Октомврийски мами 2023

• 46 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Замък сред облаците
Абе, късметлийки са жените с добри лекари, аз съм си плямпало просто 😅

# 496
Аз доста обиколих докато си харесам Богословова преди години като се преместих в София. При нея се чувствам сигурна и сякаш майка ми ме лекува и ми мисли само доброто. Много е сърцата и мила. Да не говорим, че прави колпоскопия на всеки преглед и не те таксува за това, което си е цяло чудо в днешно време.
За хематома нямам информация, докторката на смяна ми обясни че покрай датите, когато трябва да ни идва, матката си отпускала хормони и някакви неща първите месеци докато се имплантира хубаво. Ох, аз съм техническо лице по принцип, нищо не разбирам от тези неща, ще ме извините за странните обяснения. 🙈
Стиснати палци и от мен! Сигурна съм, че всичко ще е наред и си в добри ръце! Heart

# 497
Абе, късметлийки са жените с добри лекари, аз съм си плямпало просто 😅
За лекарите съм съгласна, но е хубаво да има кой да ти обясни, когато си забравил да питаш нещо или не си разбрал.
Ние за сега спряхме всички кръворазреждащи.

# 498
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци. ❤ Добре сме, точицата вече е в 8+1, предължава да е малко над седмица назад, аз съм 9+5. Оставам във Вита под наблюдение и за задържане, хематом в матката откриха, който кърви. Боли ме като за цикъл въпреки цяла банка Но шпа венозно. Спряха ми Клексана.
АА, при Богословова съм.
Дръж се, бебчо, с теб сме! 🙏🏻

# 499
Аз да не остана по-назад...
Преди 2 часа отивам до Вц и бледо-червена кръв по бельото, ама хубаво ..не точица 🤦
Чух се с Аг- две нош-па, вит.Ц 1000 мг и чакаме.Каза да спирам аспирина.От тогава нищо..до сега след като се изпишкам тук-там кафеникаво остатъчно..
Надявам се да не нищо сериозно.
Утре ще видим как е 🤷

# 500
Стискаме много палци и за теб и да пишеш. ❤️

# 501
Не знам какво ни става, но и аз го обърнах на кръв.. Както си зацапвах кафяво и гледам на тоалетната хартия кръв (така доста си оцвети). И аз взех но-шпа и утре ще звъним на доктора.

# 502
Здравейте, мами.
И аз се записвам. В 10та г.с съм. Ходих два пъти на преглед при различни АГ. Това ми е втора бременност, но за съжаление първата ми е неуспешна - бебчето спря развитие в 3ти месец. За сега всичко е наред, но се безпокоя много. От 2-3 дни забелязвам сутрин жълтеникав секрет по тоалетната хартия. Според вас притеснително ли е? Забелязвам го само сутрин.

# 503
  • Замък сред облаците
Ама как сме се събрали тук 😮 Момичета, задължително да си питате АГтата за прием на допълнителен прогестерон дали е подходящ във вашия си случай, той спира кървенето принципно (освен ако не е раничка или полип).

Жълтеникавият секрет е ок, Русалке, стига да не е гъст и сърбящ Simple Smile

# 504
Добро утро.При мен няма нищо..От снощи както си мина в кафеникаво, така си и остана.Но то е някакви точици не като това, което ми изкара акъла снощи 🤷
За сега ми се размина 😌

# 505
При мен, за съжаление, нещата отиват към своя край. Изкървих през нощта, дежурният доктор не намери пулс, от тогава си кървя обилно и съм с ужасни болки, чакам да ме извикат пак на преглед сега.

# 506
  • Замък сред облаците
Ооо, слънце, съжалявам….. 🥺🥺🥺

# 507
Съжалявам много, Слънчице ❤️

# 508
При мен, за съжаление, нещата отиват към своя край. Изкървих през нощта, дежурният доктор не намери пулс, от тогава си кървя обилно и съм с ужасни болки, чакам да ме извикат пак на преглед сега.

Много съжалявам!  😢

# 509
Дано в най-скоро време се оправиш, Слънце, и физически, и емоционално. Много съжалявам! ❤

Общи условия

Активация на акаунт