Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 895
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Искам да попитам за следната ситуация: Имах две обединени поръчки, върнах едното нещо, другото остана, но изпратих с кашона от поръчката и съответно, проблем ли ще е да върна второто с опаковка на еконт, защото просто нямам друг избор..
Не, няма проблем. Ще си платите опаковката, а предполагам може и ваша да ползвате, само трябва да си генериране отново товарителница, а в офиса на Еконт ще го разпечатам.

А как става това с разпечатването там на етикета, по имейл им го пращам или?

# 586
  • Пловдив
Здравейте! Току-що получих превод на всички връщания до сега от 24.01 и 26.01,а те са доста.Пишеше, че ще получа парите на 03.02 и го изпълниха.Браво!
Тепърва имам да връщам още пратки,дано и тях да изплатят в срок.

# 587
А как става това с разпечатването там на етикета, по имейл им го пращам или?
Диктуваш им номера на товарителницата там на място като отидеш.

# 588
И при мен заби сайта, увеличава цени в кошницата, не мога да изтрия продукти.
Божий знак да не поръчвам😂

# 589
  • София
Ако все още някой има излишен код от WhatsApp, и аз бих се възползвала. Все още не са отблокирани нещата, които отказах, но предполагам, че ще стане скоро.

# 590
На мъж ти на телефона, на децата... поискай си нов код от WhatsApp.

# 591
Нали гледам бански и плажни дрехи, та поръчах и получих този панталон на Ласкана - https://www.aboutyou.bg/p/lascana/pantalon-4281623
Материята е... абе, като на евтина пижама, ако не пишеше, че е панталон, не бих предположила. Ще помисля, но вероятно ще си тръгва обратно. Не си заслужава сегашната цена, за пълната да не говоря. Не го препоръчвам.

# 592
  • Бургас
И при мен постоянно забива, едва поръчах.
Пуснах за майка ми ботите rieker от преданата страница -  https://www.aboutyou.bg/p/rieker/boti-3344507
Първо изобщо не ме допускаше до поръчка. После стана, но гледам в профила ми на редовна цена. Опитах да я откажа, не може, не дава. В крайна сметка успях да ги поръчам на 37 лв, но първата поръчка, с високата цена ще трябва да я отказвам на куриера..

# 593
Скрит текст:
Нали гледам бански и плажни дрехи, та поръчах и получих този панталон на Ласкана - https://www.aboutyou.bg/p/lascana/pantalon-4281623
Материята е... абе, като на евтина пижама, ако не пишеше, че е панталон, не бих предположила. Ще помисля, но вероятно ще си тръгва обратно. Не си заслужава сегашната цена, за пълната да не говоря. Не го препоръчвам.
Малък ми е опита с Ласкана, също и с Vivance, която е доста сходна, но общо взето каквото съм поръчала - блузи, рокли, се оказаха евтини трикотажни дрехи, изобщо не заслужаващи цената си.

# 594
Скрит текст:
Малък ми е опита с Ласкана, също и с Vivance, която е доста сходна, но общо взето каквото съм съм поръчала - брузи, рокли, се оказаха евтини трикотажни дрехи, изобщо не заслужаващи цената си.

Ами спирам да ги гледам значи. Чакам два потника и още един плажен панталон, ще ги приема, вероятно ще видя, че са със същото качество и ще приключвам с Ласкана.

# 595
Цяла сутрин се опитвам да направя поръчка през сайта, но в момента, в който натисна опция да финализирам поръчката, автоматично ми се генерират някакви стари артикули, които преди време съм разглеждала.
Обаждах се току - що по телефона да сигнализирам за евентуален технически проблем, тъй като това се случва и през приложението и през сайта. Потвърдиха, че имат и други постъпили сигнали със същия докладван проблем. Много неприятно, така че внимателно си оглеждайте продуктите, които добавяте, дали реално отговарят на избраните от вас. На мен вече ми се наложи да правя отказ на поръчка, тъй като сайта автоматично си сумира стойност и заяви продукти, които не съм пожелала.

# 596
  • София
На мен пък ми пише за връщане което направих сряда да очаквам парите на 13ти.
Доста гадничко

# 597
Нито ми пращат нещата нито парите, един панталон ми го и отказаха. Ядосам се, че пориачх пак неща. Трябваше да спра още декември.

# 598
Някой има ли опит с марката Edited? Как са като качество дрехите?

# 599
Странни са им размерите. Умалени са според мен. Може и да са по-различна номерация - френска или италианска , но по стандартната европейска не съответстват на номера си. Като качество - на снимките изглеждат по-добре , отколкото в действителност.
  Два пъри поръчвах и връщах. Не ми станаха и особено една риза , изглеждаше на снимката доста по-добре от реалната. Бях поръчала и панталони, които си бяха ок като качество , но 2 номера по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт