Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 429
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
О, да, продуцентите на тези предавания са много манипулативни. Засега хората възприемат Цвети добре, поне.

# 526
  • София
Ами „звездния“ отбор е по същата причина, по която има и гостуване по домовете на участниците ... да запълва времето до 3 часово предаване.

# 527
Ами „звездния“ отбор е по същата причина, по която има и гостуване по домовете на участниците ... да запълва времето до 3 часово предаване.
дано да не се получи като шоуто на Рачков с 90% пълнеж..

# 528
страшно ще си вдигнат рейтинга с банова и цонева....директно превключвам, като ги видя.

# 529
  • Другата България
Звездният отбор е и според мен за пълнеж, за реклама, а и мисля споменаха, че отборът, който падне от тях, отива на номинации или там каквото следва да ги наказват, с готвене. Хубавото е, че ще са само в понеделниците.
За наградата отново ще кажа, че снощи мисля някой спомена нея като награда за всеки един от спечелилия отбор.
Тоест, епизодите във вторник ще започват с караваната някъде из България, или друго състезание, и след това гости на всеки от спечелилия отбор. Цвети не е прецедент, просто започнаха от нея.
Във всеки реалити формат има по един два злодея. Винаги в началото ми е любопитно да позная на кой продуцентите са поверили тази роля. Още първия епизод Наталия ме грабна в тази посока и ще я следя изкъсо, струва ми се твърдо в тъмния спектър.
Имам подозрения, че саботира мамето, като й пресоли манджата. Това е най-стария номер в кухнята, обърнеш се за миг и някой ти хвърли сол, пък после вари го печи го за нищо не става. Смятам, че някой й скрои шапка, защото ги е страх, че са двама и искат да пуснат единия по пързалката. Засега съм се насочила, че точно пекарката й намаза ските.

Врачавското чедо не е злобливо и лошо по характер, но е наивно и глуповато. Струва ми се, че са го калесали за шута на формата. Още е дечко и ще се гъбаркат на негов гръб, на диалекта и семплия му изказ.
Същото си помислих за Наталия, още повече че двамата с ВВ заформиха комбина, а той не понася мамето от Берковица.

# 530
Същото си помислих за Наталия, още повече че двамата с ВВ заформиха комбина, а той не понася мамето от Берковица.
Тя не за първи път се опитва да прецака Клавдия. Като готвеха за клиентите, тя и русата госпожа бяха на сосовете и там беше слабото звено и затова нищо не изкараха. Не бих се учудила, ако е подкокоросала жената да саботират сосовете, за да изпържат Клавдия, но знаеш лафа "Който копае гроб сам пада в него".
Наталия ще прави мръсни номера. В общи линии гледам, че не умея нищо в кухнята, затова са я взели, видяли са че е интригант.
Те бяха трио, но русата замина, сега ще се опитат да придърпат някой друг към коалицията им.

# 531
  • Другата България
Скрит текст:
Хора като хора, но diziler, да наречеш Елица съсел...щото Генчо чудно херувимче. Това, че Мира е избрала по несимпатчната част от каста на повечето зрители не я прави зла хейтърка. Това си е неин избор и остана вярна. Минало заминало, и понеже точно в Черешката я гледах, аз пък съм на мнение, че си е средностатистическа готвеща жена с амбиции за влогър.
И аз да ревна, че три часа са много, едва ли има и един зрител който да е издържал. И за другите тазгодишни формати се отнася.
Скрит текст:
Разбра се защо Вики не е имала визитка.Wink А за подкрепата на Цветината майка не познах. Симпатично семейство, много се бяха притеснили, аз мислех, че ще е шега, т.е. на гости, но някъде в града, а те горките хора мебели разглобявали да поберат 15тина готвача и оператори. Ужас. Но така явно ще се вземе черна куртка. Smiley

Като я гледах вчера Клавдия и ми хрумна, че Асен се е записал, споменал е майка готвачка и някой е написал сценария...Тази жена на 63г. сигурно е пенсионерка, нито ѝ се готви, нито има желание за развитие, а и закъде и кога? Явно се е включила за шоуто и промотирането на синчето, пък като свърши цигарите ще си ходи.
Аз.
Ама аз съм мазохист понякога, а и съм седмица в отпуск, та и двата епизода ги изгледах чинно от-до, е, по време на тях вечерях, , и малко домакинствах, но общо взето гледах. Това ще е само сега, от другия понеделник ще е вероятно с превъртане, или на следващ ден.
За Мира от ИВ съм на същото мнение като твоето, нелепо е сравнението ѝ със злодей или каквото и да е друго, още повече, че всяко такова мнение е субективно, що се отнася до участници в ТВ формат.
А Клавдия когато и да си отиде, все ще е късно.

# 532
  • Пловдив
Тази седмица и аз бях мазохист и изгледах двете серии, ама защото съм в отпуска и ми беше скучно

# 533
Може пък някой да прочете и това да помогне- очаквам от този формат да е жизнерадостен, жизнеутвърждаващ. Да ни прави по-добри. Идеята с гостито във Враца ми хареса, защото показа нормални хора в нормален живот с техните вълнения. Не ми е нужно да говорят "врачански". Дори ми е обидно. Липсва ми образ като Мариела от миналата година. Второто, което очаквам са наистина готварски техники, от които научавам нещо. Например освен да хокат Теодор за Т бон стека- как да се приготви наистина? Нямам нужда от "известни", които изплуват от всеки чайник. Но харесвам елементите на викторини и състезания. В обобщение- може ли да не е толкова негативно емоционално натоварено и да е по-весело. Не е нужно храната да е драма. Защо не научиха малкото момиче къде бърка със соса. Ние зад екрана трудно правим разликата. Be positive!

# 534
Някой питаше за видео от гостуването във Враца

https://www.vbox7.com/play:1c70ba2a5d?fbclid=IwAR0au6gByoXzyqnnr … eZAqOta8obNj181EQ

# 535
Да, този формат ми харесваше с участници, които не са известни, повечето хора, които са участници са с амбиции за сериозна реализация в тази сфера. Мисля, че и оригиналният формат е с такава идея. Приемам разни шегички с някои участници, Гичка беше симпатяга, обикновена женичка, която научи много и се стара много. Момичето от МШ подразни много зрителите с побутването си, коментарите за нея бяха доста показателни. Сега пльосната тук. Къци е шоумен, но си спомням как се представи в ЧТ. Какво прави тук? Гримираното момиче няма никакви данни за този етап на предаването. Ако е нямало други - ужас. Нивото е паднало доста. Надявам се, че заради шоуто, 12-класничката ще криви джуки по телевизора. Предаването е доста интересно, за да се прави по тупаревски.
Иначе, за мен Враца е един прекрасен град, бях много приятно изненадана от всичко, което се е случило с него през годините.

# 536
Това, че Мира е избрала по несимпатчната част от каста на повечето зрители не я прави зла хейтърка.
Tова ли разбра от всичко, което написах? Не съм казвал такова нещо. Основно ПО СИНХРОНИТЕ беше съскането и хейтенето. Тоест зад гърба на другите. Това са коментарите, които се заснемат само за зрителите.  Надуто, мразещо и недоволно същество. А Елица е абсолютен съсел. И тотален егоист. Не я вълнува нищо освен нейния комфорт и този на мъжа й. Но ... няма смисъл да я коментираме, тя не участва в Хелс Китчън. Мирослава е крайно неприятна женица. Хубава, но... абсолютна усойница.
Мое мнение.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 20:53 от diziler

# 537
  • Sunshine state
Днес успях да изгледам първите два епизода. Ами на мен пък ми е много интересно. 😋
Пак са ги събрали едни.. Симпатична ми е на мен Цветелина, нищо, че простее. Дава ми Гичка вайбове и ме кефи. Наясно съм, че няма да изкара дълго и ще я държат за шоуто, но аз я харесвам. И гостуването беше супер, много хубаво семейство са. Не ми харесва Клавдия, а Асенчо.. какво да кажа - мамин златен. Коментарите на Виктор ме разсмиват, макар с тия бабички и дърти приказки малко ми идва в повече. Ох, като вкараха Никола и направо .. 👀♥ Той ми е слабост. Светла нещо много притеснена ми се видя, трепереше й гласът и ръцете. От звездния отбор (излишен според мен) симпатизирам само на Къцьо и Роксана. Останалите са .. 👎🏻 Още не съм им научила имената и не съм ви прочела, та дотук за сега. 😁

# 538
Именно, въпрос на мнение, но ти го обявяваш, като да е всеобщо, а далеч не е така.

Аааа, далеч не е единствената, която не харесва Мира. Няма да влизам в спор за приключил формат, но ще кажа, че в Черешката сготви лозови и зелеви сарми в една тенджера и направи и предястие, и десерт с точени кори. Липсваше ѝ креативност, а за сълзливата история за семейството по-добре да не коментирам.

Воче е няколко категории над нея. Деси Ц. и Деси Б. са пълна скъб, а Къци са го взели за шут.

Никола и Светла казаха, че ще се гостува на „заслужили“ участници всяка седмица и с напредването на формата домакините ще се стараят все повече и ще има страхотни вечЕри.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 04:35 от LadyCharming

# 539
  • София
Изобщо не коментирам готварските и умения. То освен Воче, другите нямат особени, а и определено не са за това там. На мен ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт