Октомврийски мами 2023

• 46 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Дениз, стискам палци за добър развой!

Мир, 2 и 3 триместър протеините са много важни за растежа на бебето. Ако няма да ядеш месо, ще пиеш протеин на прах.

Какъв трябва да е протеина? Никога не съм пила до сега.

# 601
  • Замък сред облаците
Разгледай онлайн Биогейм суроватъчен, Фрезубин и Прегнако. Последният е изкуствено скъп и не е по-добър с нищо. Фрезубин е медицински продукт и е с най-добро качество.

# 602
Разгледай онлайн Биогейм суроватъчен, Фрезубин и Прегнако. Последният е изкуствено скъп и не е по-добър с нищо. Фрезубин е медицински продукт и е с най-добро качество.
Много благодаря АА!

# 603
  • Варна
Аз бих повторила и изследването за прогестерон. Още в 6-7гс го изследвах след няма и 4 дни на утрогестан вагинално и резултата беше над 70. И според мен не е ОК толкова нисък да е.
Аз също не нося дънки вече, въпреки че почти нямам по приниц корем, но някак ми е тясно. Ходя основно с анцузи, клинове, но и работата ми го позволява. Имам някакви симтоми тук таме, но като цяло нищо серозно , но пък определено не се чувствам както преди. Вечер е най-тегаво…
Някой назад беше писал за еротични сънища . Аз също съм така от самото начало и предната Б също бях така. Адски ме си стягаше матката… ииии дори с АГ бях коментирала и каза че е нормално и просто неизбежно заради хормоните.

# 604
Аз бих повторила и изследването за прогестерон. Още в 6-7гс го изследвах след няма и 4 дни на утрогестан вагинално и резултата беше над 70. И според мен не е ОК толкова нисък да е.
Аз също не нося дънки вече, въпреки че почти нямам по приниц корем, но някак ми е тясно. Ходя основно с анцузи, клинове, но и работата ми го позволява. Имам някакви симтоми тук таме, но като цяло нищо серозно , но пък определено не се чувствам както преди. Вечер е най-тегаво…
Някой назад беше писал за еротични сънища . Аз също съм така от самото начало и предната Б също бях така. Адски ме си стягаше матката… ииии дори с АГ бях коментирала и каза че е нормално и просто неизбежно заради хормоните.
Реших на своя глава от през уста да обърна приема на вагинално, като вчера приемах смесено, заради това, че зацапвах. И познайте какво - 2х1 вчера вагинално приложение и 2х1 през уста и вече нямам зацапване 😳 днес започнах от сутринта 2х2 вагинално направо. Да видим какво ще стане 😩

# 605
  • Замък сред облаците
Да, усвоява си се супер там. И не съм -00% сигурна, не ми приемайте думите за чиста монета, но ми се върти спомен че ако зацапването е кафеникаво няма проблем вагиналния прием, проблем ще е при червено зацапване (защо не знам, така съм чувала от АГ и познати, но все забравям да питам за връзката да ми обясни АГ).

# 606
Да, усвоява си се супер там. И не съм -00% сигурна, не ми приемайте думите за чиста монета, но ми се върти спомен че ако зацапването е кафеникаво няма проблем вагиналния прием, проблем ще е при червено зацапване (защо не знам, така съм чувала от АГ и познати, но все забравям да питам за връзката да ми обясни АГ).
Не знам защо моя АГ държи да го приемам през уста. Вчера изрично го питах и каза “Не. През уста си го приемаш.”

# 607
Добро утро, момичета! Аз съм пак в голям филм, просто страшна паника... Имам въпрос! Може да ви се стори малко глупав,но нямам до кой да се допитам. Преди 5 дни бях на преглед,като всичко беше наред, само вървеше 2 дни назад. Сегаааа дали нещо пречи ако днес пак отида на преглед, или е рано?? ...Тъй като съм в 9г.с, а аборта ми беше точно тогава с предната бременност?! Просто от сутринта съм се притеснила да не би нещо пак да се е случило

# 608
Колко време седите в легнало положение след вагинално приложение на утрогестана?

# 609
  • Замък сред облаците
Дениз, 30-40мин полежи най-добре, не по-малко от 30.

Миленчето, иди за лично спокойствие, но 2 дни назад е ок.

# 610
Момичета, нямам спомен дали е коментирано, но прогестерон по принцип ли се изследва или при наличие на някакъв проблем ?

# 611
  • Замък сред облаците
При проблем.

# 612
Добро утро, момичета! Аз съм пак в голям филм, просто страшна паника... Имам въпрос! Може да ви се стори малко глупав,но нямам до кой да се допитам. Преди 5 дни бях на преглед,като всичко беше наред, само вървеше 2 дни назад. Сегаааа дали нещо пречи ако днес пак отида на преглед, или е рано?? ...Тъй като съм в 9г.с, а аборта ми беше точно тогава с предната бременност?! Просто от сутринта съм се притеснила да не би нещо пак да се е случило

И аз съм същата паника .. както бях писала по - назад ходих в 7 г.с на преглед и доктора ми каза направо за БХС и ранна ФМ да отида края на март, а до тогава е почти месец времето защото аз ходих покрай 1ви март, и с този аборт, който имах по - рано в 7 г.с си ме е страх така да съм в неведение. Онзи ден си запазих час и отидох да ме прегледа. Определено се успокоих и сега чакам края на месеца с нетърпение. Такаче ако искаш и ти да си спокойна си запиши час и си виж бебчето🤗

# 613
Колко време седите в легнало положение след вагинално приложение на утрогестана?

Аз го слагам вечер непосредствено преди лягане

# 614
Аз понеже се събуждам по 5 пъти вечер 😁, а ппц ставам към 7:30 (защото и 🐶 ме чака) да се приготвям за работа, ако се събудя между 5-6 ч Утрогестана го слагам вагинално и си доспивам, а ако се събудя по-късно го пия.Вечер задължително малко след като легна го слагам.

Днес ходих да пускам и аз изследвания.Ще видим следобед какво ще кажат 😁
Паола не е задължително, че веднъж като е станало така, пак ще стане.Успокой се! Другото което е и всеки ден да ходиш на преглед, ако е писано да се случи няма как да го предотвратиш.🤷
Аз също имам мисед, знам какво е.Но при положение, че нямаш оплаквания и всичко е наред, няма нужда от тази излишна паника-вредиш на себе си и бебето.Прегръдки, вярвай че този път всичко ще е наред! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт