ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 931
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден на Сияна!Бъди здравичка и все така усмихнато и жизнерадостно дете!

Дани,прекрасно стихче  Peace И мен разплака,изпълнено е с толкова топлина и любов  Hug А рожденичката е бонбон  Laughing
Марти,дано Дани да се оправи бързичко,че кофти работа Важно е че си разбрала все пак на време и че не е от храна  Peace
Мая,много е сладка и порастнала Мирелка  Hug

Както виждате от аватара ми Ви призовавам да гласувате за нас  Blush Не обичам така да се изявявам,но ми е нужна вашата помощ  Peace  Hug Публикували са ни снимката в списание МАМА и сега се борим да ни сложат на корицата  Grinning Ще ви бъда безкрайно Багодарна ако ни помогнете   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 08:45 от galaxy

# 121
Dani, da vi e jiva i zdrava rojdenichkata! Mnogo celuvki ot nas!

Nqma da vi tormozia sega s latinica, ama da vi kaja che ste greshni.  Mr. Green Ne va e sram.
Shte gledam utre da se vklyucha s kirilca.
Celuff i da ne vilneete mnogo!

# 122
  • София
Честит рожден ден на Сиси!!!

Дани, да ти е жива и здрава рожденничката, много щастлива и много красива!   bouquet

Стихотворението е много мило, браво на теб!!!

# 123
  • Бг-мама
Тъй каот ви писах за случая с Дарето ето ви писмото отговор от СИТИ ТВ:

Скъпи майки,
Бихме искали точно тук да публикуваме официалната позиция на Сити – Радио и телевизия по случая с желанието участвало в играта LOOP Mega желание: “Да помoгнем на Дарина”

Въпросното желание беше публикувано от LOOP абонат на име Борислав Тодоров. Впоследствие той отказа решително, въпреки нашето настойчиво  настояване да се яви в студиото на Сити ТВ, за да запише своята видео визитка, с която да защити желанието, което е публикувано от негово име. Неговото обяснение беше, че неговата майка е предоставила номера му за регистрация на друг човек и той не е знаел за какво е бил използван. Стигна се дотам, че той  ни заплаши, че ще ни съди за тормоз и спря да си вдига телефона.  Позовавайки се на общите  условия на играта (http://www.loop.city.bg/terms.php) и най-вече на точка 2.9, той лично е изтрил данните си от базата и не иска да има нищо общо с играта.
Случаят с малката Дарина развълнува всички нас, в екипа на Сити и ние решихме да направим всичко, което е по силите ни, за да й помогнем.
1.   Организаторът на играта Мобилтел и ние като изпълнители ще дарим средства. Освен това вече разговаряхме с редица наши партнъори и рекламодатели, които също обещаха да се присъединят към нашата инициатива. 
2.   На 27 декември, по време на финала на играта LOOP Мега Желание ше обявим старта на кампанията в полза на Дари, която ще продължи , докогато е необходимо.
3.   Мобилтел ще предостави и номер, на който всички вие можете да изпращате СМС-и, приходите от които ще отидат по сметката на Дари.
4.   Всички тези планове  споделихме с майката на Дари  - г-жа Дора Костова и получихме нейното одобрение.

Все пак това е игра и за да не оставим един детски живот на случайността и шанса, ние от Сити  радио и телевизия, сме решили да помогнем по най-добрия възможен начин, като се опитаме да направим така че повече хора да  разберат за Дарина.За целта ще се обърнем и към колегите ни от други медии, които се надяваме да откликнат на този зов за помощ. 
Ние вярваме, че в сърцата на хората има повече загриженост и доброта и с една продължителна кампания бихме събрали повече средства.
Ако имате някакви идеи, може да се свържете с нас на : contact@citytv.bg

Разчитаме  на вашата подкрепа.

Екипът на Сити – радио и телевизия

Информирай модератор

# 124
Честит рожден ден на Сисунка!!!!
Дани, стихотворението ти ме просълзи! Много е силно!!!!
Майче, много хубава Мирелката. Толкова е пораснала....  Hug
Марти, при нас така се получи от комбинацията тиква/зъб. Спрях тиквата и сега е по-добре. Иначе беше станала цялата на рани... Добре, че прочетох съвет да се пудри с хума. Всичко друго само временно облекчаваше...
tane, дай си скайпа - и в момента тече веселба на скайпа...
Янич, ще вилнеем и още как  Mr. Green
Веси, почти със сигурност е зъб. Дано бързо избие!
Исках да пиша 100 неща, но забравих  Embarassed
Чао за сега...
Който иска да ме търси на скайпа: munny.bore   ще го включа в общата веселба  Laughing

# 125
           Честит рожден ден на сладуранката Сияна! Много zдраве и беzгрижно и Щастливо детство.

# 126
Мами,днес много ще ми стане...ама пак искам да си споделя мъката с вас... Weary
Днес мъжо дал на Иви шоколад...защото ядял,а детето го гледало,и било момченце,и да не му стане нещо-му дал малко....Малко,ама като го преобличах за лягане видях,че се е изприщил... smile3518
Това не е за първи път...като беше на 3-4 месеца,си взехме еклери и пак същото...бил момченце-да не му стане нещо..и изприщен....Weary
Тогава докито ни изписа Витемин С...
Искам да ви питам...може ли да му стане нещо от него,ако му дам? newsm78
На някой изписвали ли са го за такова нещо и давал ли го е предварително,преди да е говорил с лекар? newsm78
Утре ще отидем при докито,ама като знам как ще мънка....хич не ми се ходи.... doctor
Има да мърмори пак...леле мале.... ooooh!Rage
Вие пак в Скайпа ли сте?lalalala
Аааа,неможе само там...я драснете и в темичката......  typeuu

# 127
    ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СИСУНКАТА!
 Да е все така чаровна, да е здравичка и безгрижно детство и пожелаваме ние със Симонка  bouquet
Дани стихчето е невероятно Peace Simple Smile БРАВО НА ТЕБ!!!! Ма голям купон сте си заформили, а и рожденичката е направо СЛАДКИШ!!!! Hug Heart Eyes
Майче Мирелка много пораснала  бе и каква е красавицааааааааааааааа Пу- Пу!!!!! Hug Heart Eyes
vesenceto_85 аз дадох на Симонка преди няколко дни малко шоколад, за щастие реакция нямахме. Знам че е раничко за шоколади, ама като се предра, не можах да и откажа :sick     Ма май пак скайпвате а?
Ето и моя: liubaiivo        да ме аднете, ей  Wink
То,ако така продължавате темичката цяла година ще изкара Laughing

# 128
Здравейте отново и от мен!
Ееееееее такива хубави отзиви от всички вас не съм очаквала, но ми стана много приятно! Благодаря!  Hug Hug Hug
Рожденничката вече спи и да чукам на дърво хремата понамаля.
Веси - и според мен нежеланието му за храна е от зъби. Неприятно е като почне да се дърпа по време на храна - знам го щот моя Сияна си е така капризничка на моменти, но не насилай. Полза никаква, само ти те изнервяш, а и детенцето също. Пропусни едно хранене и му дай да хапне на следващото хранене или ако сам си поиска. Друго, което ми хрумна е че може да е настинал примерно. При нас това е един от първите симптоми, ако се е разболяла -  загуба на апетит. Аз веднага давам ампула витамин С, а вечер Панадол и така 3 дни. Помага! Но все пак стискам палци да не е разболяване от зъбките  Peace
Марти имахме подобен случай и ние със Сияна. Една вечер крива, крива та се не трае. Вече така се бях изнервила, че ми идваше ... абе по-добре да не казвам. Та  newsm78 помислих, помислих и реших все пак да проверя и памперса. Развивам и какво да видя - разтройство, съвсем малко, не се надушва даже, а на дупето огромна червенина, като пришка. Е, с упорито мазане с един много мазен крем на нивеа и честа смяна на пелената мина.
tane какъв е този благодат - три часа сън. Това е чудо невиждано при нас. Максимума е два часа, но се случва много рядко. Браво на Стилиян  Hug
sanimama - аз си харесах тортата за Сиси, но на вкус не беше добра. Както каза обаче - до година по-добри  Peace Hug

А ето и моя разказ за раждането на Сиси:
Първо да кажа, че подобно на доста от вас бебеправенето отне повече време от колкото бях очаквала. Бях се вманиачила на тази тема и всеки месец с рев посрещах червената гостенка. Стана така, че  се заредиха и проблемни месеци  в работатата. Въобще шоуто беше както се казва в разгара си. Накрая така ми беше писнало от всичко, че забравих да следя цикли, овулации и въобще всичко. Отпуснах се и то чудото взе че стана. Закъсня ми 5 дни, направих си тест и се появиха двете чертички. Толкова се шашнах и ме достраша. После изкарах една много лека бременност. Е имах екстри в първите три месец - гадене, много натрапчиво изпитвах всички аромати и най-гадното - отвратително главоболие. От там нататък бременноста беше песен.
Термина ми беше определен за 20.12.2005 г. На 22.12. изнервена до крайност от чакането вече издивявах. Вечерта гледахме сериите от първия сезон на Изгубени, изтеглени на компа, а след това мъжа ми отиде да бели тиква за предстоящия празник Бъдни вечер. Тъкмо беше отишъл в кухнята и аз ставайки от един стол почувствах как сякаш се напишках. Веднага ми просветна - чакането приключи. Отидох в кухнята и го погледнах. Той се ухили, защото веднага разбра и ме попита - Кога тръгваме? Приготвихме се набързо и се обадих на моя доктор. Той май не ми повярва много, когато му казах, че са ми изтекли водите, но все пак каза да си взема нещата и да отида до АГ-то. Пет минути по-късно почувствах първата болезнена контракция. Търпеше се.
Прегледа установи само един см разкритие, но ме приеха, заради изтеклите води. Доктора даде нареждане да ми бият успокоително, за да мога да поспя през ноща и си отде. Честно казано нищо не усетих от това успокоително. Цяла нощ не можах да мигна от вълнение. С часовника на телефона следих контракциите - бяха по на 10 мин. Към 7 ч. дойде отново доктора и погледна разкритието - беше 2 см. Включиха ми система и тогава се почна сериозното изпитание. Болки по на 10 минути се търпят, но тези на по-често ми бяха в повече. Биха ми едно глупаво обезболяващо - бусколизин, от което ефект нямаше. Спомням си че през цялото време молех да ми дадат вода, защото вече бях като парцал, а доктора обещаваше че колкото по-бързо родя, толкова по-бързо ще ми даде вода.
И куриоз си имах по време на раждането. Тъй като беше студено и централното отопленеие не работеше, акушерките бяха пуснали един ел.радиатор в предродилна зала. Хубаво, ама той се повреди нещо и викнаха техник да го поправи. И той човека най-спокойно си застана пред широко разтворените ми крака и си поправяше радиатора. Е и аз не се притесних особено, защото както по-рано ме уверяваше една колежка от работа - толкова боли, че и цял стадион хора да се съберат и да гледат как раждаш няма да ти пука -  така е.
Та вия си аз там и в един момент почнаха напъните и ме карат да напъвам. Да ама Сияна беше високо - така и не се смъкна, както трябва да бъде, а и аз грешно съм напъвала, чак от после го разбрах. Напъните всъщност бяха най-големия тормоз за мен. Едвам успях да я изтикам малко по-надолу и от предродилна ме преместиха в родилна зала. Там продължих да напъвам, но нищо не се получаваше. В един момент доктора каза, че тоновете на детето са се влошили и че трябва да ми помогне, за да може бебето да излезе по-бързо. Каза ми да поема въздух и с цялата си тежест легна върху корема ми. После чух думите на сестрата - докторе по-голяма е от колкото очаквахме, а той отговори - клъцни малко и това беше. Другото е като насън. Изведнъж почувствах облекчение. Повдигнах се и видях как аспирит малката, после тя изплака. Честно казано малко ме е срам да си го призная, но тогава не почувствах положителна емоция - нито щастие, нито радост, нито обич. Стана ми гадно, че не беше както в представите ми - изпълнено с щастие и любов, които с думи не могат да се опишат. Може би е било от преумора, може би от изведнъж осъзнатия страх, че съм майка и нещата завинаги ще се променят, а аз не съм сигурна че съм готова за промените. Незнам и не искам да мисля за това. Знам само че сега обожавам моето малко съкровище и то изпълва живота ми. Това е.
това е първата снимка на Сиси с телефона ми, за да я покажа на баща й.
а тази е от днес

Мамета и аз искам да се включа след празниците във Скайп приказката, но ще видим как ще го докарам, че при нас компа е в стаята, където спи малката. Дано успея да убедя Свилен да ми даде лаптопа.
А тъй като няма да имам сигурно достъп до компютър и нет в празничните дни от сега ви казвам
Весело посрещане на празниците от нас. Много топлина, уют и любов във вашите домове!!!

# 129
Дани,разказчето ти е много мило и вълнуващо.... Peace
Много е сладка Сиси-да ти е жива и здрава... Hug
При мен също доктора ми скочи на корема...идваше ми да го фрасна с нещо..но той ми помагал човека,аз от къде да знам.... newsm78
кокита,снимките ви са много сладки...как си направила колажа от първия месец до годинката-супер е! Peace
Айде Лека нощ от мен... Heart Eyes

# 130
  • София
Велики сте, ей!  newsm10

Искам да ви пожелая отсега Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!

На всички дечица, които ще навършат 1 годинка в близките дни, и на техните семейства желая много здраве, много радости и много късмет!  newsm51

На всички вас - най-вече крепко здраве и яки нерви!   smile3521  Спорна година, хубава година, изпълнена с много любов и позитивни преживявания.  txtloves txtloves txtloves

Малко е раничко за тези поздрави и пожелания, ама ще имам достъп до глобалната мрежа чак вече като една Европейска Мисис Отрезвител.
 reverance

Радвам се, че ви има!!!
  love001

# 131
Ай стига де Simple Smile...почнахте да ми липсвате,отчитайте се барем и тука от време на време,там си кудкудякайте както викаше някой пък тук давайте по сериозен отчет ,на вас са ви се скапали пръстите от писане и сега не ви е до форума съм сигурна.
В колко часа се събирате по принцип ?Я ме аднете и мене да ви видя кви ги вършите Wink- със същото име съм като тука .

Елла и на мене ми е киселяк и не ще да яде,2 дена само на мляко беше и днес малко хапна,ама ми е лекичка като перце,ще вземе да ми отслабне детето,добре че се разболя след като педито я мери ,че иначе сега ако я премерят съм сигурна ше се изблещя.

хотмамето и тя зачезна Sad

Дани... искам само да допълня че ако си стане практика да пускат татковците в родилната зала за да не бъдат майките сами ,усещането щеше да е много по емоционално,поне така беше за мене ,не знам какво е да си сам  в такъв важен момент но мога  да кажа че да имаш любим човек до себе си е страхотно.

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 05:43 от victoria

# 132
ей ме на! добрутро мили дами и мили патилани:)! няма много свободно време тези дни зарад празниците  newsm71 newsm79 clean washи понеже ще готвя цял ден днес, та станах през нощта да ви пиша хехехе. истината - събудих се среднощ пред тв-то и масата с чиниите, та  1dishesи сега 55 
големи манджи ще се  Wine Glass  food002 днес. ура ура много е хубаво на коледа, а ако няма рима удари ма!

Вики, твоя дяда Коледа мускулна треска не хвана ли от това тупуркане Joy? Елла е бонбон с тортата!

Дани, да ти е жива и здрава сладката Сиса и ти да пишеш все такива прочувствени стихчета!!

Честит рожден ден днес на Дарина! Много усмивки и веселия!!!

Понеже не знам утре дали ще смогна, нека днес ви пожелая следното:

Да ви е пълна трапезата на Бъдни вечер в вкусни гозби
Да ви е пълна къщата с добри хора
Да ви е пълна душата с благи чувства
Да ви е весела Коледата и да има много подаръци под елхата
Да сте стремителни, смели, оптимистични и леки-хвъркати
Да са ви жизнени, будни, умни, добри, любвеобилни и сладки децата
Да ви приема, подкрепя и насърчава семейството ви
Нека всички живи същества на земята са щастливи, здрави, нестрадащи и обичани през 2007!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 08:55 от hotmama73

# 133
Привет!
Вчера имах страшно много работа покрай подготовката за голямото парти на Боби и изобщо не можах да се добера до компа...За моя голяма радост всичко мина чудесно,изкарахме си невероятно и съм загряла за предстоящите празници Party
http://family.webshots.com/photo/2255410960098048004NTyQFU
Честит рожден ден на прекрасната Сияна!
Мило дете,бъди здраво,весело и много щастливо!Да радваш мама и татко и много да ги слушкаш!

Дани,много хубаво стихотворение,трогна ме,браво  bouquet
Празникът ви е бил чудесен,разгледах снимките,снахата става все по-хубава HugТортата също е много красива,разбрах,че и на вкус е перфектна GrinningИ сторията е много вълнуваща!
Марти,по-добре ли е Дани вече?Ние имахме същото изпълнение,дядо му го беше приспал,а той напълнил гащите...После да не разправям за какво ставаше въпрос ooooh! Оправихме пораженията с кремчето на Мустела(Стела актив)
Майче,Мирелка също е голяма красавица!Да е жива и здрава!Много хубави снимки  bouquet
Хотмам,благодаря за прекрасните пожелания Hug Heart Eyes
Мимиска, Hug
Вики,Веси и Сани,дано да възвърнат веселото и бодро настроение малките сладурчета,зъбките да пробият леко,апетитът да идва бързо,бързо fingerscrossed
Галче,ще ударя едно рамо,дано да спечелите Hug
Със сигурност пропуснах нещо,но не е умишлено Embarassed Момичета,радвам се,че ви има HugЧувставм ви страшно близки Heart Eyes
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Бъдете много щастливи и не забравяйте довечера да си пожелаете нещо...Казват,че на Бъдни вечер желанията се осъществяват!!!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 13:07 от Zorie

# 134
Момичета, прелитам, за да ви пожелая весел празник, много подаръци, любов и радост в къщи, здраве, щастие, късмет и безброй усмивки!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт