Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 366
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Леона, останах с впечатление от коментарите в общежитието, че май бяха останали вече без по-сериозен алкохол и затова си сипа бира. При това беше видно, че изсипа всичко, което беше останало в бутилката. Затова се чудя дали само на мен ми се стори, че просто това беше останало в момента за пиене.
Пропуснала съм го този момент. Странно ми е винаги по такива реалитита като се  затръшкат за алкохол, толкова пък да не могат да изкарат без него ,че си броят чашите Rolling Eyes

# 751
Ама каква сериозна работа е този сеир? Въобще не го гледам като сериозно предаване, като гледам какви индивиди има вътре и продуцентите не го виждат като сериозна работа. А даже като нищо точно режисьора може да ги подбутва да си говорят на мамо, цирк да има.

# 752
Леона, останах с впечатление от коментарите в общежитието, че май бяха останали вече без по-сериозен алкохол и затова си сипа бира. При това беше видно, че изсипа всичко, което беше останало в бутилката. Затова се чудя дали само на мен ми се стори, че просто това беше останало в момента за пиене.
Пропуснала съм го този момент. Странно ми е винаги по такива реалитита като се  затръшкат за алкохол, толкова пък да не могат да изкарат без него ,че си броят чашите Rolling Eyes

какво пък толкова ти е странно, същото като с цигарите, сладкото и т.н. зависимости.

# 753
  • Другата България
Скрит текст:
Тази година има нещо, т.е. доста дразнещи линии във формата. Натали, дето никога не е транжирала пиле, че каква готвачка е, всяка средностатистическа домакиня си го може, а и онзи младеж с нея и той не можел. Има две безлични участнички, Марина и Соня, с нищо не впечатляват, пълнеж. Асен и мама, няма такава досада, ужас. Не изглежда нормално да се съгласят на такава режисура, направо е смешно, пък Ангелов преигра с това захаросано отношение към тях.
Да не са му роднини тези хора, той нали бил от Монтана?
Скрит текст:
Този Асен направо си прилича на пиянка, един мърляв и отнесен, няма да е причината в мама, че е ерген. И на фона на тази боза Ангелов гони нормални готвачи, няма да се учудя, ако Теодор е излязал по желание, личеше, че беше му кипнало от глупости.
Не са. Blush
След около час ще пусна новата тема.

# 754
  • София
Не бих се изннадала, ако Асен прекалява с алкохола - и видът му е такъв.
Видът му е едно към едно с алкохолиците, седящи пред нашето магазинче, а предполагам, че  и пред всяко квартално магазинче.

Предполагам, че оставяйки дразнителите,  смятат, че е по-гледано предаването.Но като гледам коментарите и броя на коментиращите,  явно губят зрители.

# 755
На мен ми се гледа кулинария, не махленски сбор. Жалко.

# 756
Всъщност форматът показва реалните отношения в големите кухни. За съжаление явно често се случва да си правят мръсни номера. Имам спомен за два случая, разказани от топ-готвачи, в които техни колеги нарочно са пропускали нещо от рецептата, инструктирайки ги за нова позиция. Налагало се е шефовете им да се намесват.

Та и в този формат виждаме селяндурски изпълнения. Нормално е, ако някой стъпи накриво, другите да се възползват. Ангелов добре познава тези номерца и реагира доста адекватно.

# 757
  • Другата България
https://www.bg-mamma.com/?topic=1529536.msg46078331#msg46078331
Нова тема.
Сложила съм и участниците, извинявам се за различния формат на някои от снимките, но върша сто неща и.....

Общи условия

Активация на акаунт