ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 918
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от нас   bouquet
Честито на всички именници-нека здравето да е винаги с тях а името да им носи само щастие и радост

nadia_krisi сега вече наистина ще се вживея в ролята на фотограф и ще снимам на воля качестенни снимки на моята принцеса....благодаря ти за комплиментите  bouquet така като и на Зечова

# 181
...Имали друг задигащ болницата ерген??????

Има, има! Само дето последния път като по чудо се държахме прилично и мъжки, иначе ... ooooh!

Аз нали чета отзад напред, та ... Честити ходещи крачета на Рада! Да бяга без да пада!

На линия съм в скайпа, който иска да заповяда!

# 182
Привет!
Елси, да са ти живи и здрави именниците!

Честит рожден ден на Камен, Никола и Калоян!

Честито на всички именници! Да радват много близките си!

Ние сме добре, тук е доооооста студено днес, но се надявам да се постопли, че да излезнем да се поразтъпчем малко, че с тези софри скоро ще се търкалям Embarassed
Жоро се радва на всеобщо внимание, още няма други зъби, буди се няколко пъти нощем и за мама веселбата е в пълен размер Mr. Green ГАбунка и тя е много щастлива, каза, че мноооооого го обичала тоз дядо Коледа, въпреки, че не й е донесъл кукла-мъж Mr. Green, ама него го оставихме за Нова година.
На Нова година засега се очертава да сме с нашите вкъщи, честно казано не ми се мърдя някъде и да се притеснявам как са децата.
IVKA&MIMI, честит ви апарат! Много сладурска торта е имала Ивка:)
Вики, весело изкарване. Вярвам, че Елла добре ще понесе пътя. Жоро е по пътищата от 4 месечен и да чукам на дърво не сме имали проблеми, а разстоянието до нашите е 500 км. Много добре се държи:)
Хотмаме, честити ходещи краченца на Рада:)
Мацки, оставям анкетата още малко, защото е оспорвано, дирят се още 7-8 гласа Mr. Green
Хайде до скоро...

# 183
Ето ме и мен... Hug
Зверчето заспа и аз веднага на компа.... Laughing
Как сте?Надявам се да няма болнички...а ако има-бързо да се оправят... Praynig
IVKA&MIMI ,честит апарат!Снимкте от празника ви са много хубави!Много сладко семейство сте.... Peace
els ,да са ти живи и здрави именниците и много да те радват! Peace
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
НОСЕТЕ СИ ИМЕТО С МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!
Да са живи и здрави!
Безоблачно детство изпълнено с много смях,игри,радост,щастие и любов!

При нас е голям студ...има слънце,но е много студено!Чакаме тати да се прибере следобяд,че да излезем! Peace
Хотмаме,търся си туника,защото ще съм с дънки,и по-ще ходи от риза!Но тя ще е по мен и пак ще ми подчертае чертите,неискам широка....А искам черна,защото аз нося само черно!Немога да се възприема с друг цвят! Peace
Сега ще ви оставя,че да изгладя малко....после пак ще се включа!!!
Целувки на всички... Hug Heart Eyes

# 184
  • Добрич
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Специално Честито на двамата Стенита на ЕЛС! Да сте живи и здрави и нека името ви ви носи късмет!

Честит Рожден Ден на днешните празнуващи!   bouquet

# 185
  • София
Честит Рожден Ден на Камен,Калоян и Никола!Бъдете живи и здрави и много щасливи дечица! newsm59
Честит Инен Ден на всички празнуващи днес!Здраве,щастие и късмет!
IVKA&MIMI,много оригинална торта и място за свещичката има hahaha.Ивон е една малка принцеса.Честит ви фотоапарат!Много хубави снимки да правите с него.
За освинването,ами какво да ви кажа.Три дни яли пили и се веселили.МъжО рече "аз ще готвя,ти ще ядеш".Ами няма да му отказвам я Joy.Естествено сега продължавам да лапам сладоледена торта и след малко ще ходя да си сложа още едно парченце ooooh!.Днес излизах с разкопчани дънки.Айде сега да видим дали има друго мамче така освинило се като мен.
Аз съм мого радостна,защото утре пристига сестра ми със семейството й за 10 дни newsm44.Заради предстоящото гости най-вероятно няма да мога да влизам често във форума.Ако нямам тази възможност,то пожелавам на всички ви весело посрещане на Нова Година.

# 186
Честит Рожден Ден на мъничетата,който днес стават на една годинка
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Мимка,честито ви фото  Peace Много ви е била хубава торта  Peace А рожденичката е сладур  Hug
Хотмаме,честито ходещи крачета на Рада.Хайде,безаварийно бягане  smile3539
Веси,мисля че тук ще си намериш туника  Thinking мярнаха ми се по магазините,но точно в кой не се сещам  ooooh!

Най-после и аз получих подарък от мъж ми(парфюм C-thru с папирусче в което пише колко ме обича  Heart EyesLaughing Сложил го снощи под елхата,бях ужасно изненадана и доволна от избора му  Hug
А днес ми донесоха подаръка от втотрото място(за стихчето),дървен заек с кожени уши  hahaha малката вече го раглоби и го ръфа  Laughing

Приятен ден   bouquet

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 15:48 от galaxy

# 187
galaxy   Марти     vesenceto_85      Благодаря на всички ви -а за мястото на свещичката какво да ти кажа Марти .... Rolling Eyes...доста голям пъп му бяха направили на зайо и там ми се стори най-подходящо Joy да забием единичката Laughing
galaxy честит ти коледен  подарък  от мъжо 
Хайде за сега това е от мен.... wavey  bouquet

# 188
Честит имен ден на праzнуваЩите днес !

честит праzник на днеШните рожденници!

Хотмаме честити ви първи стъпки! И при вас zапочва ходеЩия купон Mr. Green.
Ивка много хубави снимки.Рожденничката е много сладка.
Янич аz иzпуснах гласуването в таzи анкета Thinking.
За преяждане не ми говорете.Като бременна хлебарка съм,така съм се подула.
А има оЩе праzници ooooh!.
Спирам с писането,че един ме вика,друг ме дърпа... Tired Mr. Green

# 189
Трябва да се озаптим ей! Пак набухах едно парче тиквеник, вече коремчето е надумкано!! Не знам дали ще издържа дълго хехехехе. За вечеря думнах 2 шоколада!!!
прекрасни са!!!!!!!!!

аничка, не сте единствени, рада само една крачка направи! дупето дебело го мързи:)! http://new.photos.yahoo.com/ivo_ivanoff/album/576460762326046929#page1

галакси, много сте хубави с щерката! да сте живи и здрави по кориците:)!

Марти, много готина уговорка! Ама и ти имаш нужда да се нахраниш мила, с тези 45кила?!?! Shocked Аз съм с 10 повече от теб след коледата и имам бая глад да гладувам на 162-та ми сантима:)

цунки, отивам да се скубя сама. въййййййййййййй Rolling Eyes
наде, мани-мани, аз май няма да постя повече - от 1995 досега ми стига като че ли - след пости става толкова натъпкано, че аз и като не ям месо май не си струва...

весенце, сложна схема..ще гледам и аз за туника, ама наистина все плетени...

# 190
Хотмаме,много хубава твоята Рада,пу,пу...голяма скалурана....Да ви е жива и здрава! Heart Eyes
Много са хубави снимките... Peace
galaxy,честит подарък..да се парфюмираш с много кеф и любов... Hug

# 191
Честит рожден ден малки Магдалена, Борис, Мартин, Теодор и мамите и татковците! Да сте сладкишки и сладурковци и малки разбойничета, да разсмивате всички и да сте мноого весели вие самите!

весенце май на грешен адрес те бях пратила за снимчоци, ама мерси:) как е ваш ивко?? той има ли имен ден на ивановден? а ти имаш ли на василов ден?

шнапи! ко става бе жена, ти само лападундиш и затва не пишеш така ли? hahaha как е у немско? малиии, разправят, че има сняг в йерусалим?! а при вас има ли нещо? тук студ има, но не сняг...

галакси, много готино с парфюма! сега ще си убава и миризлива Joy

ние на новата годин ще клатим крака у нас. няма с кого да оставим кифличка. ама мен си ми е кеф:) ще напрява вечеря, ще си пием вино и ще си говорим глупости. изнудвам иво да идем заедно на йога предния ден, та не се знае - може и да ми е сърдит, хич не обича да се труди в тази област:)

до скоро и весели купони!

# 192

Честит рожден ден, мили Борко!
Расти здрав и силен, пълен с енергия за пакости, бъди радостта за всички около теб!

Честит рожден ден и на Маги!
Да е нежна и красива малка дама и поне толкова остроумна и забавна като майка си!

Хотмаме, това е положението, плюскаме яко! А и ти с тези вкуснотии дето показваш ... Ох, и тука един студ хвана, вчера цял ден -5градуса cold, днес сигурно няма да е по-различно...
И ние на Нова година ще сме си сами вкъщи, ако не излезе нещо друго в последния момент - едни приятели да дойдат или ние да отидем у тях.
Незнам обаче какво ще прави Стени като почнат гърмежите в 12... Сега като гърмят наоколо от време на време се оглежда и ослушва само зайчето малко, а като знам че в 12 е като на война...

# 193
  • Добрич
Хей, хей, Привет!    bouquet Hug

Дойде и нашият Ден - Първи Ден Рожден! По повода ви черпя с:

и

И тък като по традиция всеки разказва как е протекло раждането, ето и моят разказ:

Денят е 27.12.2005 г. - Стефановден - 7,30 часа сутринта!
Вървим бавно към входа на болницата - аз, Наско и сака ми. Влизаме, качваме се на 4ет. - "Гинекология и патология". Приемат ме. Влизам в стаята си и очаквам визитацията. Там съм по препоръка на лекаря при когото после родих. Беше ми казал на единствения преглед при него, че ако не родя до 26.12 ме иска при него в болницата. Той  е завеждаш отделението/по-горното/, така че направо си се разпореди, за което безкрайно му благодаря!
Проблемите започнаха когато влязох в 9мес. - ускорени тонове на бебето. Лежах в болница 5 дни и ме следиха, но тогава всичко беше ок. Излизам и пак същото. Лекарката, която ми следеше бременността не можа да каже каква е причината. Продължиха проблемите с ускорените тонове през целия 9мес. На последната консултация лекарката ми заяви, че има вероятност да е от усукана пъпна връв. Нищо не предприеха, въпреки желанието ми да постъпя веднага и да направят секцио. Изчакахме - не по мое желание. Поисках второ мнение от лекаря за когото ви говорих по-горе. Той отхвърли възможността за усукана пъпва връв, но ме предупреди, да не чакам до термин/29.12/. Та, така се стигна до приемането ми в болница.
Визитацията мина - 1см. разкритие. Лекарят ми ми подаде част от хапче и каза да си наглася тел. да звънне в 3,00 през нощта - 28.12.2005. Да сложа хапчето вагинално и докато той дойдел в 8,00 сутринта трябвало да имам силни контракции и до 12,00 на обяд да съм родила. Хахахахаха - всичко трябваше да е по график. Да, ама не! В 8,00 сутринта си седях с 1см. разкритие, вече с паднала тапа, и със слаби за мен контракции. Когато ги измериха, лекарят прецени, че са достатъчно силни, за да ме свали в предродилна и да предизвикаме родова дейност. Нито за миг не съм се страхувала до тук. Знаех, че съм в най-добрите ръце и бях сигурна, че това му /на лекаря ми/ решение е правилно. Както и в момента впрочем!
Вече съм в предродилна. Лежа си и чакам великите силни и болезнени контракции, които така и не дойдоха. Идва лекарят, проверява за разкритие - 3см, което беше крайно незадоволително и от тук натам се започна всичко, за което мечтаех да мине гладко, безпроблемно и успешно, но уви....Два часа мъки от 3см да станат 10 см. разкритие, но не предизвикани с каквото и да било др., а с ръце и пукане на водите. Така и не се стигна до заветното разкритие, защото когато водите изтекоха се наредиха всички възможни лекари, сестри, акушерки, санитарки да видят чудото - зелени, кални, мътни, страшни води, който не бяха виждали от поне 10 години както сподели лекаря ми. Хванаха се за главите и не можеха да повярват на очите си. В това време тоновете на бебо започнаха да се колебаят - ту спадах, ту се ускоряваха. Само поглед между лекаря ми и операционната сестра беше необходим, за да разбера, че ще родя със спешно секцио. Никой не ме пита дали искам - просто лекарят каза - "Това е най-добро за бебето!" Това беше напълно достатъчно да подпиша всички документи и да започна да се страхувам и плаша до смърт за бебето. Започнаха с подготовката за операцията - абукати, проби за алергии, системи, катетър и т.н. Всичко това едновременно и за отрицателно време, за което отново благодаря на всички, които се погрижиха за нас.
Вече влизаме в операционната - картината става направо страховита. Местят ме на операционната маса "на три", пускат осветлението - прожектори, които ме стряскат до смърт, както и маскираните вече лекари, анастезиолог, сестри. Приготвят се всички инструменти - дрънчат, мен ме вързват за краката и ръцете към операционнта маса, мият се ръце, анастезиолога е вече до мен и започва да ме уверява, че всичко ще мине бързо и успешно. Задава ми въпроси - отговарям. Заспивам.....
Пробуждам се от съвсем леки гласове, разпознавам гласа на Наско. Усещам, че се движа в асансьор и после вече съвсем ясно чувам как Наско ми говори много мили неща и ме целува постоянно. Едва успявам да отворя очи. Вече съм в стаята за интензивни грижи. Наско е до мен и ми съобщава радостната новина, че си имаме син - "Здрав и голям!" Не можех да повярвам. Сигурно го попитах десет пъти - "Наистина ли?" Всичко беше минало успешно и за двама ни с бебо. Носят ми го да го видя.....Невероятно! Наистина беше голям, спящ, червеникав, бузест и малко копие на баща си! Бях на не знам кое небе - бебо, Наско и аз! Вече истинско семейство! Целунах го и го прегърнах! Отнесоха го, но само докато ме приместиха в нормална стая. На втория час след като излязох от упойка го видях пак - За да го накърмя!
Още тогава попитах Наско как ще го кръстим, а той каза - "Ти избери име!" Тогава без да мисля, името изплува - Борис! Защото бе борец още от утробата си!
Сигурно до края на живота си няма да мога да изразя благодарността към лекаря ми - д-р Йорданов, който реагира точно на време/както се оказа в последствие/ и много адекватно, както и към операционната сестра Ирина, и към всички, които бяха до нас и се грижеха за нас! Хиляди благодарности от цялото ми сърце и душа и нека Бог ви посочва правилния път!!!

Весел ден на всички!  Hug  bouquet

# 194
  • Добрич
Честит Рожден Ден и на Маги! Да ви е жива и здрава малката принцеса, Пачи, и много да ви радва и лудее!  Hug

Честит Рожден Ден и на останалите дечица!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт