ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 915
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Страшничко е било, Ели, с тези зелени води, но както се казва - всичко е добре, когато свършва добре!
Айде весело изкарване днес, много усмивки да раздава Борко, а от тебе после чакаме снимки!

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И БОРЕТО!
Растете живи и здрави,весели и щастливи...
Безоблачно детство изпълнено с много смях,радост и игри!
Пачи и Ели,нека дечицата ви ви радват много!
Весел празник!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДРУГИТЕ МЪНИЦИ,КОИТО ДНЕС ПОРАСТВАТ!
Ели,малко страшно е било,но и двамата сте били силни и сте се преборили! Hug
Хотмаме,ние сме добре!Ивко спи още....
Днес тати почива и ще излезем,ще ходим на консултация и следобед в Добрич! Peace
Да,Ивко има имен ден на Ивановден,понеже е кръстен на дядо си Иван!А моят е 1.01.2007-ще почерпя! Joy
Сега ви оставям,отивам да направя закуската на мъжете ми!
Довечера ще надникна пак! Peace
Нацелувайте мъниците! Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 09:51 от vesenceto_85

# 197
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден на Маги,Борко,Мартин,Теодор!
Да сте живи и здрави и много щастливи деца!

Къдрокоске,много страшно твойто раждане!Чак настръхнах. Страхотно е че всичко е минало добре и е останал само спомена.

Извинявам се на всички деца, които пропуснах по тез свински,вински празници  bouquet  bouquet
Желая им прекрасно детство!
На вчерашните именници - Да сте живи и здрави и да носите със здраве името си!

У дома лудницата е пълна. Борко(бореца) е прощръклял до нема и къде  Mr. Green Вън е кучешки студ и няма къде да се беснее.

Дядо коледа, благодарение на Снежанка - Елица успя да донесе пожарна. Няма да описвам каква радост видях в очите на Борко!Като гледаше подаръците, реши че най - голямата кутия е неговия влак, но чете - Катя! Аууууу насълзиха се тез големи очи "На Катя е най - големия подарък, защото тя много слуша! На мен сигурно и влак няма да има." Сви ми се сърцето и не знам колко пъти благодарих на ум на нашата Снежанка   bouquet  bouquet Намери си пакета и то не бяха радостни викове и подскачания не бяха чудесии! Стана ми драго, че още една година запазих магията за Дядо Коледа! Как ми се иска и аз да му повярвам че го има Crazy
Чао , че компа е един и имам страшна конкуренция за него.
Ето малко снимки от коледа  Mr. Green

# 198
Добро утро и от нас   bouquet
Честит празник на празнуващите днес бебоци-желаем ви много здраве и много щастие

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 10:31 от IVKA&MIMI

# 199
           4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРКО И МАГИ!ВСИчКО НАЙ-ХУБАВО НА ВАС МИЛИ ДЕЦА.ЗДРАВЕ,щАСТИЕ,КЪСМЕТ,БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО....МНОГО ВЕСЕЛИ УСМИВКИ И ИГРИ!

# 200
Ели...Пачи и за вас дойде дълго чакания първи ден рожден.Желая ви много приятно прекарване и положителни емоции....а вие бъдете все така готини и забавни ....и дано един ден децата ви наследят най-хубавите ви черти.Обичам ви.Весело изкарване!  bouquet  bouquet Crazy Heart Eyes

# 201
Ох, маменца, по всичко изглежда, че сме пропуснали няколко теми, но това не значи че в мислите си не съм с Вас!  newsm51  Просто сме при баба и дядо в Русе, където компютърът е изнервящо бавен, с ограничени възможности и за него се бори доста народ тук! Blush  А Анастасия проходи newsm30 и сега е във вихъра си, и понеже е на нов терен ни прави всички луди, чак се чувствам изморена отколкото отпочинала по тези празници, но то е както от новите емоции така и от преяждане eat Тази Коледа ми е най-хубавата досега и наистина усещам топлината и любовта около семейното огнище тук в тази суха студена зима. smile3536
hbdtu
bdbaloni ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, РОЖДЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ ТЕЗИ ДНИ!!! bdbaloni

Голямо освинване Animal Pig  и алкохолизаране cheers пада по празниците наистина!  madnoel   Голямо разхищение, а трябва да се стягаме, че тепърва ще посрещаме легендарната 2007-ма! 
newsm24

# 202
Честит рожден ден на Маги!

Честит рожден ден на Борко!

Ели, страховито е било, но важен е наистина щастливият завършек на бременността:)
Мсбилт, честити ви ходещи крачета!
Мими, снимките са мн гут:)
И тук компа е под набезите на батко и Габи и ми висят на главата да ме гонят. Днес се надявам да е по-топличко и следобед да се разходим из Велинград:)
До после!

# 203
Ето ни и нас на Коледа.

Благодаря, Ася прави по 6-7 крачки самостоятелно засега, чудя се кога да правя прощъпулник, че много празници и ошушкване се насъбра и без това newsm78

# 204
  • Добрич
Момичета, много ви благодаря за пожеланията и картичките! Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства! Радвам се, че ви има, момичета!

Специални благодарности на Елс, Станимир и Стени! Обичаме ви!  Hug Heart Eyes

Раждането наистина си беше страховито, но "Всички е хубаво, когато свършва добре!"  Laughing

Честити бързи крачета на Рада и на Асинка!  Hug  bouquet

# 205
 Мими, страхотно е, че сте успели да си набавите прословутата кола! И голямо smile3501 smile3501 smile3501 на Елица! Представям си колко щастлив е бил Борко! Такива усмивки и светещи очички цена нямат!

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СКЪПИ БОРКО!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДЕТСТВОТО ТИ ДА Е ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО УСМИВКИ И ИГРИ!
Скъпа моя приятелко,знам колко е важен този ден за теб  Hug Пожелавам ти двамата с Наско да сте живи и здрави и да отгледате Боби с много любов и топлина   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАГИ!БЪДИ ЗДРАВО И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТО ДЕТЕ!НОСИ САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ НА МАМА!

# 207
  • Бг-мама
Елица честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много щастие ви пожелавам на цялото ви семейство от сърце!!!!!!
Честит рожден ден Маги бъди живо и здраво мило дете нека усмивката не слиза от красивото ти личице!!!!

# 208
  ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА БОРКО Heart Eyes
                На малкия сладкиш пожелавам много, много здраве, много, много усмивки и късмет!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ  bouquet
   На малката принцеса пожелавам да е здравичка, все така чаровна, много радост, шастие и късмет!!!

# 209
  • Бг-мама
Влизам на бързо да се отчета че е прорязал лекичко осмия идиотски зъб на Валко. Имаме и няква точица подобна на прорез и на единия кътник но не съм сигурна дали е пробил. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт