ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 927
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честита Коледа!
Бъдете живи,здрави и много сбъднати мечти!

Честит Рожден Ден на Христо!Бъди жив и здрав,весел и щаслив! newsm59
Честит Имен Ден на вички празнуващи!

# 151
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ МАМИ И БЕБЕШОЦИ!
ЖЕЛАЯ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!

БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА,ЧЕ МЕ ПРИЕХТЕ В ОТБОРА НА ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА,ЧЕ МИ ПОМАГАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ!
ОБИЧАМ ВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН НА ХРИСТО!
Да е жив и здрав,палв и весел!
Да си носи името с много късмет!
Да радва мама и тати!

# 152
  • Бг-мама

ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН НА ХРИСТО!
Много здраев и късмет на всички ви и много здраве за дечицата ни желая!!!!
Снимки от нашето тържество в момента качвам и ще ги пусна след малко.
Ето снимките:

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=88227

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 14:27 от Зечова

# 153
Весела Коледа на всички!!! Много, много здраве, любов и късмет през цялата година!!!
Честито и на рождениците и имениците!!!

Дами, от 2 дена не мога да стигна до ПС-то и не мога да ви поздравя като хората  Cry
Целувки на всички!!!  Hug

# 154

Весела Коледа!
Здраве, щастие и много любов да царят в семействата ви, мили момичета!

И нека чувалът с подаръците да бъде пълен за всеки с пожеланите от него неща!

Честит рожден ден на тези, които пропуснахме и на тези, които ще пропуснем в следващите дни!

Честит имен ден на всички именници!

Вики, не мога да те намеря в скайп-а  newsm78, я по-добре ти ме намери - elista7778

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 16:41 от els

# 155
Честита Коледа!

Честит рожден и имен ден на Христо на Вали!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Вече ви попрочетох по-задълбочено и може да се каже, че съм в час:) Малко достъпът до компа ми е по-затруднен, но ще се включвам винаги при възможност!
Мимиска, извинявам се за честитенето на голяма патерица Embarassed - да ти е жива и здрава Еми!
Дани, стихчето за Сисунка е супер!
Наде, страхотен майстор имате във фирмата!
Надявам се вече да ти е минало за загубените пари...
Вики, аз не можах да те намеря в скайпа, защото излизат към 1000 виктории:0 Така че едни някоя от нас!
Отивам да проконтролирам положението оттатък!

# 156
Разгледах снимките  Peace И тримата юнака големи сладури(на Зорито,Весито и Анито) Hug
Ани,във вас май голям купон е паднало  Laughing Я казвай бързо кой беше клоун и кой Дядо Коледа  Mr. Green
Яни,радвам се че намери време да ни навестиш bouquet
Благодаря че ви хареса поздрава,беше от сърце  Heart Eyes

Веси,какво стана с обрива на Иво?
Вики,Елла оздравя ли?

Момичета ако решите да гласувате за нас в един емейл можеш да пуснеш имената и ЕГН-тата на няколко човека(въпроса е да изпратиш само един емейл а не няколко)
Хиляди благодарности на всички подкрепили ни   Kissing Heart

Приятна вечер bouquet

# 157
      Весела Коледа, момичета ! Само хубави пожелания имате и от мен !
   Честит двоен празник на Христо на мама Вали !
Честит имен ден и на другите празнуващи!

# 158
Весела Коледа !!! Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет!

Честит рожден и имен ден на Христо на мама Вали!

Честит имен ден на всички именници!

# 159
  • Бургас
Честито Рождество Христово, мили момичета, мами на най-сладките декемврийчета! От сърце ви желая най-голямото богатство - здравето за вас и семействата ви! Нека ви съпътства благоденствието и обичта! Нека детски смях оглася домовете ви и да ви гледат блеснали от радост очички!

Честит Имен Ден на всички празнуващи! Живи и здрави!  bouquet
Честит Рожден Ден на Христо! Да е весел и игрив! newsm59

# 160
Честит рожден и имен ден на малък Христо на Вали! Да е сладък и игрив!
Да ви е весел празника и хубави даровете!!

Много обич от нас!
Отиваме на разходка с мишока!

# 161
Приятна разходка:)
Хотмаме, как е настроението в хамериканско? Сигурно е много готино? Да нацелуваш Радичка от нас!

# 162
Да надникна и аз за малко,че ми домъчня за вас.... Hug
galaxy ,обрива минава...слава Богу!Ама...то друг е за бой... Thinking
Зечова ,големи сладуранковци са дечицата ти...И подаръците са хубави!Било е голяма веселба май... Peace
Вики,как е Елла?Надявам се,че е оздравяла! Praynig
Аз в сряда или четвъртък ще ходя в Добрич,и моля мамите от там (galaxy и Ели) да ми кажат от къде мога да си намеря туника(но НЕ плетена)?И има ли въобще?Ще съм ви много благодарна!!! Heart Eyes
Сега лягам,че пак късно стана....  #Crazy  Hug

# 163
Яни, супер е! Днес е един от малкото дни в годината, когато е леко по-тихо и сутринта беше приказно кротко:) Иначе центъра е лудница! Имаме и гости от вашия град - на един приятел сестра му и зет му са тук, те си имат дъщеричка на 1.5г във Варна, сега е с баба и дядо. Мама се чуди как да побере всичко от магазините в дисагите наобратно хаха.
Утре-другиден ще гледам да пусна снимки на животинчето. Днес направи първата стъпка! Беше от яд - буташе детската количка и само падаше и накрая се престраши.
От вчера насам думкаме готвените зелеви, лозови сърми, чушки с боб, боб чорба, броколи с праз, тиквеник и не нам какво още. Като бръмбарчета сме тримата с големи тумбачета:)

Как е Жорката и Габи? Харесаха ли Дяда Коледа и даровете??? Жоро знаеше ли какво става? Рада беше много смешна - побутна туй-онуй от пакетите си и си врътна гъзето по посока количката. Ама си хареса парцалената кукла дето още лятото взех от БГ, сега я гушка:)
Мама си има парфум на Бърбъри - Лондон - и е много доволна, а на Тати му изнамерихме репродукция с маслени бои на една картина на Хуан Миро - Мама и дете със слънце. Беше $1 на ибей хахаха. Голяма находка:)

Весенце, няма да ти е мъчно - прихарите в мое лице:) Давам Вит С на Рада профилактично, но не знам за алергия. Каква туника търсиш??

Вики, Елла добре ли е вече?? Да не е зъби или си е настинка? Ние май имаме много малко Т, но може би заради ММР...Дано сте здрави! Вие как извадихте паспорта с пълномощно? Как стана? Имах и друго питане, ама съм във фууд кома и не помня...  chef

Зечова, много сте готини:)!! Клоунада от класа:)!

# 164
Минавам уж набързо че стягам дисагите  и ми се иска всичко да взема ама не палучается.За тези дето не знаят отиваме при родителите на Dан които живеят ей тука :  http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.navi-gator.com … official%26sa%3DN
за седмица ..там ще си допразнуваме коледата и новата година и ще си доотворим подаръците.

Благодарско за загрижеността на весето,галакси и хотмамето Kissing Heart ...Елла се оправя но не ми е все още предишното дете,ужасен киселяк е ,само в мене иска и пак недоволства,добре че са тея пусти бебешки филмчета на Айнщайн  та като се загледа е малко мир и спокойствие.Иначе още покашля и нослето тече ама не е както в началото.Охх дано утре да е по добре че се случва Родителите на Дан все да я виждат  точно когато е киселяк.

Иначе имаме 4 часа път и се надявам Елла да не ни изстиска съвсем преди да престигнем.

Хотмаме ние паспорт не сме вадили още,в БГ става въпрос,аз казах на нашите да задържат докато не им кажа че ще тръгваме,няма смисъл от сега,и за американски същото.Но майка е ходила да пита и те са и казали че пълномощното е ОК и само да попълват формуляра!
Аз мислех че вие вече сте го извадили.

весенце ,,,надявам се  че малкия се е оправил, инструктирай да не се повтаря,малки са ни още мишоците,не може баш всичко да им се дава да хапват.С меда също много внимавайте!

За скайпа много ми  е странно тея що разрешават еднакви имена ...супер тъпо.Да аз ще ви адна като е прибера че явно с мойто "уникално" име няма да се открием   newsm62 newsm62

Ние също си отворихме подаръците днес,малката калпазанка получи няколко играчки от нас  , колеги на Дан и съседи,игра си с хартията повечето и картонените подложки...но комент   Confused Laughing
За мене 2 вида леки якета,едното по спортно-изненадах се че Дан ми е уцелил вкуса,един масажор и една игра за изпът нещо като"познай предмета" тука са много популярни.
За Дан спортни принадлежности че той се занимава със ju-jitsu много сериозно,и скоро ще ходи май на околийско състезание box....абе друга тема и луда работа Rolling Eyes....карай.

Такааа май това е от нас,ако мога ще се включа от там,ако не като се върна ,ще гледам да има и материал   photo

Айде от мене цунки и гунки весело изкарване на новата година. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПС.хотмаме ..айде заради това че се застъпи за дяда коледа  му дадох почива до догодина,стига толкова е бягал. newsm10   newsm62

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 05:23 от victoria

Общи условия

Активация на акаунт