ДЕКЕМВРИйче вече на година, Дядо Коледа ще чака под комина

• 10 898
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
...Тая сутрин сме я взели в нашето легло и нещо се обясняваме с баща й и тя се наведе над мен и ми залепи една целувка по устата  Blush Останах като гръмната, после се разсмях. След това баща й й показва къде било пъпчето на мама и тя го сочи и вика "пъпе"  hahaha Голям смях тая сутрин с нея.

Дани, много се радвам да прочета нещо такова от теб Hug ! Надявам се, че онези другите мисли и писания са останали в миналото и са забравени (прости ми Embarassed, че ти напомням).

# 241
ха добро утро  и от мен.........!
дано се намери и добра мама да ме черпи и мен едно кафенце,че от празници нямам време да се освестя!

Пачи...радвам се,че сте изкарали ок на рожденния ден.Малката много е пораснала.....

4естити ходещи крачета на всички бебки!

Весе...фактите говорят,че Ивко е здраво дете.......и добре гледано разбира се!
  bouquet

Мимито...не знаех че сте си сменили местонахождението....... rotfImbo

Хайде.....4ао от мен и весел ден!

# 242
Точно се връщаме от мерки и теглилки и сме 8450кг. и 79см.....финни мадами сме ние и така като гледам Ивка е най-голямата манекенка Heart Eyes.....успокоявам се само че и аз като малка съм била такава солета Whistling Heart Eyes...ама тя моята принцеса не се спира по цял ден и затова не може да върже мръвка на дупето Grinning....Важното е да ми е жива и здрава и господ да ни я пази..другото ще се нареди Hug

За затритите снимки от албума и аз не  мисля да влизам в сериала и други подобни...каквото такова Peace
[
Мими, ще се направя, че не съм чула за тората.  Mr. Green
За снимките от булченския нов албум - дори не съм знаела, че има вече постнати снимки в него.  Embarassed Обаче като гледам почнаха да си признават вече.  Party Party Party Този път няма да влизам в сериала! Ххахахахахахаххха! Пас съм!  Ще гледам от страни! hahaha hahaha hahaha

Crazy Heart Eyes Hug
И аз така  Peace

# 243
Дани, много се радвам да прочета нещо такова от теб Hug ! Надявам се, че онези другите мисли и писания са останали в миналото и са забравени (прости ми Embarassed, че ти напомням).
Елси, много е жалко че всички ме разглеждат само като Мама Драма (със сигурност в тази категория няма да имам конкуренти  Mr. Green). Аз обичам да се смея, просто майчинството много ме стресира в началото. Може би е било много силна след родилна депресия. Много пъти съм се опитвала да шегувам, но явно не е излизало че е така. За моя сметка си е де. Все пак благодаря за милите думи  Hug

# 244
Хе, супер сте пописали, постнали снимчици, та имаше какво да разглеждам и чета Simple Smile
Честит рожден ден на Нефи, Марти и Ива!
Да растат много здрави и слънчеви дечица:)

Тя и Бгбубу (която не знам с какъв ник сега се подвизава из форумското пространство) скоро не се е вясвала newsm78

Ели, страхотен е Борката! Много хубави снимки! А Габи сиз аръча веднага такава торта с Мечо Пух, защото сме им големи фенове:)
Пачи, ти като девойка си на снимките, разказът е точно в твой стил и много ми хареса.
Коки, честити ходещи крачета на Симонка.
Мими, умори ма със затриването на булченския Joy Виж разберете се с Пачи за кашона. Аз по този случай съм дала нареждане играчки да се купуват само след моето одобрение и съм ги свела до минимум:) Че то иначе не се живее....
Ани, пази мъжа, че тук некви хиенки се навъдили  hahaha
Дани, радвам се да прочета такива сияйни неща:))))
Днес се разбра, че на Нова година ще сме на Цигов чарк с гости от Варна, много се накефих:)))
Трябва да ходя да мия колата на татко. По-късно ще се включа пак.

# 245
Момичета ще ми помогнете ли в една питанка newsm78...Интересуваме как задушавате зеленчуците когато приготвяте пюре Peace...защото аз ги варя обаче ми се ще да ги задушавам та затова се запитвам към вас Hug

# 246
IVKA&MIMI аз си имам уред за готвене на пара, който си е предназначен специално за готвене на пара. Подарък за сватбата ни.
Но съм виждала че има едни такива метални като кошници, които се разгъват и се слагат над тенжера. Слагаш вода в тенжерата, а отгоре кошницата със зеленчуците. Най-отгоре капака на тенжерата. Върши същата работа като въпросния уред, който имам. Кошницата май е максимум до към 10 лв, не се ангажирам с точна цифра, защото не знам. Питай в някой магазин за домашни потреби.

# 247
  • Варна, морето и сините вълни!

Мими, умори ма със затриването на булченския Joy Виж разберете се с Пачи за кашона. Аз по този случай съм дала нареждане играчки да се купуват само след моето одобрение и съм ги свела до минимум:) Че то иначе не се живее....
Ани, пази мъжа, че тук некви хиенки се навъдили  hahaha
Дани, радвам се да прочета такива сияйни неща:))))
Днес се разбра, че на Нова година ще сме на Цигов чарк с гости от Варна, много се накефих:)))
Трябва да ходя да мия колата на татко. По-късно ще се включа пак.

Виж сега мила ми Яно, балканско моме!Ще развалям приятелството и сватялъка! Нова Година на Цигов Чарк с прятели от Варна #Puppy dog  ura  uraНий не сме ли от приятелите?? А кажи?Сърдя ти се пък  Blush Heart Eyes Hug
За кашона, кво да се разбирам с Пачи не знам. Тя не го дава!Вика заплюла съм си го първа! За сега още се живее у дома, но след сурваки ще ми трябва не един кашон а два. В единия да живеем, а другия за тоалетна  Mr. Green Нема да  smile3550 там дето спим я!Но пък малко ме е истрах. Ку в Ивропата ни дават да съ живей в кашони ко ши прайм ни знам!Трябва да говоря с шефа на мъжа ми, фирмата да ни подари един контейнер.Там ще е харно за спане, па ше пикаме на поляната с кучетата Wink

# 248
Имах желание да попиша днес, но Стени така и не заспа изобщо следобед, просто ми пийна соса отвсякъде... сега го връчих на баба му, за да се изкъпя поне... ама не мога и тук да не се отбия...
И понеже подозирам, че и в следващите дни пак ще е лудница вкъщи, сега ще си кажа честитките и... догодина до амина!

Честит 1-ви рожден ден на последните от отбора на декемврийчета 2005!
Живи, здрави и много усмихнати бъдете, мили деца!

На всички - Весело посрещане на Новата година! (и умната, ей   Naughty  Wink)
И нека през 2007 да успеете да направите всичко това, което не успели през 2006! Да ви се случат всички хубави неща, които не са ви се случили досега! Да ви подминава всяко зло! Да сте късметлии! Много да ви обичат и много да обичате! Животът да ви поднася много повече срещи, отколкото раздели! Да сте заобиколени от добри хора и вие да правите добрини! И да сте много, много здрави, вие и семействата ви, защото като няма здраве, никое от предишните няма смисъл!

П.П. И да припомня - За да попълним новата статистика, моля тези, които още не са го направили, да ми изпратят на ЛС мерки и теглилки и брой зъби на отрочето си и собствената си дата на раждане (който не крие - и годината Wink)!

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 12:59 от els

# 249
Що са сърдиш, ма булка? Палите колата - 6 часа и ей ви на Цигов чарк:)
Нещо затишие тук, аааааааа Елси ни каза чао до догодина нещо newsm78
Ели, мерси за пожеланията:) Да ви се връщат "тъпкано" Grinning

# 250
  • Варна, морето и сините вълни!
Що са сърдиш, ма булка? Палите колата - 6 часа и ей ви на Цигов чарк:)
Нещо затишие тук, аааааааа Елси ни каза чао до догодина нещо newsm78
Ели, мерси за пожеланията:) Да ви се връщат "тъпкано" Grinning

Булка не става. Моя мъж явно ще се прибере догодина у доам. За сега така се заформя  ConfusedАз с децата и свеки  Heart EyesЕх купон!

# 251
Пачи голям екшън си заформила на правителственото заведение!!!!! ама каква е сладка магариня!!! Много се смяхме с мъжо като я гледахме с учудения й поглед по снимките:)! Успех с истинския рожден ден!! Heart Eyes
Браво на Симона за прохождането!!! МНого е готино, умирам от смях!!! Измислих нова игра - сядам на пода с крака изправени напред и се движа по гъзето си направо, а рада върви подир мен и ме думка като за сурвакане с викове от сорта на хааа бааа, да-наааа! А де?! маймун без клон!
Мимито, браво бе жена, така се раздаваш за децата, че ще те тикаме в кашон до входа на апартамента, а?? Има ли оценка от страна на двете чифтенца или само "още-още!"??
Весе, Ивко е Крали Марко, как си го изкарала бе малка фейо??
Елс, много хубави пожелания - от твоите уста в Божиите уши! Нека сме здрави и живеем в свят с малко повече социална отговорност и повече безкористна любов!
Тази година свърших с работливата история - и аз като Пачка-дребосъчка искам универсална икона за слугиня! (и за свинкя, но това е лесно:

# 252
  • в града на младостта
 наи-накрая  и  аз  да  се  вклю4а! ама  сам  напражо  за  трепане.......Мими  каде  е  точилката.влизам  само  да  кажа  едно  голямо  БЛАГОДАРЯ   на  всички,  които  се  сетиха за  нашият  празник. в момента  купона  е  в  разгара си.....Мартин  е  полудял  напълно  от  многото  емоции  през  този  ден  а  аз  още  повече.  обещавам  да  се  включвам  много  по често през  новата  година......искам  да  ви  кажа,че  ви  четях  постоянно  и  съм  в  час  с  всичко, което  сте  преживели.....бягам, че ме  търсят........просто  исках  да споделя  празника  си  с  вас  мило  момичета........всички  сте  страхотни  мами......ако  има  не6то, което  не  съм  написала  както  трябва  моля  за  извинение  но  от  сутринта  само  пия  алкохол.....може  би  по-късно  ще  се  включа пак.      целувки от нас............  bouquet               мале  мила  какъв  объркан  постинг.....ама  така  е  като  сам  завързала  главата    Joy Joy Joy

# 253
  • в града на младостта
   чЕСТИТО   НА  ВСИчКИ  МАЛчОВЦИ, КОИТО  ДНЕС  ПРАЗНУВАТ    bouquet    СПЕЦИАЛНИ  ПОЗДРАВИ  ЗА  ПЪРВИЯТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  БОРКО  на  кадрокоса    bouquet

# 254
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЪНИЦИТЕ,КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА 1 ГОДИНКА!
Да са живи и здрави!Весели,щастливи,игриви,усмихнати...
Да радват и слушкат мама и тате!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ!
Жива и здрава бъди,много късмет и щастие!
Нека твоите двама мъже изпълват живота ти с хубави мигове,много усмивки и любов!

Общи условия

Активация на акаунт