Октомврийски мами 2023

• 46 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
При мен зацапването след 2 дни пауза снощи отново се появи и днес ходих на преглед. Оказа се, че е имало задържана кръв (може би хематом, не разбрах точно) и сега било в процес на резорбация. В следствие на това има и отлепване. Изписаха ми Нош па,  Спазмалгон и Натаспин и вдигнаха дозата на Утрогестана. Също пуснах и изследване за NK клетки и тромбофолия и ще чакам резултати.

# 526
Минах и аз през преглед, момичета. Има някакъв хематом под въпрос “може би” и леко отлепване и то “може би”. Интересно е, че ми каза да сменя утрогестана, който го пия  2х2 с дуфастон 3х1 и вечерта преди лягане вагинално да слагам 2 утрогестана. Иначе бебчо уж се развива нормално ама да видим… а това е снимка от днес (в горния ъгъл над широката част по-тъмния участък е уж хематома, при вас така ли изглеждаше?)

# 527
Дами, много съжашявам 😞 Бързо възстановяване и скоро да сбъднете мечтите си! 🤗🤗🤗

# 528
Слънце, Мая,

Съжалявам момичета! Бързо възстановяване и скоро отново да се разпишете! Сигурна съм, че ви чакат много щастливи мигове!

# 529
  • Замък сред облаците
Минах и аз през преглед, момичета. Има някакъв хематом под въпрос “може би” и леко отлепване и то “може би”. Интересно е, че ми каза да сменя утрогестана, който го пия  2х2 с дуфастон 3х1 и вечерта преди лягане вагинално да слагам 2 утрогестана. Иначе бебчо уж се развива нормално ама да видим… а това е снимка от днес (в горния ъгъл над широката част по-тъмния участък е уж хематома, при вас така ли изглеждаше?)

Да, такова петно е. Сега се вижда ясно. Не е малък. Ако трябва, взимай болничен и лежи, ако не можеш да работиш от вкъщи.

# 530

Да, такова петно е. Сега се вижда ясно. Не е малък. Ако трябва, взимай болничен и лежи, ако не можеш да работиш от вкъщи.
От днес съм в болничен даже. Ще видим какво ще стане…

# 531
DenIzSa, и при мен е нещо подобно. Казаха ли ти колко е отлепването? Моето е 1.95 см и докторката каза, че не е никак малко. Иначе не ми каза да лежа.

Това маркирането е отлепването, вследствие на хематома.

# 532
  • Замък сред облаците
Моето отлепване миналата година беше 0,7см, на една приятелка 1,5см. На мен ми казаха да не се натоварвам, но въпреки това основно лежах. На нея й казаха задължително лежане само със ставане до вц, без напъване (ползвайте микроклизми, отпускат дупето без напъване). Това различни лекари и болници в случая. И двете износихме.

# 533
DenIzSa, и при мен е нещо подобно. Казаха ли ти колко е отлепването? Моето е 1.95 см и докторката каза, че не е никак малко. Иначе не ми каза да лежа.

Не, даже напротив каза, че е “може би” отлепване ама не е много сигурен. Нито за но-шпа каза нещо нито за вит.С. Само каза лежене. А причината да смени утрогестана с дуфастон е, че от утро много ми пада кръвното, чак ми се губят моменти от деня и съм в ступор. Но пък ако утрогестана е по-силен и по-добър препарат съгласна съм на всичко, за да задържа бебето.
В четвъртък пак съм на преглед. Направо щях да се изненадам, ако при мен един път нещата се случат лесно.. не знам как някои хора докато разберат, че са бременни и вече са за родилното, ние тука хематоми кървене глупости……

# 534
  • Замък сред облаците
Направо щях да се изненадам, ако при мен един път нещата се случат лесно.. не знам как някои хора докато разберат, че са бременни и вече са за родилното, ние тука хематоми кървене глупости……

Все едно аз съм го писала. Дръжте се, ще станат нещата!

# 535

Не, даже напротив каза, че е “може би” отлепване ама не е много сигурен. Нито за но-шпа каза нещо нито за вит.С. Само каза лежене. А причината да смени утрогестана с дуфастон е, че от утро много ми пада кръвното, чак ми се губят моменти от деня и съм в ступор. Но пък ако утрогестана е по-силен и по-добър препарат съгласна съм на всичко, за да задържа бебето.
В четвъртък пак съм на преглед. Направо щях да се изненадам, ако при мен един път нещата се случат лесно.. не знам как някои хора докато разберат, че са бременни и вече са за родилното, ние тука хематоми кървене глупости……

Аз също от 4г.с. до 9г.с. включително нямах пропуск при АГ (понякога и по 2 пъти в седмицата) заради кафяво ЛЕКО зацапване...Всичко беше наред. Притеснявам се от вчера насам, че имам някакво леко напрежение/дискомфорт в корема наподобяващо цикъл. С нетърпение чакам утре, за да видя дали всичко е наред с бебето ми.

# 536

Аз също от 4г.с. до 9г.с. включително нямах пропуск при АГ (понякога и по 2 пъти в седмицата) заради кафяво ЛЕКО зацапване...Всичко беше наред. Притеснявам се от вчера насам, че имам някакво леко напрежение/дискомфорт в корема наподобяващо цикъл. С нетърпение чакам утре, за да видя дали всичко е наред с бебето ми.
Пиши ни като мине прегледа. Всичко ще е наред! 🙏🏻

# 537
Пак се включвам след прегледа, всичко изглежда наред, но не знам дали да се притеснявам или не с тази седмица назад. Доктора ми обясни, че в началото тези разлики не са страшни и да не се безспокоя. Вие споделете

# 538
Слънце, Мая

Кураж и от мен! Това са опитности, през които Животът просто е решил да ви преведе… Бързо възстановяване и се надяваме скоро да ни се похвалите и в тази тема с прекрасни новини! ❤✨🙏🏻

# 539
Пак се включвам след прегледа, всичко изглежда наред, но не знам дали да се притеснявам или не с тази седмица назад. Доктора ми обясни, че в началото тези разлики не са страшни и да не се безспокоя. Вие споделете
То и моя върви с 1 седмица почти назад, ама това ми е последния проблем. 😂
Шегата на страна - късна овулация и след това и имплантация, това е. Не е закон, че ову ще е точно по средата на цикъла и за това се получават тези разминавания.

Общи условия

Активация на акаунт