Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 368
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
А за синковеца какво обсъждаха, че се бях разсеяна? Че е с чашката от сутринта ли?
Да точно така,сутрин вместо с кафе започвал с вино.

# 736
  • София
Много ме дразнят тези "известни", напълно безполезни са и Ангелов изобщо не им се кара. Супер нагласено. Дразни ме Венелин, голямо мрънкало е. Надявам се скоро да си ходи. След него и мама.

# 737
За мен няма по-неприятна персона от Асен! Даже майка му не ми е толкова неприятна.

# 738
  • Сф
Снощи гледах откъслечно, но ми направи дори на мен впечатление,че шеф Ангелов едва ли не наглася кой да продължи,да спечели ,да си ходи. То ясно, че е шоу преди всичко, но защо пък трябва да се опорочава с голям уклон? Майката нищо не готви , обаче не я гонят. Мега противни вече са ми семейството. Сина ли поркал вино за закуска? Това съм пропуснала. Между другото много в този бранш злоупотребяват с алкохола. Млади хора, жалко. От реалния живот са ми наблюденията. Та съм с едно наум към шефове и подобни по тоя критерий. Направо заформени алкохолици. Sad
Вики ми хареса как безцеремонно гепи портокал, хаха истинска оправна рускиня Simple Smile

# 739
  • Пловдив
В общежитието не дадоха ли всъщност как Асен си сипа бира? Защото май нямаха друг алкохол в момента?

# 740
Това, че си е сипал чаша бира нищо не значи,освен ако наистина не започва деня с алкохол вместо с кафе

# 741
Тази година има нещо, т.е. доста дразнещи линии във формата. Натали, дето никога не е транжирала пиле, че каква готвачка е, всяка средностатистическа домакиня си го може, а и онзи младеж с нея и той не можел. Има две безлични участнички, Марина и Соня, с нищо не впечатляват, пълнеж. Асен и мама, няма такава досада, ужас. Не изглежда нормално да се съгласят на такава режисура, направо е смешно, пък Ангелов преигра с това захаросано отношение към тях. Да не са му роднини тези хора, той нали бил от Монтана? Този Асен направо си прилича на пиянка, един мърляв и отнесен, няма да е причината в мама, че е ерген. И на фона на тази боза Ангелов гони нормални готвачи, няма да се учудя, ако Теодор е излязал по желание, личеше, че беше му кипнало от глупости.

# 742
Богомил не блесна с нищо, скатаваше се. Не се учудвам, че е изгонен. Заспах на рекламите, благодаря ви за коментарите. Hug

# 743
  • Пловдив
Леона, останах с впечатление от коментарите в общежитието, че май бяха останали вече без по-сериозен алкохол и затова си сипа бира. При това беше видно, че изсипа всичко, което беше останало в бутилката. Затова се чудя дали само на мен ми се стори, че просто това беше останало в момента за пиене.

# 744
И тук да изпъшкам.
Първо - прекалено го проточват, заспивам на рекламите по средата.
Второ - преди макар и режисирано все пак гледахме някакви справящи се с кулинарията хора. И аз недоумявам как се гонят някакви хора, които не са в издънка, а остават такива с по няколко издънки. Мама и син са ми под всякаква критика и толкова анти, опитвам се да не съм толкова критична, но то просто...прелива от там. Дори не искам вече да им гледам техните чинии.
И да, вчера си заспах и добре, че не съм ги гледала как остават.

# 745
  • София
Не бих се изннадала, ако Асен прекалява с алкохола - и видът му е такъв.

# 746
Наблюденията ми от предния сезон са, че Ангелов наистина си взима решенията по собствено усмотрение, но на базата на неговите впечатления на място. Какво са решили продуцентите да изкарат на преден план е едно, но човекът с опит решава. Гледам формата от самото начало съвсем редовно, но преди приемах всичко за чиста монета. Чак в предния сезон се замислих за PR-ската цел на Продукцията.

Очевидно е, че мамашата и синчето ще ги държат, за да има коментари за отношенията майка–син.

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Капитонова много ме разсмя като взе последните тигани и продукти на другия отбор. Очевидно, ако си ѝ приятел има предимства. (Това за тези, които са гледали „Ергенът“ сезон 1).

Не си представям дъщеря ми да се обръща към мен по друг начин освен с „мамо“.

# 747
И аз не виждам какъв е проблема да казва мамо на майка си. А ужасно много ме дразнят, но за това не мога да ги опрекна. Наскоро в сериала Вина по Канал 1 главният герой беше кръстил майка си по име в телефона, не мама, а Зоя. Ами странно ми е. Това ли е новото модерно? Да казваме на родителите си по име? И аз наричам така майка ми по име, когато се шегувам, но си остава мама.

# 748
Има разлика как се наричате вкъщи и как на работно място.
Някак си в ресторанта, банката, магазина не е професионално да се провикваш "мамоооо".
На работа сте колеги.

Скрит текст:
Брат ми (35г) работи с майка ми(59г) (имат общ бизнес) и се наричат по име. Това не пречи в извън работно време да я нарича "мамо".
Аз съм работила с мъжа ми. На работа по име или фамилия, а вкъщи си имаме умалителни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 749
Беше ми чудно защо Ангелов подкрепяше Валентина в предния сезон, въпреки нейната асоциалност. Вярвам, че все пак за него е важно да бута напред хора, които имат отношение към готвенето и ще развият успешен бизнес. Това би било най-добрата реклама за формата.

Между другото засичала съм го на място, различно от от бизнеса му и държа да отчета, че се държи много земно.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:15 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт