ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 930
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,

И аз набързо да ви пожелая приятно изкарване на празниците...готвенето ме зове, а организацията ми е слаба  Crazy
Дани, разказа ти за раждането ме развълнува, но стихотворението още повече, много чувствено, изпълнено с обич. Да ти в жива и здрава малката муза ! Heart Eyes
Мая, Мая наистина много е дръпнала в материала   bouquet
Хотмама, благодарско за хубавите пожелания   bouquet
Благодарско и за другите   bouquet
Янииии, дано имаш време да влизаш по-често и дано въздуха там повлияе благоприятно на Жоровата кашлица. Много, много целувки !

# 136
Честит рожден ден, мило дете! Пожелавам ти безгрижно детство и много весели игри!  newsm59

Къде сте бе мацки? Още ли купонясвате или се приготвяте за довечера? Аз пък няма какво да приготвям защото свекито е решила да се направи на домакиня поне един път в годината и да ми лази по нервите  smile3515. Последното не е един път в годината  newsm61. Ама айде да не си развалям настроението, а и вас да не занимавам с мойте глупости, ще премълча и другите глупости, които излизат от нейната уста.

Дани, много хубаво стихотворение!   bouquet
Веси, за Вит С не съм чула да се дава за алергии  newsm78. Но все пак не съм много компетентна  Laughing. Преди време Виктор се беше обринал по цялото тяло. Докито въобще не можа да разбере от какво е   33uu. А и аз не разбрах. Но ни изписаха Zyrtec- противоалергично средство. Дават се по 5 капки вечер. Много бързо му мина от това. А за яденето не се коси. И Виктор има такива периоди, обикновено преди да избие зъбче или преди да се разболее. дано при вас не е второто  Praynig и дано бързо се оправите.
Хотмаме, страхотно пожелание! Да ти се връща и на теб всичко това многократно  smile3525
Приятен ден на всички   love001

# 137
Здравейте и от мен... wavey
Ивко заспа след разходката и аз използвам.... smile3521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ СЛЪНЦА ДНСЕ!
Да са живи и здрави,много щастливи и да радват мама и тати!
  baloni
И аз да ви пожелая:
 Една вълшебна Коледа и Щастлива Нова Година изпълнени с много здраве,щастие,късмет,радост,усмивки и много любов!Пожелайте си нещо...на Коледа стават чудеса...
Весели празници на всички!

Аз нямам за приготвяне...свеки се е заела с готвенето.smile3521
Довечера сме в майкини... да посрещаме коледари...newsm53
Лек ден на всички!
До после! bye lovekiss

# 138
Дани хубаво разказче Peace

vesenceto_85   колажчето на Сими го направих много лесно с фотошопа.
И понеже и моята програма по празниците е много натоварена и не знам дали ще мога да вляза тук:
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 15:44 от kokita

# 139
 Честита Коледа и Рождество Христово,пожелавам на всички мечтите ви да станат реалност и много Здраве за цялото ви семейство

Хотмаме...страшна си  newsm20,направо ме вдъхновяваш да се завъртя и аз в кухнята както подобава,но...няма за кого,Дан е нощна смяна,а и да не беше ,едва ли щеше да хареса традиционните ни гоздби,виж Елла като стане по голяма тогава ще има за кого.

Иначе аз си празнувам с нашите по интернета,включили сме си уеб камерите и се гледкаме   newsm24,аз им гледам богатата трапеза newsm45 а те ме гледат как си хапвам варено(това си сготвих днес) и руска салата newsm62

Иначе чакам Дан да стане и ще ходя за последно да се изръгам по магазините,не искам да водя Елла с мене че кашлицата и се превръща на кашлище в тея прашни магазини ,миличката ми тя  smile3541
Пожеланието ти е също страхотно,направо ме разчувства  remybussi

Зори...имаш хубаво семейство,хубаво сте си изкарали като гледам,Бобчо е много сладък ,а за тебе може да се повторя или потретя но пак ще кажа че си много фотогенична newsm03,и не знам на колко години си но като ви гледам заедно с Бобчо направо сте като братче и сестриче,много млада майка си ти.
Мерси за пожеланието за оздравяване  Kissing Heart

Коки..колажа ти наистина е много хубав newsm10

# 140
Айде да се впиша и аз... wavey
Много хубаво си изкарахме Бъдни вечер....newsm74
Слязохме малко при свеки...хапнахме...после отидохме в майкини...и там хапнахме-пийнахме...Повеселихме се всички...smile3521
На Ивко от баницата се падна паричката... smile3521
На мен-наследство,а на мъжо-любов! newsm51
А на свеки-бебе... newsm62 само,че аз и казах,че няма да е от нас,а е време брат му на мъжо да направи... newsm53
Та така...веселихме се,шегувахме се...спомнихме си миналата Коледа колко малак беше Иви...все хубави неща! smile3521
Ние им подарихме подаръците и много ги харесаха... newsm10
Ето малко снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88151
Сега лягам,че утре мъжо почива и ще си прекараме целия ден тримката...ще излезем на разходка,на кафе,на гости на бабите...
Айде до утре! smile3524 55 lovekiss

# 141
  • Бг-мама
Весела Коледа мацки и от мен и да знаете че много си ви обичкам!!!!!!!!!

# 142
  • Добрич
Честито Рождество Христово! Бъдете много здрави, много щастливи, много усмихнати и много открити! Мислете положително и вярвайте в доброто!

Честит Първи Рожден Ден на Христо на мама Вали! Да си жив и здрав и много весело и щастливо дете да растеш!

# 143
Весела Коледа ,мили момичета!

Желая ви много здраве,щастие,късмет.......и хиляди сбъднати мечти!

santa2  madnoel Close-mas:

Обичам ви!

4естит 1ви рожден ден и на Христо.Бъди много здрав и щастлив и носи с гордост името,което са ти избрали! newsm59

# 144
  • Добрич
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес и специални поздрави на двамата именика на Надето! Да сте живи и здрави и нека името ви носи късмет!

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 145
Весела Коледа, скъпи мамчета! Желая ви много сбъднати мечти!

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! На рождениците весело изкарване, много щастие и късмет!

# 146
Весела Коледа  santa2 Close-mas: People Santa
Това е моят поздрава за вас  Hug http://www.paperboy.nl/?PID1=M%3A5%3A%27DY%2A%3DOV%3E9E%3F%28%3E … %0A%23%5CE%2D6%0A

Честит Рожден Ден и Имен ден на Христо  bdbaloni
 newsm38   ura
Бъди здравичко,усмихнато и добро дете.Носи само радост и успехи  на мама Вали   bouquet   bouquet   bouquet

# 147
  • Добрич
Хей, Галче, много благодаря за специалния поздрав! Много е готин и много оригинален!  Hug Hug Hug

# 148
Мили,мили момичета,честита Коледа!
От сърце ви желая много много zдраве,лИУбов,семейно Щастие и сбъдване на всички мечти.

Честито и на всички праzнуваЩи именници и рожденници!
Бъдете много zдрави и Щастливи.

# 149
  • Пловдив
Весела Коледа!Много любов и семейно щастие на всички!
Честит рожден и имен ден на Христо на мама Вали!
Честит имен ден на Ицо на Диана и на Криси на Надето!Честито на всички други именници!
 Галакси ,много готин поздрав!Благодаря!
Благодаря на всички за поздравите!Много се радвам , че ви "познавам",много ви обичкам! Hug
Веси , много хубави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт