Октомврийски мами 2023

• 46 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Много съжалявам CryHeart

# 511
Много съжалявам Слънце 😔
Прегръдки, сили и кураж! 🫶

# 512
И от мен много прегръдки Слънце.
И при мен нещата приключиха зле и осъзнавам как се чувстваш.

И аз от събота вечер съм с кафеникаво зацапване и силна болка в корема. Тази сутрин бях на преглед  и сърчицето на ембриона вече едвам туптеше. Развитието му беше още по изостанало.
Няколко години неуспешни инвитро опити, за първи път видях положителен резултат и така и не можах да му се зарадвам.
Успех от сърце на всички останали момичета.

# 513
Съжалявам и за теб, Мая ❤️ Бъдете сигурни, че един ден ще гушкате пухкави бебета ❤️

# 514
  • Замък сред облаците
Момичета, ако имате нужда да попитате нещо, да си излеете емоциите, да получите подкрепа и съвети - имаме тема за кюртажа (и опитите за забременяването след него): https://m.bg-mamma.com/?topic=1523646

# 515
Благодаря ви, момичета! Пожелавам ви най-здравите, усмихнати и спокойни октомврийчета.

# 516
Здравейте, преди един час правих изследвания за тромбофилия и сега ще падне чакане. Аз понеже се притеснявам за бебчо и днес си записах час за преглед, нищо, че трябва чак на 27 март да ходя направо за БХС и ФМ. Просто след спонтанен аборт се притеснявам и ще ми е по - спокойно като ме прегледат днес.
Аз имам въпрос, на който може и да е отговорено вече. Както вече казах последна менструация 04.01 като бебето върви с 4 дни назад. Та въпроса ми е как да броя седмиците на бременноста?

# 517
  • Замък сред облаците
От първи ден на последна менструация. Сега си 9+6г.с. Бебето трябва да отговаря на 9-9+2г.с., което е нормално отклонение при късна овулация. И без късна овулация до 7 дни разминаване в показателите на УЗ (+ или -) се считат за нормални.

# 518
Съжалявам момичета Disappointed
Вие сте бойци, не спирайте да вярвате, че най-хубавото ще дойде.
Бързо възстановяване!

# 519
Слънце, съжалявам за случилото се.

Аз приемам от самото начало прогестерон по лекарско предписание, но взе да ми става много замаяно от него. Надявам се скоро да го спра.

# 520
Съжалявам, момичета, бързо възстановяване 💜
Честно казано досега нямах представа, че проблемът със зацапването е толкова често срещан.

# 521
Съжелявам момичета 🥺 Бързо възтановяване и в най скоро време пак да си имате бебчета.

# 522
Съжалявам момичета ❤️ Бъдете силни и съвсем скоро да се радвате на здрави и пухкави бебчета ❤️❤️❤️

# 523
АГ ми обясни, че кървенето се дължи на плацентацията или от това, че съм около датата на менструацията.Просто участъка, който не е зает от плодния сак се "олющва" и се получава това слабо кървене.Каза и да си почивам колкото мога повече..
Малко се поуспокоих, но определено няколко дни ще съм под напрежение.
От една страна си мисля-"Каквото е писано.Така или иначе в такъв ранен етап, няма кой знае какво да се направи."
От друга страна, пък ще ми е много болно ... И не искам да минавам през това за трети път!
Но, в божият план няма как да се месим.Така, че доверявам му се и каквото ще става, да става.
Съжалявам и за теб Мая ❤️

# 524
Момичета, много съжалявам да прочета такива новини.. бъдете много силни и не спирайте да вярвате. Много прегръдки и позитивна енергия ви изпращам, желая бързо възстановяване ❤

Общи условия

Активация на акаунт