Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 39 516
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Според мен както винаги ще си тръгне отново някой,който не е с оранжева престилка.
Винаги е така. Някой по-назад беше писал, че номинациите са като имунитет. Никога / или много рядко, аз лично не помня/ не си отива някой от първите номиниран.

# 706
Брат ми също казваше на майка ми - "мамо". Наблюдавала съм - как се държат майка и син в един колектив, не е нещо невиждано. Приемам, че някои от репликите са по сценарий. Просто - работят заедно. Все още не ме дразнят. Може да започнат ме дразнят. Никой не ме дразни. Даже женомразецът Васил. И той, завалията, се бори.

# 707
  • Пловдив
В първи сезон със сигурност си заминаха на два пъти номинирани. В другите сезони ми се губи, защото не съм ги гледала след това отново. В последния сезон си спомням само семейството, че си тръгна след номинация

# 708
Познах за Богомил.

# 709
Ха, Богомил >вън!

# 710
Е мамо е нормално обръщение към майката... ако й казва така от дете след 40 майко ли трябва да започне? Неестествено е, човек не си преобръща езика така. Освен това поколението на родителите ни казват майко/татко, сега всички казват мамо/тате.

# 711
Ехаа, ми той Ангелов си решава кой да изгони и кой да спаси. Това обезсмисля всякакви усилия.

# 712
  • Пловдив
За първи път да позная кой ще си тръгне.
Отърва се рано

# 713
Е , не а слагах Боги на финала 🤨😭

# 714
Това е несериозно, Клавдия след 100 грешки стои ,а Богомил при първия гаф е аут

# 715
Големи хвалби за Асен, голямо чудо.
Мислих, че Богомил ще стигне доста напред, но явно не познах. Много нагласено.

# 716
  • Пловдив
Утре се надявам да си отиде някой син

# 717
  • Пловдив
Няма правила.Каквото реши Ангелов, това става. Няма нужда от номинации.
Важно е да си симпатичен на шефа.

# 718
  • Брюксел / София
Страшна тъпотия: Богомил си тръгва, а “мама” остава. Справедливост, та дрънка!

# 719
  • Другата България
Кой каза, че ще има бой? Аз затова заложих на Теодор, като го гледам, на пружинка е, толкова му е къс фитила, че му трябва много малко, за да запали и после.... Но се радвам, че Теодор остана, аз го харесвам, не ми допада компанията, с която се е събрал, но е за предпочитане пред Асен и мама.
Мдаааа, мама остана, ще остане и утре, поне до Априлци ще е там, това го видяхме. “Засвири“ по тънката струна на Ангелов за уважение към родителите, подвря се, сега ще ѝ търпим мръсотиите - и буквално, и преносно - като видях как готви ми се отяде немедлено.
Жалко за Богомил, той беше с жената, болна от рак, нали? Симпатичен мъж, сериозен, но симпатичен, защо той, а не Венелин например - . Венелин е тотално безполезен, той освен, че не се изявява изобщо и го е страх да поеме инициатива, за да не се издъни, през цялото време е с една уплашена и стресирана физиономия, готов всеки момент да се разплаче. Нещо като момичето, което отпадна миналата седмица. А Богомил поне готвеше.....

Общи условия

Активация на акаунт