Октомврийски мами 2023

• 46 893
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
С цигарите и пиенето всеки те забелязва 😂
За пиенето веднага ме питат защо, а аз съм си измислила, че взимам лекарства и не мога да ги меша с алкохол.

Иначе за мазането против стрии - започнах веднага след като направих първия ехограф 5та седмица, за сега ползвам сладък бадем под формата на олио, като го привърша може би ще мина на кокосово масло или карите. А вече си имам стрии от юношеството, не знам какво е най-доброто за мен в случая като съставка.

Тъкмо започнах и витамините които ми е изписал доктора, но нещо не ми допадат. Комплексни са , но формулите май никак не са оптималните. По принцип слушам докторите, но тези в случая не съм убедена, че ще се усвояват както трябва и май на своя глава ще си взимам нещо друго. Най-много обаче с храната ще гледам да наваксвам, витамините да са бонус.

# 481
От вчера съм с кафяво зацапване, току-що избърсах и малко аленочервена кръв. Имам стягане и в матката. Часът ми по принцип е в сряда, но май ще ходя утре по спешност. Възможно ли е да има общо с Клексана и останалите лекарства, стана час и половина след Натаспина.

# 482
Възможно е да се налага промяна в дозата.Аз бих звъннала на АГ.

Аз тези дни сънувам много реални сънища и то все еротични 😁🫣

# 483
От вчера съм с кафяво зацапване, току-що избърсах и малко аленочервена кръв. Имам стягане и в матката. Часът ми по принцип е в сряда, но май ще ходя утре по спешност. Възможно ли е да има общо с Клексана и останалите лекарства, стана час и половина след Натаспина.

Здравейте. Аз пък слагам вечер х 2 капсули Утрогестан вагинално/ предписано от АГ/ и задължително имам леко бяло зацапване по гащите. Предполагам, че е нормално да изтича някаква част??

# 484
Възможно е да се налага промяна в дозата.Аз бих звъннала на АГ.
Звъннах ѝ, каза да отиваме във Вита.

# 485
Слънце чакаме после новини.Стискам палци всичко да е наред с точицата 🙏🤗
Янче и аз слагам.И да по цял ден си изтича по малко.Нормално е, не се притеснявай.

# 486
Слънце, стискам палци всичко да е наред ❤️

# 487
Моят апетит взе да изчезва, сънливо ми е, сякаш и кръвното ми е паднало, защото ми се вие свят на моменти.
Моля се само да не започне да ми прилошава

# 488
  • Замък сред облаците
Среднощно слънце, пиши после като минеш преглед. При кой АГ си във Вита?

# 489
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци. ❤️ Добре сме, точицата вече е в 8+1, предължава да е малко над седмица назад, аз съм 9+5. Оставам във Вита под наблюдение и за задържане, хематом в матката откриха, който кърви. Боли ме като за цикъл въпреки цяла банка Но шпа венозно. Спряха ми Клексана.
АА, при Богословова съм.

# 490
  • Замък сред облаците
Нядявам се всичко да е наред, не са толкова страшни хематомите когато се третират ❤ Богословова ми се стори симпатична и опитна, съквартирантката ми по стая беше родила при нея миналата година.

# 491
Миличката ❤️ всичко ще бъде наред щом си под наблюдение. А тези хематоми от какво се образуват знае ли се?

# 492
Аз доста обиколих докато си харесам Богословова преди години като се преместих в София. При нея се чувствам сигурна и сякаш майка ми ме лекува и ми мисли само доброто. Много е сърцата и мила. Да не говорим, че прави колпоскопия на всеки преглед и не те таксува за това, което си е цяло чудо в днешно време.
За хематома нямам информация, докторката на смяна ми обясни че покрай датите, когато трябва да ни идва, матката си отпускала хормони и някакви неща първите месеци докато се имплантира хубаво. Ох, аз съм техническо лице по принцип, нищо не разбирам от тези неща, ще ме извините за странните обяснения. 🙈

# 493
  • Замък сред облаците
Много причини има за хематомите. Сакчетата се местят по маточната стена (въпросното имплантиране и реимплантиране), има гени които правят хематоми свързани с тромбофилията, някои лекарства разреждащи кръвта (аспирин, натаспин) правят лигавицата рехава; отделно тежките физически усилия или чувствителна матка могат да причинят контракции и от съкращаването на маточната стена да се отлепи сакчето… Ей такива “весели” неща.

Слънце, в добри ръце си Simple Smile

# 494
АА, ние сме късметлийки с теб в нашата група 🥰

Общи условия

Активация на акаунт