На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 388
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Специално за аbout you много дават кодове за нов потребител, в началото през няколко седмици ми даваха. Кодът намалява и вече намалени, по принцип от там имам супер изгодни покупки, като палто за 19лв от 100, маратонки ъндър армор за 27 детски, тениска Найк за 5лв и още много други. Имат безплатни доставка и връщане.

# 571
  • Варна
Вече не е безплатна доставката. Трябва да е на 30 лв.

# 572
Вече не е безплатна доставката. Трябва да е на 30 лв.
Ехее, не знаех. Миналата седмица имах поръчка, не обърнах внимание, над 30лв беше де.

# 573
  • Варна
Издирвам натрошено Орео, на прах и на трохи. Преди купувах от Кауфланд, но напоследък не съм виждала там.

# 574
  • Plovdiv
Днес гледах в Пепко детски тениски с къс ръкав за лятото по 5лв - хубави ли са като качество,заслужава ли си,доволни ли сте след изпиране как са?

# 575
Penelope77, има тема за Пепко, по добре питай там.

# 576
Дрехите на Пепко за мен са пълно разочарование. Примерно, един детски потник с размер 3-4г стана с 1/2 по-къс и напълно неизползваем. Бях предвидила свиване и заради това взех не от 2-3г. При Уайкики не е точно такова огромно свиване по лични наблюдения, а са в един ценови клас. Други детски дрехи нямам от там и не бих взела.
Едит: след сушилня се получи така

# 577
Половината дрехи на детето са от Пепко, другата от Уайкики. Има и някои на Синсей. Повечето са тотални боклуци.. А аз не ги суша в сушилня, страх ме е, защото още повече ще се свият.. Но пък съм взимала и абсурдно скъпи български дрехи, които също се оказаха боклук. По-добре да дам 5 лв, отколкото 15... На Лидл дрехите са най-издръжливи сякаш като материи. Но пак казвам за Пепко, на късмет е, имаме и сполучливи покупки от там.

# 578
  • Под Слънцето
Сменям посоката на разговора Wink
Търся джужавката от капака на тенджера под налягане , която държи пулчето за парата. Не съм го изтървавала. Просто се отчупи, ползвано с години. Нямам идея как се казва. Винтче е , но специфично. Търсих във Вулкан , по магазините под Експресбанк към колхозния и магазина на Патриарха за части за  ресторантско оборудване.
Не съм била в Елба, но днес ще проверя и там. После битака и евентуално поръчка на стругар. Други идеи, моля?

# 579
Здравейте! Знаете ли, къде мога да намеря висока цилиндрична форма за печене на кекс?

Благодаря Ви, предварително! ☺

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 12:38 от ..::Only.One::..

# 580
# 581
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! Знаете ли, къде мога да намеря висока цилиндрична форма за печене на кекс?

Благодаря Ви, предварително! ☺
Виждала съм в Росини на Пирин по спомен

# 582
Кой от КООП магазините във Варна е най-голям, най-зареден?

# 583
  • In transit
Кой от КООП магазините във Варна е най-голям, най-зареден?
То има ли такава верига във Варна изобщо? Мисля, че в Аксаково има един магазин.

# 584
Нашите пазарят от склада им в кооптърговия.

В Кичево имат магазин ама не е зареден изобщо. В Аксаково също имат магазин ама не съм ходила от много години там.

Общи условия

Активация на акаунт