Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 929
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък за първи път върнах пратка с разпечатан от мен етикет и товарителница . Пратката дойде разлепена със загубени документи. От два дни не ми се появява в сайта като върната . Куриерът е нов и малко неориентиран. Той ми я достави и разлепена. Затова се притесних , че нещо е объркал и не ми е ясно , ако продължава да не ми се отразява връщането , към кого да се обърна - Еконт или Абаут ю. Връщам ботушите на Тед Бейкър , защото не ми станаха. Тоест не е дреболия за 20 лв. да махна с ръка.

# 526
И аз имам неотразено връщане. Върхнах 3 пратки в един ден, двете са отразени, третата не.

# 527
  • София
Аз вчера поръчах последен номер и го отказах 10 сек. след поръчката, защото видях, че е останал код. Същия номер се появи чак днес около 10 т.е 12 часа по-късно.
Обезсърчи ме. Sad Кодът ще изтече. Sad

Аз пък за първи път върнах пратка с разпечатан от мен етикет и товарителница . Пратката дойде разлепена със загубени документи. От два дни не ми се появява в сайта като върната . Куриерът е нов и малко неориентиран. Той ми я достави и разлепена. Затова се притесних , че нещо е объркал и не ми е ясно , ако продължава да не ми се отразява връщането , към кого да се обърна - Еконт или Абаут ю. Връщам ботушите на Тед Бейкър , защото не ми станаха. Тоест не е дреболия за 20 лв. да махна с ръка.
В "Причини да не виждам връщането" е посочен точно случая, когато етикетът е разпечатан допълнително. Проследи си товарителницата в сайта на Еконт. Ако е доставена, не се притеснявай!

# 528
# 529
Да помоля за код, че съм харесала едни панталони за детето.

# 530
Появи се номер от една блуза, която заглеждам от много време...кода си го бях оползотворила днес. Но успях да го поръчам, със специалното съдействие на Elia 81 💐 Много благодаря!
https://m.aboutyou.bg/p/only/pulover-latisna-8447466
Само дано М да ми в добре...

# 531
  • Пловдив
Ако някой има свободен код, ще съм много благодарна да ми го изпрати.

# 532
Аз да не съм без хич, поръчах една шапка и калъф за дрехи. Него го имам в бяло и го ползвам, като пътувам.
Пускам и кода, който ми се падна

# 533
  • Сливен
Получих тези обувки

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/sportni-obuvki-slip-on-76669 … _campaign=product
Сигурно ще ми се смеете,но подметките отдолу са два различни цвята син и червен,така ли трябва да са?
И долнището на Гар светлосивото от 17лв без джобове ли  или съм уцелила дефектно.Иначе не е лошо ,но не мисла,че си заслужава редовната цена.
Получих и анурака с качулката на Гап,харесва ми.

# 534
Нямам какво да правя и проверих в нета тези слипъри - оказва се, че подметките са в два различни цвята, на тази снимка би трябвало да се вижда отдолу като отражение, ако не се вижда - третата снимка отгоре надолу - https://www.zalando.ie/tommy-jeans-trainers-white-tob11a09v-a11.html

# 535
Не знам за тези подметки,но имам Adidas с различни и модела си е такъв.
Скрит текст:
Ето тези

# 536
# 537
Oesi, не мисля, че има нещо смешно...Аз не съм наясно, но веднага бих си помислила, че е търсен ефект...още повече щом са на подобен клас марка. Много са готини, да си ги носиш със здраве.
Днес върнах още пратки, първите върнати само от 26.01- пари по сметката няма.

# 538
  • Пловдив
Ако може някой да ми изпрати код на лични.

Споделените тук са използвани.

# 539
Скрит текст:
Ако може някой да ми изпрати код на лични.

Споделените тук са използвани.
ЛС

Общи условия

Активация на акаунт