбъдеще.
Аз вече съм изчистена и утре ще си ходя вкъщи.

# 561
Леле, като всяка момиче съм си представяла бременността отпреди още, но не съм си и мислела, че е такъв стрес да ходиш до тоалетната и да се избършеш (съжалявам, че звучи малко гнусно).
Просто от двете черти нищо не е същото и от този момент притесненията са 24/7.
Не знам дали има момичета, които го приемат по-лежерно и не се панират постоянно.
А по принцип съм голямо перде и малко неща могат да ме афектират до такава степен, но това малче-палче дето расте някъде там ми разказва играта.
Големи прегръдки за всички момичета със загуби. Едва ли има думи, които да ви успокоят и утешат, но вярвайте, че най-хубавото предстои!

# 562
Аз с първата бременност бях голяма паника, страшна хипохондрия развих. Понеже и аз имам любителски интерес към медицината и всичко свързано с бременността ми беше интересно, четох много и нямаше възможно усложнение, което да не мислех, че ще ме сполети Grinning А бременността не беше проблемна като цяло.

Сега си казвах, че с втората бременност ще гледам по-философски на нещата и няма да се впрягам и панирам толкова. И отначало така започнах ама плановете ми се провалят. Първо ужасното гадене със засилващо се повръщане започнах да се притеснявам от дехидратация и да не се наложи да съм на системи. След това зацапването, сега отлепване...все изниква нещо ново и колкото и да се опитвам да съм спокойна е трудно. И аз от 3 дни с голям страх ходя до тоалетна, а като ме заболи корема ми се свива сърцето. Ама каквото има да става, ще стане.

# 563
Момичета, съжалявам за загубата ви...напълно ви разбирам, защото първата ми бременност завърши със задържан аборт.😪😭
 Бъдете силни и не се отчайвайте! Вярвайте! Това е най-голямата упора! Не се отказвайте в никакъв случай!

# 564
Еее какво ства тук 🤦‍♂️🥺 много съжелявам за всички. Дано в скоро време сте пак налиния. 💜
Този стресов период до 3 м. е труден в страх да си опазим бебето. И все пак това е природа.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 07:35 от Вили26

# 565
Здравейте мили майчета,
Много се надявам,за всички който пишат,че имат усложнения,да има опция за второ,трето мнение,
Знам че ехографа във Свети Лазар е хубав(макар,че ми взеха 220лв и не ми дадоха снимка) ,където са ви гледали да е по-стара апаратурата(както във Вита примерно), Всичко да е наред и бързо възстановяване,а съм чак на 22.03 на преглед.
Прегръщам ви всички🤗🤗🤗

# 566
  • Замък сред облаците
Във Вита 2 никак не е стара апаратурата Simple Smile

А Щерев така си “пазят” пациентите като Надежда, не дават достъп до досие, което по закон реално е забранено. Simple Smile

# 567
АА много съжалявам, бързо възстановяване и да знаеш, че ще продължа да ти досаждам с въпроси, убедих се че ти знаеш много повече от лекарите след като 4 ма, няма да споменавам имена, видяха че имам близнаци, а нямаше

# 568
Момичета, днес бях на преглед. Щастлива съм за сега всичко върви както трябва и бебчо е порастнал/а-4,21см. Добре оформено малко човече. БХС оставихме за другия Вторник, защото се прави минимум при 42мм дължина, но док. ми обясни,че на този ранен етап БХс може да покаже отклонения и предпочете да порастне още малко и да го направим тогава.😍🥰🥰🥰

# 569
Момичета, днес бях на преглед. Щастлива съм за сега всичко върви както трябва и бебчо е порастнал/а-4,21см. Добре оформено малко човече. БХС оставихме за другия Вторник, защото се прави минимум при 42мм дължина, но док. ми обясни,че на този ранен етап БХс може да покаже отклонения и предпочете да порастне още малко и да го направим тогава.😍🥰🥰🥰
Браво на ваас! Дано до края да сте все с хубави новини! ❤

Общи условия

Активация на акаунт