ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 916
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Качих снимки на детето в албумчето, ама много бавно беееее, изпилиха ми се нервите да чакам за 5 снимки. Мислех да кача и мои ама днес немам нерви за това.

Алоууууу, скайпващите, да оставите инфо в темата къде да ви търся, че като си дойда от банкета, ако имам настроение може и да се присъединя.

# 61
  • Варна, морето и сините вълни!
Алоуууууууууу и аз имам скайп! Ша вадя точилката да знаете. Отивам да правя кафе и внимавайте в картинката!

# 62
Ми незнам как ша става със Скайпа, тряа си разменяме някак акаунтите, казвайте как да става, публично ли как и аз незнам...мен не ме бърка, ако искате пращайте ми ги на лични и след това да ги разпространя.
Ей, жалко, че Яни я няма

# 63
  • Бг-мама
Моят скайп е zechov
ша чакам да ме призовете на бойййййййййййййййй!!!!!!!
Как така се е отказал -ами така явно за някои хора детския живот незначи нищо!!!!
В клюкарното има 2 теми и още една в продавалника на искащите да се образоват!!!

# 64
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ
 На чаровната Инес пожелавам да е все така красива,да е здрава, весела, щастлива И да радва много всички, които я обичат!
На Еми пожелавам много здраве, щастие и успех във всяко начинание!
На Анастасия - да е жива и здрава, късмет и много радост!   После пак ще се включа, че ми дойдоха гости.

# 65
Смейте се, смейте се... искате ли още по-смешно да ви стане, аз ги знам наизуст тия тъпотии...
"качвайки се на петицата си вдигнах единия крак и просто така си останах"
"като слизам по стълбите вече не си придвижвам краката последователно един след друг"
"просто космодиска ми е отзад, наколенките са ми отпред"
...айде да не изпростявам повече...

В Скайп аз съм elista7778

# 66
  • Добрич
Пуххх, на къде сте тръгнали без мен да банкетувате - не знам!  Joy Joy Joy
Хайде в скайпа - довечера, а? Аз там съм - elly_belly78 ще ви чакам. Имам никовете на Зечова, Елс и Галакси! Чакам и другите!  newsm44
Това за Дарина е гадно! Тез хора като се залавят, що нямат смелостта и търпението да продължат докрай - не знам.  #Crazy
Елс, много се смях с постинга ти, ама и Борис най-много на тези реклами и предавания се зазяпва, макар, че не проявава почти никакъв интерес към TV.  Mr. Green
Бягам, че хленчим днес цял ден!  Crazy

# 67
Аз съм sesases

# 68
Момичета, момичета, за съжаление Скайпа не е мястото, където може да си спретнем виртуален банкет, защото в конферентна връзка могат да участват само 4 човека. В момента с Елито умуваме какво друго може да се измисли, по-точно тя умува, аз я оплесках  Mr. Green

# 69
  • Варна, морето и сините вълни!
Може да се спретне стая чат в iCQ

# 70
Може да се спретне стая чат в iCQ
Идеално, Мимито, да си жива и здрава.
 Ай сега давайте icq-та Mr. Green, ако искате на лични, щото ще изпишем много бързо темата и ще играе точилката  Mr. Green

# 71
  • София
Искрени благодарности на всички за поздравленията и пожеланията!!!

Жалко, че ще изпусна виртуалния купон... Но пък предполагам, че това ще е само началото Wink

# 72
Ся ше ме накарате по никое време да си инсталирам кю ли?

# 73
Ето снимките от срещата с Дядо Коледа:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87529
В Skype съм Veselina Marinova,а ISQто ми е abv ,ако става кажете.

# 74
Ся ше ме накарате по никое време да си инсталирам кю ли?
Ми....да
Весе, само номера си дай на лични да не спамим темата, става

Общи условия

Активация на акаунт