ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 909
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Борко и Маги!!! Всичко най-прекрасно, мили дечица !!!
Ели, наистина раждането ти е било изпълнено с много емоции, важното е, че всичко е свършило добра, както каза Елс.
Друго не се сещам сега, и ние се мъчим със зъбите..
А да, честити ходещи крачета на Радунка и Анастасия  Heart Eyes

# 211
Честит първи рожден ден на Борко и на Маги! Мили дечица бъдете много zдрави ,усмихнати и послуШни.
Весело иzкарване на днеШния праzник.

Къдрокоске найстина доста страШно раждане.
Важното е че сега си имаШ едно сладко слънчице,което от все сърце ти пожелавам ,само да те радва.

# 212
  • Добрич
Момичета, още веднъж благодаря за милите пожелания! Страхотни сте!

Ние се завърнахме от празника и сега рожденика блажено спи, след като се раздаваше на всички. Празнувахме в едно заведение само най-близките - мама, тате, брат ми, една моя приятелка и нейната принцеса Дара, която на 30.12. ще направи 1 годинка и ние. Изкарахме си страхотно! Беше много весело, а Борис просто не се спря на едно място.  Laughing hahaha Снимките са с лошо качество, ама явно осветлението нещо не е дошло както трябва.  Crazy А, да знаете с кого се засякохме в това заведение.......С Весенцето! Те милите цял ден обикаляли в Добрич и решили да хапнат и какво.....аз познах таткото на Иви, а после видях и самото Веси! Много се радвам, Веси и тук да кажа, че се запознахме на живо!  Hug  bouquet
Ето малко снимки от РД-то - http://snimka.bg/album.php?album_id=89334
А, тук от Коледа - http://snimka.bg/album.php?album_id=89337

Хайде лека нощ от нас и целувки на всички!  Hug  bouquet

# 213
  • Бг-мама
Елица снимките са прекрасни!!!!Малкия е пораснал много и има страшно интелигентен вид на компютъра. Wink . Много ми харесаха и с малката госпожица дето се целуват или по точно тя го целува!!!!Тортата и тя е много хубава предполагам и вкусна е била.И още нещо Наско също е голям чаровник Mr. Green Да са ти живи и здрави.
п.с така де няма да нападате само моя мъж , и аз ще си харесам някой от вашите татковци.

# 214
Ели,чудесен рожденник...чудесен рожден ден,чудесна торта,хубави мама и тати,весели баба и дядо и ослепителна снаха...какво повече може да иска човек...и с Весенцето като връх на сладоледа...то направо бум бе мила.Радвам се,че сте се запознали...чак сте за завиждане....Хубаво сте си прекарали то си личи...и малкия е събрал много хубави подаръци.....Ама голям любовчия от малък....хе.......лека вечер!  bouquet newsm51

# 215
Да Ели ..Наско е голям чаровник...ама аз на Иван съм му хвърлила око....Хе ,Ани......не се опитвай да ми отклониш вниманието...непреклонна съм! newsm48 smile3532 rotfImbo rotfImao

# 216
Много, много, много, много, много хубав и порастнал Борко! Heart Eyes
Ели, да го намачакаш хубаво от мен! Hug
И страхотна торта!
А за снимката на двамата луди-млади нямам думи... Wink Само дано Анна-Мария не я види, че незнам... Wink

Хаха! Зечова, вярно сме хвърлили око на мъжа ти...  Joyаз две вечери разправям на моя що за чудо е твоя, дано вземе някакъв пример  Wink...

# 217
Ели,снимките са страхотни,защото всички вие сте големи сладури! Hug
А Борето е един голям БОНБОН!Много сладък! Peace
И аз много се радвам,че се видяхме и запознахме...умирам от кеф!Аз между другото цял ден се оглеждах,за познати лица,и накрая се видяхме съвсем случайно!Супер! Party
И мъжо много хареса Борето...много му се кефи как обикалял из масите в заведението и колко стабилно вървял.... Peace
Аз ви видях като седнохме,но ти беше в гръб и казах,че май си ти,и като се обърна-наистина беше ти!Неможах да повярвам... Hug
Борето е получил много хубави подаръци...Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Heart Eyes
Ивко заспа милия,с баба си цял ден играли.... Joy
Другия път като дойдем се надявам да се видим и да видиш и ти моето момченце! Wink
Целувки! Hug

# 218
  • Добрич
Оххх, много сте ми сладки! Мерси за комплиментите относто всички нас и особено за Борис! Наистина е един голям сладур, както и Наско естествено. Хехехех, то нали детето му е одрало кажата!  Joy Joy Joy Та, таз хубост на Боби няма да е от гората, я!  hahaha Hug
Елс, не знам за друго, ама Анна-Мария като го види тоя моя хубостник дето все ходи още от сега да гушка момите, съм сигурна, че ще се замисли сериозно по въпроса.  Joy Joy Joy Е, Галче, днес му е простено на рожденика, нали?  Wink Wink Wink Hug Hug
Веси, благодаря и на теб специално за милите думи!  Hug Следващия път когато идвате, задължително ми се обади! Ще се видим и ще запознаем малките бонбончета!  Wink Hug

# 219
  • Бг-мама
Къшшшшшшшшшшшшшшшшшш от мъжа ми !!!!! Ще раздавам правосъдие!!!!
как да не го пазя кат сега ми къпе децата хахахахах Mr. Green

# 220
Ели снимките са много хубави,а рожденника Heart Eyes е много сладък.И е пораснал много,вече си е малко момченце,а не бебе.
Хе хе как минава времето...

# 221
Честит рожден ден на Боби - нека е жив и здрав, да е палав и добричък за радост на мама и тати! Мила Ели, трогна ме до сълзи за разказа си за раждането на Боби! Преживели сте много, но стискам палци вече всичко да е в розови и бледо сини краски! Прегръщаме ви от сърце - Сиси и аз!

И поканата за гости все още важи!
Честит рожден ден и на Маги - желаем й здраве и много щастливо детство - с много усмивкии игри!

# 222
ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА АНАСТАСИЯ!
А мама да се стяга за бягане и тренировки след нея... Joy

kokita ,многа си хубава на новата снимка...като джудженцето на Дядо Коледа... Hug
мими,много са хубави и твоите дечица...много да те радват! Peace
Зечова ,абе твоя мъж е злато...и децата къпе....къде го намери такъв работен и грижовен? Thinking
Милички,лека нощ от мен,че съм капнала....толкова много обикалях днес....
Отивам и се мушкам при Ивко! Heart Eyes
Лека вечер на всички и до утре! Hug

# 223
Айде да допиша, че одеве не успях.
Първо: Еличка, снимките са невероятни Heart Eyes Вие сте едно страхотно семейство: красиви,весели и диви  bouquet БРАВО!!! Тортата е чудесна Peace подаръците - също! (минилаптопчето е супер и е чудесно за подарък на нашите мишлета. Ще вземем и ние да вземем на нашата палавница такова, та дано ни остави клавиатурите намира Wink)
Трудно ти е било раждането Sad но пък сега радоста грее в очите ти  Peace Hug
Mими Ивонка грее като слънчице на снимките Peace Hug Heart Eyes Честито ви фото PeaceМного щастливи моменти да имате и да ги документирате с новота придобивка Peace
Мимито много подаръци бе Simple Smile а пък дечицата са супер заровени сред тях Peace
Весе пак ви гледах снимките- много са хубави Peace Ивко е такъв сладур Hug Heart Eyes
ЧЕСТИТИ ПЪРВИ КРАЧКИ НА ПРОХОДИЛИТЕ!!!!
И като иде реч за прохождане и ние да се похвалим : ПРОХОДИХМЕ ДНЕС newsm44 ито не няколко крачки, ами цели 11 smile3521 newsm68
 Ами толкоз са сега от нас. ЦЕЛУВКИ!!!!

# 224
Честит Рожден ден на мама nuinia малко на патерици.Да си ми жива и здрава и малката Мими да те слуша.Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт