Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 424

• 45 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Демет,качи тези снимки в ИИ!
"Казвам се Фара",скоро!

# 106
  • Пловдив

Да се събудим от следобедния релакс.

# 107
Привет,

Пак изгледах тийзъра, и пак нищо не разбрах Grinning. Много красиво им се пълнят със сълзи очите и на двамата.

Едното помещение е детска стая , ясно е. Другото обаче е странно - има пералня, обаче и нещо като работна маса, върху нея това ми прилича на лекарски слушалки. А има и друга някаква като подвижна маса ли, плот ли с шишета с препарати някакви . Има и други средства за почистване -в ъгъла стирка, може би заради работата на Фара . Какво обаче прави Тахир с пистолет в ръка насред стаята Thinking Тя казва - Не плача, защото е силна жена , не показва болката си пред другите, обаче зaщо той и казва , че трябва да плаче, може би за да разтовари част от болката .

П.П. И каква е тая черна кърпа, която слага в ръката и .
  Не мога някак да свикна с това синджирче върху полoто му Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 15:58 от araselia

# 108
  • Пловдив

araselia: тийзърът ни запознава с идеята на историята; трейлърът ни запознава със събитията. Обикновено трейлърът е избрани моменти от предстоящи събития - в случая епизод.
Тахир казва на Фара: "И аз би трябвало да плача"(преводът е от  испански), а това, което цитираш е превод на рускините. Според мен по-логичен е испанският, защото вероятно идеята на историята е, Тахир да плаче за стореното от него като мафиот. Като му дойде времето естествено.
Нашият тийзър е коригиран с превода на испанките...

Чакаме втори тийзър или, ако ще стартира сериалът на 15 - може направо трейлър.
Следим...

# 109
Марианче, в бързината съм смесила два израза 🙂 - тя отрича, че плаче, от гордост, от желание да се покаже силна, да не наранява детето. Но не е слабост да плачеш, да покажеш, че страдаш, зависи пред кого обаче.
А той - трябва да плаче, защото има грехове, отнемал е човешки живот независимо от причините, разкайва се.
  Другото е че и двамата гледат в една посока (преди да се обърнат един към друг) , към прозореца, към светлината, към изгрева може би.
  Така го разбирам, наясно съм, че това не са сцени от самите серии.
   Разсъждавам си. А дали е така... ще гледаме, ще видим 🙂

# 110
Хубаво е, че мислите за предстоящите събития.
Честно казано, аз ще гледам направо каквото дадат, защото нищо не познавам предварително.
А имам привичка - като се настроя за нещо  /което си мисля, че е логично да стане/ и то излезе съвсем друго да се разочаровам.
Толкова логични /от моя гледна точка/ неща съм предполагала за всичко, що съм гледала с Енгин, а после ми е било скривено, че не е така - този път ще пасувам.

Забелязах костюма на космонавт. Имаше и рисунка такава. Също възглавницата е с такава тематика.
Сега забелязах други детайли.
Входната врата се затваря, има кървави стъпки и Тахир стои с пистолет. За мен той се връща от поредната мокра поръчка и ще даде адреса на Фара за да отиде и да почисти след него.
И двамата плачат защото единият е убил, а другият ще прикрие убийството.
Знаят, осъзнават че носят вина - но продължават. Въпросът е докога? Ще спрат ли въобще?
А-бе, драма ни чака и то голяма.

А, аз отивам пак на работа. Оффф...

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 18:00 от Марта_49

# 111
  • Пловдив

Таванът в стаята на Керимша.

А аз забелязвам, вероятно и вие, пред завесите апарат с тръба, като тръбопровод.
Вероятно поддържа или прочиства въздухът, възможно е и да вкарва зад завесите някакви лекарства...

Марта, ами разсъждаваме, колкото и да не разбираме, това и онова. Ще стане ясно.
Дали Тахир няма да помогне с пари, когато... и аз не знам кога. Надявам се в епизод 1 поне да разбере за заболяването на детето.

# 112
  • Бургас
Здравейте!
От скоро, с наближаване излъчването на сериала следя темата ви и се надявам да не изглежда грубо нахлуването ми във вашата общност Yum Много харесвам Енгин, толкова и малко повече - Демет Wink И се надявам, че този съвместен проект ще ни донесе безброй минути наслада, от перфектна игра, добър тандем и приятелски взаимоотношения зад камера!
Цитат
Демет сподели, че няма да бъде точен римейк на оригиналния аржентински сериал "Момичето, което чисти", а ще се запазят някои основни линии.
Не съм чела интервюто на Демет за сценария, но пък изгледах и двата сезона на американския "Чистачката".
И виждам, че поне заболяването на детето са запазили - то е автоимунно, и се нуждае от стерилна среда. Затова малкия ходи в скафандър и стаята е със специална вентилация и изолирана. А са в друга държава, защото се нуждае от трансплантация на черен дроб....Фара е лекар, но се принуждава да работи какво ли не, за да му помогне!
Тийзърът много силно ми въздейства, явно ще има размисли и страсти! А те двамата умеят да предизвикват към това с превъплъщаването си в образи!

# 113
Aniksi 🤝 привет. Благодаря за информацията, изясниха се всичките тези неща - завесата, скафандъра, дезинфектант, тръбата за пречистване на въздуха или за кислород. Очертава се тежка драма, щом има болно дете.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 19:26 от araselia

# 114
Последователите на Енгин преди малко станаха 1.7 милиона. За тотално неактивен потребител като него (който използва акаунта си само като професионално и рекламно задължение) темповете на растеж са повече от отлични.

# 115
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 1 час и 23 минути на 42 оригинален епизод.
Благодаря на всички момичета, носещи информация за новия сериал и новини около Енгин.

# 116

Добро утро!
С надежда и днес за новини!
Спорен ден,момичета Heart!

# 117
Добро утро!

Хубави почивни дни!

# 118

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден събота!

# 119
  • Пловдив

Здравейте в събота, успешна да е.
Надявам се скоро да видим и афиша на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт