ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 898
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Абе аз забравих да ви кажа,че днес ходихме на консултация..... ooooh!
Малееее....хич ме няма... #Crazy
Та да ви кажа мерките:
тежим 13 кг и сме 80 см    Wink
 Май някой щеше да пише в началото на страницата колко тежат на годинка...  newsm78

# 226
Ето ме и мен, най-накрая...
Първо честитките:
Честит първи рожден ден на Борко!!! Сладък мишок, пожелавам ти много, много здраве, усмивки, късмет и безгрижно детство! И много да радваш майка си и татко си!!!  newsm67
Честито и на всички вчерашни рожденици и именици (Елс, особено на твоите   bouquet)!!!

Момичета, много ме трогнахте, огромно благодаря за всички честитки и пожелания  Hug Да ви се връща стократно!!!

Моето май пак се очертава ферман, но като не съм писала толкова отдавна...

Днес беше роднинския рожден ден – генерална репетиция за утрешния детски рожден ден, на който ще бъдат 30 възрастни и 10 деца.  Цял ден чистя, подреждам и готвя някакви баници и торти (искам универсален емотикон за слугиня, щото иначе ще претоваря сървъра, ако сложа всичките си дейности  Mr. Green).
Обзаведохме Маги с гумено магаре (за Коледа), надуваем замък (за РД) и къща (за РД от баба и дядо). Абе лудница. В нас вече няма къде да се стъпи. Дрехите не ги броя. Чували.  #Crazy
Ето малко снимки:
Коледа: http://images12.snimka.bg/001830242.jpg
http://images12.snimka.bg/001830244.jpg
Р.Д. http://images12.snimka.bg/001830272.jpg
http://images12.snimka.bg/001830273.jpg
http://images12.snimka.bg/001830274.jpg
http://images12.snimka.bg/001830275.jpg
http://images12.snimka.bg/001830276.jpg

В събота – повече.   Peace

Сега за раждането:
Терминът ми беше на 25.12., но повечето доФтори ми казваха, че ще родя по-рано. Да, ама не. Декември месец си мина, багажът ми си седеше готов в коридора,  а аз не знаех какво е това контракция. Бях откачила от чакане, носене на едни и същи дрехи, ядене на ананас (предизвиквал контракции  Shocked) и чистене (мих прозорци на 15 декември и постоянно нещо подреждах – около мен не се живееше). В пристъп на безумие ходих на дискотека, където се раздадох от танци и всички като ми видеха корема, ме заобикаляха като прокажена (даже ме снимаха за някакъв вестник  bowuu). След тридневно плюскане (на 24, 25 + рок бар със силна музика и на 26-тогава баща ми има имен ден) и пореден преглед в Правителствена болница, доФторката каза “на 27 започваш да обикаляш София. Когато се умориш – прибираш се, горещ душ и пак навън. Довечера отново преглед”. Та обикалях си аз в най-големия студ, заболяха ме гръб, кръст, крака, ръце и въобще всичко, само не корем. Но съвестно отивам на преглед. Разкритие – нъцки. И тогава започна веселата част. ДоФторката буквално ми бръкна до гърлото през “онази” работа е ме заяви, че сега вече щели да тръгнат контракции и че щели да ме чакат през нощта да раждам. И чудото се случи – получих контракция. И после още няколко. Дори ми падна тапата. Бях наредила часовници, листове и химикалки да засичам през колко време са и т.н. И си мислех – егати, кво пищят тези жени, то въобще не е страшно  newsm78. Реших да подремна малко, че нали като зараждам много ще се изтощя. Mr. Green Писах във форума какво ми се случва и легнах (с все химикалките и часовника). И като съм откъртила ... чак до 8 сутринта.  newsm78 Събудих се с мисълта, че закъснявам за някъде. Контракции – нъцки. Айде пак в болницата, докторката стои и ме чака. Бръкна пак в трътката ми и вика “1 см разкритие, това, което вчера аз ти направих”. Но реши да не чакаме повече и изстреля мъжът ми за багажа. И оттам като се почна едно човъркане, ръчкане и системи с окситоцин.  Shocked  Спукаха ми водите и изтече нещо като това, което е описала Късрокоса – гнусно кафяво и адски малко. И след цялото ръчкане видях що викат жените. А аз как виках... бях събрала половината болница. То не беше “не ме пипайте, отивам си, къде да бръкна, за да го извадя това дете, дайте ми упойка и т.н.”. За 4 часа, с 1 тон окситоцин и дясната ръка на докторката успяха да докарат разкритието до 8-9 см. Започнаха напъните, щяха да ми изскочат очите и червата едновременно, викаха ми дишай-не дишай, аз се пънех нещо, косата на Магарето вече се виждаше, акушерките коментираха, че бебето излиза въпреки моите усилия  #2gunfire и... работата се закучи. Докараха ехограф и се видя, че Маги се е извъртяла настрани и се е запречила с рамото си в таза ми и решиха да направят секцио.  Чаках да съберат екипа и през цялото време се пазарях с анестезиолога да ми бие упойката по-рано. Напъните продължаваха да бъдат пред около 1 минута, но аз така се бях сгънала, че бебето нямаше никакъв шанс да излезе. Отделно цялата се тресях от изтощение, и когато ми сложиха упойката, докторът тръгна да ми слага маска с райски газ на лицето, за да съм заспяла по-бързо.  hahaha Само го попитах дали вече ми е бил упойката, обърнах си главата на една страна и заспах. След 3 часа ме събудиха и ми донесоха едно малко, космато, смачкано и с бушон на едното око дете (явно бая съм го стискала), което не спираше да плаче. Успях да го целуна и пак откъртих. Мъжът ми говореше нещо, но така и не разбрах какво. Вечерта ми предложиха коктейл от обезболяващи, но на мен толкова ми се спеше, че само се обърнах на другата страна и заспах. Чак на следващия ден успях да й се порадвам.
Абе гадна работа. Следващите 2 деца искам да ми ги подарят.  Mr. Green Но съм категорична, че ще имам още 2   Mr. Green
Хм, явно миналата година не ми се е струвало толкова ужасно, съдейки по писанията ми в сайта:
http://www.pachibebe.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=1664&df=45&dflid=3
http://www.pachibebe.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=2667&df=45&dflid=3

Айде нещо по-весело. Тези празници се превърнаха в някакво хранително извращение – никога не съм яла толкова през живота си. Мъжът ми е качил 6 (шест) килограма за 1 седмица. Дори се нави вчера да лунува с мен. Аз само 2 кг. се освиних. Язък ми за карането на колело.  #Cussing out  В същност и това не е весело.  newsm78

Момичета, признавам си, темата съм я чела по диагонал, така че няма да навлизам в подробности по събитията.
Видях, че Рада, Симона и Анастасия са прходили (честити ви Джони Уокъри), че Борко е страхотен на рождения си ден, че Галакси има магаре с кожени уши  #Crazy, че се натискате за мъжа на Зечова Whistling, че Мимито ще живее в разкошен кашон пред входа (щото няма къде да седне от играчки в тях  Mr. Green. Споко, Мимито, едни съседи си изхвърлиха кашона от пералнята - истински мезонет. Обаче аз си го видях първа  Joy), и май това съм запомнила  Embarassed.
Още веднъж прегръдки на всички  Hug

# 227
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЪНИЦИТЕ,КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА ЕДНА ГОДИНКА!
Да са живи и здрави и много щастливи!

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА на СИМОНКА!
Коки,стягай се за бягане и спортуване.... Joy
Пачи,много сте сладки на сниките,Маги е голяма слаурана... Peace
И твоето раждане не е било лесно,но...за такова съкровище си готов на всичко... Hug
Мими,много хубава Ивонка на новата снимка......Бонбонка сладка... Hug
Сега отивам да правя закуска на принц Ивайло и после ще излезем,че времето е хубава...и трябва да се използва максимално!!!
До после!

# 228
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден ден на Нефтян,Мартин и Ива!
Да сте живи и здрави!

Пачи, моо весело си си родила!Неам думи!Гарантирам обаче че със следващите две нема да имаш подобни екстри, просто щот ша та резнат без да те питат  Mr. Green

Борко изкарал много хубав празник! Ма майка му не прати по едно парче торта - ей го де е Добрич....

# 229
Добро утро и от нас  bouquet
Честито на всички които празнуват днес-бъдете много здрави и много щастливи

коки много готина снимка за аватар си сложила и си много хубава там Hug...Честито прохождане на малката Симонка и се стягай за великото преследване на малката
веси вие май сте най тежките -Ивчо расте с пълна сила  smile3501...а снимката на Ивка за аватара ми и от тези от рожденния и ден които правехме във фото....благодаря ти  Hug

И в крайна сметка как се затриха снимките от албума за БУЛКИТЕ newsm
За сега това е от мен и очаквайте включване Peace

# 230

Aз се бъзиках с вас и ги затрих, за да ви гледам сеира и да предлагате кодови защити и прочие Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Па и булка не съм била та не мога да кача такваз снимка затоу ви спретнах тоз момер

# 231

Aз се бъзиках с вас и ги затрих, за да ви гледам сеира и да предлагате кодови защити и прочие Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Па и булка не съм била та не мога да кача такваз снимка затоу ви спретнах тоз момер

Хахаха,  hahaha по втория довод и аз съм запозряна... Точно това щях да отговарям и аз на въпроса на IVKA&MIMI... Joy Joy Joy макар че, честно казано, даже не съм влизала в този албум да гледам има ли булченски снимки, няма ли, още първия път казах, че не ме вълнува...

Днеска ми е някакъв лигав ден.... затова ще пиша повече после, дано ми е поминало, че иначе пак ще има сърдити и сериали.... hahaha

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 11:01 от els

# 232
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Нефи, Марти и Ива! Да са живи и здрави и много весели да растат!

Белла-Дани, да ти е живи и здрав юнака Марти и много да ви радва! Весело изкарване на празника, мила! Ти къде се загуби? Не си писала от многоооо време! Гледам обаче, че четеш редовно!  Laughing Hug  bouquet
Коки, и аз да ти кажа, че си страхотна на новия аватар!  Party Честити крачета на Симонка!  Hug
Мими, ще се направя, че не съм чула за тората.  Mr. Green
За снимките от булченския нов албум - дори не съм знаела, че има вече постнати снимки в него.  Embarassed Обаче като гледам почнаха да си признават вече.  Party Party Party Този път няма да влизам в сериала! Ххахахахахахаххха! Пас съм!  Ще гледам от страни! hahaha hahaha hahaha

# 233
[
Мими, ще се направя, че не съм чула за тората.  Mr. Green
За снимките от булченския нов албум - дори не съм знаела, че има вече постнати снимки в него.  Embarassed Обаче като гледам почнаха да си признават вече.  Party Party Party Този път няма да влизам в сериала! Ххахахахахахаххха! Пас съм!  Ще гледам от страни! hahaha hahaha hahaha

Crazy Heart Eyes Hug

# 234

Честит Първи Рожден Ден на Нефи, Марти и Ива!
Пачи, типично в твой стил раждане  Mr. Green, дано при следващите 2 е по-лесно и весело, в крайна сметка, предполагам,че сега си спомняш с усмивка за всичко. Спомням си ги аз писанията ти в Пачибебе.дир  Peace
Не мога да разбера къде ми е поста от вчера, затрил ли се е, аз ли не съм ок  newsm78, при положение, че го видях публикуван  Thinking
Ако го няма, искам да знаете, че и аз честитих не вчерашните порастнали с много любов  Heart Eyes, честитих и ходещите крачета на Радинка и Анастасийка  Crossing Arms
Целувки засега   bouquet

# 235
  • Добрич
Цвети, аз ти виждам постинга от вечра, мацко! В тебе е повредата.  Wink Mr. Green Hug
Пачи, забравих да кажа, че раждането ти е било направо 6 точки.  Mr. Green Емоции от всякъде! Важното е, че въпреки всичко си навита на още 2.  Wink Hug

# 236
Цвети, черпя те едно кафе   food010, че имаш нужда май...
Постинга ти е на предишната страница между тези на Зечова и Шнапи... hahaha

упс, докато ми се отворят тъпите емотикони и Къдрокоса ме изпреварила

# 237
  • Бг-мама
Честити ходещи крачета на Рада, Симонка и Анастасия!!!!
Пачи разсмяме отново с крясъците ти .Аз пък на моето раждане не обелих и дума нито, стон, нищо даже акушерката вика на лекаря ми , тя много кротка бе докторе- само да знаеше какъв съм пожара!!! Mr. Green
И понеже и на мен днес ми е много лигаво ще спра като ви кажа само че много ви обичкам.!!!!
Ванката иска да ни води в Пловдив с децата ,така че ша взема да ида да похарчим заплатата пък да почнем на чисто новата година без стотинка Joy Joy Joy

# 238
Ха-ха  Joy, мерси мацки, трябва да повикам майстор май  Mr. Green Laughing

# 239
Честит рожден ден на Нефи, Марти и Ива - здрави, обичани, усмихнати!

Честито на ходещите Рада, Симона и Анастасия! Та са им здрави и бързи крачетата!
И Сияна ходи вече. Всъщност тя си ходи отдавна доста стабилно, но не искаше да се пусне, държеше някой от нас за по един пръст. От два дни кръстосва насам-натам ама бавно и като напишкана  hahaha
Тая сутрин сме я взели в нашето легло и нещо се обясняваме с баща й и тя се наведе над мен и ми залепи една целувка по устата  Blush Останах като гръмната, после се разсмях. След това баща й й показва къде било пъпчето на мама и тя го сочи и вика "пъпе"  hahaha Голям смях тая сутрин с нея.

Общи условия

Активация на акаунт