ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 919
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ОТ НАС   bouquet
От 3-4 дни дни не бях влизала и ми стана мъчно....
Честита Коледа на всички от нас със Ивка-желаем ви много здраве и много щастие

Честито и на всички пропуснати от мен рожденници
и именници-бъдете много здрави и винаги щастливи

Нека да ви разкажа и малко за нашия Рожден Ден.... Wink
Прекарахме си просто невероятно-Ивка беше много весела и направо чак учудена от толкова много хора около нея и всеки да и дава нещо Grinning....Получи много подаръци и си правихме много снимки....Днес трябва да ми ги дадат снимките и ще ви ги покажа задължително а утре ще взимаме професионалните снимки от фотото и тях ще ви покажа защото станаха много хубави newsm74
Тортата на рожденничката
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1806166
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1806147
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1806149

Рожденничката с мама и тати
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1806145
Момичета това са ми за сега в наличност снимки от Рожденния ден,утре като си вземем и другите и веднага сядам да показвам newsm10...показвам ви и някои снимки на Ивка вече като 1-но годишната принцеса Heart Eyes

# 166
Ето ви и малко снимки от след рожденния ден и БЪДНИ ВЕЧЕР Close-mas:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88462

Момичета защо снимките от албума ни "Сватба" са затрити  newsm78
За сега това е от мен....много поздрави и целувки от нас....утре или още тази вечер ще влезна да покажа същинските ни снимки от празненството на нашето слънчице  Hug
  bouquet

# 167
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Ели на мама Маша и на Катрин на мама Феята! Да са ви живи и здрави малките-големи принцеси и много умни и весели деца да растат! Весел празник!

# 168
  • София
Честит Рожден Ден на Ели и Катрин!Бъдете живи и здрави и радвайте мама и татко всеки ден! bdbaloni
Дани вече е добре.Пъпките и червинината изчезна и всичко вече е наред Grinning.
Снимките на всички дечица са много хубави.Да са ни живи и здрави.
Зечова,ти ли си Дядо Коледа,че на снимките те няма?
Веси,хубаво е,че Ивчо се е оправил.Чувала съм,че до 3 години не е хубаво да се дава шоколад.Веси,прояде ли Ивчо или си е наложил диета Mr. Green?
Хотмама,честити първи стъпки на Рада  tiptoe.
Сани,аз досега не съм ползвала козметиката на babylove ще взема да пробвам,щом казваш,че е хубава.Благодаря ти  bouquet.
Вики,стискам палци Елла да издържи пътуването и по скоро да оздравее Praynig.
Нашия Дядо Коледа донесе на Дани един пеещ автомобил,но и той като Елла беше повече впечатлен от опаковката отколкото от подаръка Laughing,но днес започна и на него да обръща внимание.
Приятен ден на всички и не прекалявайте с печеното прасенце,че после ще търсите диети Mr. Green.

# 169
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ели и Катрин!
newsm59
Ивка и Мими,много хубава торта и рожденничката е още по-хубава! newsm10
Вики,лек път и весело изкарване на празниците! wavey
Поздравления за ходещата Рада!

# 170
Здравейте милички! Hug
Как сте?Как са мъничетата?Слушкат ли? Party
Ние сме добре,Ивко се оправя от обрива...с яденето...не мога да кажа,че яде,но немога да кажа и че не яде...средна работа...много капризи....избира храна...Но се надявам бързо да отмине този етап... Praynig
IVKA&MIMI ,тортата и снимките ви са супер,а рожденничката е страхотна сладурана! Peace
Незнам защо е станало така със снимките от албума,но е много гадно.... Sad
Хотмаме,честити ви първи крачки!!!   bouquet А за туниката-търся си нещо,което да ходи с дънки...искам да си намеря черна,но във Варна всички бяха дебели и плетени,а аз не искам такава...То и аз незнам точно какво искам,но ще видим...в четвъртък отивам в Добрич и там да търся...СТИСКАЙТЕ ВСИЧКИ ПАЛЦИ! Praynig
Вики,лек път и бързо оздравяване на Елла! Peace Да си изкарате страхотно и да ни покажеш снимки.... Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ И КАТРИН!
Да са живи,здрави,палави,игриви и много щастливи...
Да радват и слушкат мама и тате!

# 171
Веси добре че се оправя малкия Hug...за снимките и аз се чудя защо е станало така newsm78
Хотмаме честито ви прохождане   bouquet
Тане благодаря за комплиментите както и на Веси
Тази вечер ми донесоха диска със снимките от Рожденния ден на Ивка newsm44 е ето ги и тях...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88458
Ние с мъжо за Коледа си подарихме цифров фотоапарат и сега си снимам на воля снимки с качество а не както преди с камерата newsm44
Сега останаха само утре да вземем снимките от фотото и тях да ви покажа Wink
Имаме и клипчета ама незнам как да ви ги кача за да ги видите newsm78
Лека нощ от нас и до утре  bouquet

# 172
Честито човечета - Сияна, Виктория, Хриси, Дарина, Христо, Ивайла, Елена, Катрин, Камен, Никола, Калоян! Весел първи рожден ден! Много блясък да има в очичките и да са пъргави крачетата да бягате като направите беличките:)!

да не са припаднали всички от трапези?? аз съм за срам - само набивам Embarassed  но и това чудо е за три дни хаха...

Мими, много хубави снимки! Сега вече ще си професионалист в областта с новия апарат!

Весенце, ама като риза ли туника? И черна?? Ма ти си такава млада хубавица, защо не пробваш нещо да ти подчертае чертите? Питам само де, не се бутам хихихи.

ОК, отивам да си търся вдъхновението в някакъв романтичен филм и дано днес ходещото (условно) пате не стане пак в 5 сутринта:(Sad

# 173
Честито на днешните рожденници!

Честито и на днешните именници!

И понеже и аз имам именници, тамън 2 броя, ви черпя с правилните за празника неща - винско със свинско -
Смятам дори да спазя и забраната за къщна работа, така че ви чакам тук...

# 174
Ха едобро утро и от мен,да се разпиша и аз нйа-накрая,че срамота...с този скайп hahaha

4естит имен ден на всички именници...да са живи и здрави и да носят с гордост името си занапред. smile3525

Елс да ти е жив и здрав именника Стени! smile3525

Надявам се всички сте си изкарали добре по Коледа,сега обаче предстои и Новата Година......тогава вече купона май ще е пълен....

Хотмаме...свършиха постите и мама Нади,се надумка като гъска......даже имах чувството,че няма да мога да се движа по едно време.....

Мимка...много хубави снимки и прелестна рожденничка!  bouquet

# 175
Хай, Наде! Писали сме заедно!
Мерси за поздравите!

NaughtyИ моля не ми говорете за преяждане, защото аз съм тази, която има проблем със закопчаването на дънките си... ooooh!

# 176
 hahaha hahaha

NaughtyИ моля не ми говорете за преяждане, защото аз съм тази, която има проблем със закопчаването на дънките си... ooooh!

Да бе...като те гледам ква фина мацка си...Елси..... hahaha Не мога да го повярвам това....

# 177
Ама съвсем сериозно ти говоря, бе момиче, не ми се смей! Аз отпреди празниците, заради наближаващия ми цикъл, набивах по цял ден нещо, предимно сладко, сега пържолки, баклавички и т.н.... а идва и още един 4-дневен цикъл... ужас ще се освиним ooooh!...
Мерси за комплиментите, все пак, след празниците ще се постаря отново да ги заслужа!

# 178
Честити имен ден на всички именници !!!

Коледа я отпразнувахме подобаващо с бабите и дядовци, като не пропуснахме и да се освиним порядъчно /Кога ще си свалям килограмите въобще не ми е ясно/.
Хотмаме честито ви прохождане. Моята госпожица все още няма мераци да се пуска да ходи сама, но от няколко дена се пуска и стои за няколко секунди самичка и и е много смешно. Има ли и други като нас, които още не са проходили? Май останахме последни.
Но иначе е станала спец в "лазенето" /придвижването по задник/ като си набележи някоя цел за отрицателно време се придвижва до нея  Joy
Ох хайде лек ден. Отивам да си будя момата, че нещо пак много се олежава.

# 179
  • Бг-мама
Добро утро дружина!!!!(ха стана като от рекламата за телефон ша крадеме ли момата)
Честито на именниците на Елс!!!!! Да са ти живи и здрави и много послушни и двамата! Весело изкарване на празника ви пожелавам!!!
Ние вчера ходихме на бебешкото парти на едногодишната госпоижица! Мина добре.Сега пък се стягам да водя Валентин на изследванията ,че още не сме ги правили и ще вземе да изтече направлението.Сложих сега един колектор за урина и чакам да видя кво ще хванем та да го водя.Като си представя какъв рев ще е не ми се мисли.Имали друг задигащ болницата ерген??????
Ивка много хубави снимки!
За освинването без коментар то е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт