Октомврийски мами 2023

• 46 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Замък сред облаците
Дениз го обобщи страхотно Simple Smile

# 541
Пак се включвам след прегледа, всичко изглежда наред, но не знам дали да се притеснявам или не с тази седмица назад. Доктора ми обясни, че в началото тези разлики не са страшни и да не се безспокоя. Вие споделете
То и моя върви с 1 седмица почти назад, ама това ми е последния проблем. 😂
Шегата на страна - късна овулация и след това и имплантация, това е. Не е закон, че ову ще е точно по средата на цикъла и за това се получават тези разминавания.

Ами, точно сега и от най - малкото нещо се притеснявам, но благодаря за обяснението!🌞

# 542
Момичета от София, къде мислите да ходите на фетална морфология. Аз се бях ориентирала към д-р Чавеева, ама много сложен ми идва графика й и се притеснявам накрая да не остана без опции. Следящата ми АГ е и специалист по фетална морфология, но мисля, че няма да е излишно още един поглед.

# 543
  • Замък сред облаците
Д-р Атанасова в МЦ Марковс препоръчвам горещо.

Сори, мацки, и аз ви напускам. Кухо яйце е, не се е оформил ембрион въобще. Спирам лекарствата и чакам до уикенда да видим дали ще тръгне спонтанно изчистване и ако не, другата седмица ще обсъждаме кюртаж.

# 544
АА, много съжалявам ❤️ много ще ми липсваш със своя опит и информация! Надявам се да се чувстваш добре и да минеш леко през това изпитание ❤️

# 545
AA, съжалявам много и наистина ще липсваш!😔

# 546
  • Замък сред облаците
Е, ако искате ще досаждам поне до края на тази тема Simple Smile

# 547
Аз лично искам да “досаждаш”, но все пак ти си решаваш🤗

# 548
АА, съжалявам! Преживяла съм го, съчувствам напълно. Преди дъщеря ми и аз имам едно кухо яйце.

Момичета, аз влязох в 11 г.с. Както казах и преди, овладях зацапването, но и мен ме боли корема почти всеки ден. Дали от повръщането, или от това, че не мога почти да задържа храна, не знам, но чакам с нетърпение феталната в четвъртък.

# 549
Божичко настръхнах! 😞
Съжалявам! Гушкай си бебчето вкъщи и в най-скоро време дано имаш нови хубави новини! ❤

# 550
Ееееее .... АА ❤️

# 551
АА, съжалявам искрено! Наистина си нужна тук, защото даваш изключително много точни съвети, за които лекарите не говорят подробности. Даже си мислех, че си медицинско лице. Знам, че е трудно, но след няколко месеца сме отново на линия! 🤞

# 552
Момичета, съжалявам.... Прегръдки и бързо възстановяване ❤❤❤

# 553
  • Замък сред облаците
Тути, не съм, но чета много, понеже винаги ми е била интересна медицината. Даже в гимназията исках да кандидатствам, но се оказа че не мога да наизустя темите за изпитите и се отказах. Около първата ми бременност и аборт се захванах да се информирам с всичко, което се случва в тялото ни и оттогава трупам инфо. Радвам се, че мога да съм полезна, макар че понякога съм know-it-all тип 😅 ще пиша като мога, обещавам ви Simple Smile

# 554
АА, много съжалявам! Heart Пожелавам ти сили и успех за напред!

Много момичета напуснаха темата Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт