На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 434
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • In transit
Брио, в Кауфланд, като ги пуснат на промоция са на прилични цени. Ненамалени не си струват. Ако имаш точки за Китчънейд от Била, тиганите са много хубави, на цените с точки. Иначе не. Grinning

# 556
Пердета взимам само от Бенковски, едно магазинче на завоя е. Стела... Нещо беше, не се сещам.
За мамологичен преглед - Янчева, като не ви се чака, сутрин в онкологията зад окръжна болница е.
Рамки за гоблени и въобще за картини правя в Криси арт, по Шипка преди подлеза на завоя точно.

# 557
Здравейте,къде мога да поръчам да ми направят портрет от снимка.Трябва ми за подарък за юбилей а идея нямам от къде да поръчам.

# 558
Здравейте,къде мога да поръчам да ми направят портрет от снимка.Трябва ми за подарък за юбилей а идея нямам от къде да поръчам.
Портрети съм виждала да рисуват в Гранд мол на втория етаж пред H&m мисля,че беше.

# 559
В Уайкики предлагат ли ваучери за подарък? Търсих инфо в сайта им, но не успях да намеря.

# 560
Мисля че на касата предлагат.
Във фб ако пишеш, може да отговорят.

# 561
  • Варна
Дами, има ли сред вас почитателки на марката Skechers? Откъде пазарувате най-изгодно?

# 562
Фен не бих казала, но съм си купувала от спорт депо преди години.

Миналата седмица видях, че вече имат собствен магазин в Гранд мол. Може и да е отдавна, но аз сега го видях.

# 563
Дами, има ли сред вас почитателки на марката Skechers? Откъде пазарувате най-изгодно?
От обувкибг, имам скечърси за 40лв от 130, дебнах ги няколко месеца де, но не съм останала боса и си чаках. От about you имам също за 60 лв май бяха, да не и по-малко.

# 564
  • Варна
Здравейте. Знам ,че има тема за маникюр, но не е много активна. Търся си нова маникюристка. Моята замина и вече 3 месеца се лутам. Това на което държа е прецизност , имам големи кожи, с изрязването на които, не всеки се справя. Естествен нокът. Благодаря на отзовалите се.

# 565
Не казвате кой район ви е удобен.
Препоръчвам Николета - NN Studio - ул. „Битоля“ 14.

# 566
  • Варна
Трябва да поръчам карикатура за подарък за рожден ден. Имам една подарена на мен, но момичето не пази контакти. Разчитам на вас- хубава компютърна карикатура, не от художник рисувана на ръка.

# 567
  • Варна
Благодаря за идеите за Skechers.

# 568
  • Варна
Скечърс тъкмо вчера загледах едни в ССС, но бяха над 100 лв.

# 569
  • Варна
Съфорумки много поръчват Скечърс от about you, когато са на промоция, за смешни пари.

Аз съм поръчвала мъжки, зимни, високи, с масивна подметка от фешън дейс за 95 лв отново на промоция и намалени допълнително с код.

Общи условия

Активация на акаунт