Риеко

• 3 521
  • 12
  •   1
Отговори
Моля за мнение

# 1

Пия го от януари месец 2024 година.
За 6 месеца, миомите ми са свити на половина.
Много добри резултати. Дано продължи в същия дух!

# 2
Здравейте! И на мен ми го изписаха, но не съм почнала да го пия.Странични действия имате ли и как се чувствате докато го пиете ?

# 3
Здравейте. Пия го от 6 месеца- никакви странични действия нямам. Вземам го безплатно по здравна каса

# 4
Благодаря!

# 5
Здравейте. На мен ми изписаха прием на Риеко за 6 месеца ,но не разбрах трябва ли да има пауза когато опаковката свърши докато дойде менструацията или хапчетата се пият всеки ден без прекъсване ?

# 6
Риеко се пие всеки ден без прекъсване.

# 7
Здравейте,
Някой приемащ Риеко проследил ли е как влияе на хормоните?

Благодаря

# 8
  • София
И на мен ми препоръчаха Ryeqo за интрамурална миома 4/5 см. Търся информация от реално минали терапия с него, как са се чувствали през периода. Доста ново лекарство е.
Също за гинеколог запознат с терапията, който би могъл да го изпише по ЗК. Моята гинеколожка не работи със ЗК за съжаление.

# 9
Здравейте
Имате ли нова информация от някой преминал терапия с това лекарство - спира ли цикъла, има ли странични ефекти - напълняване, повръщане или др.
На мен ми го предписаха след операция на ендометриозна киста
Благодаря

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:12 от Krasimonik

# 10
Здравейте,

Изписаха ми Риеко и доктора ми каза, че мога да го взема по здравна каса, но той не може да ми го изпише така, защото не работи със здравната каса. Трябва да намеря генеколог, работещ със здравната каса, който може да ни издаде протокол за Риеко. Може ли да ми кажете кой генеколог би свършил тази работа, защото аз не успявам да намеря?
Благодаря предварително!

# 11
Здравейте,

Изписаха ми Риеко и доктора ми каза, че мога да го взема по здравна каса, но той не може да ми го изпише така, защото не работи със здравната каса. Трябва да намеря генеколог, работещ със здравната каса, който може да ни издаде протокол за Риеко. Може ли да ми кажете кой генеколог би свършил тази работа, защото аз не успявам да намеря?
Благодаря предварително!
Препоръчвам! Мисля, че ще Ви свърши работа.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-tonya-stankova-865

# 12
  • гр. София

Пия го от януари месец 2024 година.
За 6 месеца, миомите ми са свити на половина.
Много добри резултати. Дано продължи в същия дух!
Здравейте! Бихте ли споделили как се чувствате сега?

Общи условия

Активация на акаунт